Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Sipoo – Tule mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Meidän asiakkaamme ovat hyvin tyytyväisiä meidän katonkorjauspalveluumme, joten tule sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme alati kasvavaan joukkoon. Tämä onnistuu helposti: ota yhteyttä ja tilaa meiltä huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus Sipooseen! Meillä on resursseja tarttua tilauksiin nopeasti, mikä onkin merkittävä tekijä asiakastyytyväisyydestä puhuttaessa. Jos huopakatto vuotaa antennin juuresta, asiakas ei tahdo odottaa kovin pitkään katon korjaamista – puhumattakaan siitä, että puu olisi kaatunut katolle, tai että tuuli olisi vienyt koko bitumikaton mennessään.

Aloitamme katon korjauksen Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa tai Mäntsälässä nopeasti, eikä kokeneilta huopakattokorjaajilta mene kauaa katon laittamiseen kerralla kuntoon. Tavoitteemme on aina laittaa huopakatto tai palahuopakatto kerralla kuntoon, ja siksi tarjoamme joka kerta ilmaisen katon kunnon tarkastuksen. Asiakkaiden mielestä on hienoa, että he saavat kattotarkastuksen myös rännien korjauksen tai huopakaton vuotavien läpivientien korjauksen yhteydessä. Tekemämme kattotarkastus antaa vastauksen moniin kysymyksiin, kuten siihen, vuotaako katto myös jiirin eli sisätaitteen kohdalta. Kattotarkastajamme huomaisi pienetkin vauriot, ja antaisi sitten tarjouksen huopakaton paikkaamisesta esimerkiksi vuotavan viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattotarkastajamme havaitsisi myös huopakaton tai palahuopakaton huoltotarpeet, ja silloin saisit tarjouksen omakotitalon, paritalon, kesämökin, saunamökin, autokatoksen, varaston tai jonkin muun ulkorakennuksen bitumikaton huoltamisesta. Kattohuollot (kuten sammaleentuhokäsittelyt) saavat katon kestämään paremmin kaikkia rasituksia, joille se on vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen alttiina.

Edulliset hintamme eivät ainakaan vähennä asiakkaiden tyytyväisyyttä. Kotitalousvähennys tekee omakotitalon tai mökin huopa- tai palahuopakaton paikkaamisesta vieläkin edullisempaa. Tarvittaessa urakalle saa myös rahoituksen, sillä yhteistyökumppanimme on valmiina käsittelemään asiakkaidemme lainahakemukset katon korjaamiseen tai uusimiseen liittyen. Lainaa voi saada myös bitumikaton huoltamista varten.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!
 

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Ryppy ei siliä itsekseen

Huopakatto tai palahuopakatto kannattaa korjauttaa meidän ammattilaisillamme, sillä tiedät joka kerta saavasi parasta ja asiantuntevinta korjauspalvelua ilman kohtuuttomia kustannuksia. Me tiedämme, että kaikki saunamökin, kanalan, autotallin, paritalon tai esimerkiksi saunarakennuksen huopakaton vauriot kannattaa paikata saman tien. Ryppy ei siliä itsekseen, eikä halkeama tule korjattua ilman apua. Jos kupruihin, reikiin, saumavuotoihin, halkeamiin tai esimerkiksi vuotaviin läpivientiin ei puututa ajoissa, voi katon kunto heikentyä. Katto voi vaikka alkaa vuotaa Sipoossa.

Tilaa huopakaton tai palahuopakaton paikkaus Sipooseen jo aikaisessa vaiheessa, kun kattokorjaus on edullisimmillaan. Samalla voimme tehdä joitain muitakin bitumikattotöitä, kuten ilmapuhaltaa katon tai puhdistaa vesikourut/kattokaivot. Se, mitä bitumikatto tai bitumipaanukatto tarvitsee, paljastuu kevät- ja syystarkastusten ansiosta. Meiltä saat nämäkin kattotyöt (joko omina palveluinaan tai kaupan päälle muiden kattotöiden yhteydessä).

Huopakaton tai palahuopakaton korjaukset ja paikkaukset Sipoossa tehdään avaimet käteen -periaatteella

Kaikki kattotyömme tehdään avaimet käteen -periaatteella, mikä tekee kanssamme asioimisesta erityisen helppoa ja vaivatonta. Vuotaako huopakatto piipun juuresta Sipoossa? Vuotaako huopakaton kattoluukku? Onko osa paanuista alkanut repsottaa, vai liittyykö katon irvistäminen tiivissaumakaton saumoihin? Ehkä kolmiorimahuopakatto ryppyilee sinulle? Ota yhteyttä, niin katon korjaus on osaltasi ohi. Me hoidamme kaiken tästä eteenpäin, joten sinulle ei jää kuin edullisen laskun maksamisen ilo.

Kaupan päälle saamasi kattotarkastus kertoo katon muista tiivistystarpeista tai katon kaipaamista kattohuolloista. Kattotarkastus voi kertoa esimerkiksi toisella lappeella olevista rei’istä tai lapetikkaista, mitkä olivat niin huonosti kiinni, että ne olisivat voineet pudota katolta jo seuraavalla tuulella. Kattotarkastajamme tarkastaa myös sadevesijärjestelmän kunnon, ja hän vierailee mahdollisuuksien mukaan myös katon alla eli yläpohjassa.