Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Sipoo – Uudella bitumikatolla säilytetään rakennuksen arvo

Mökin, saunarakennuksen, paritalon tai ulkorakennuksen huopakattoremonttia tarvitaan säilyttämään rakennuksen arvo Sipoossa. Jos katto vanhenee ja kuluu liikaa, se ei ehkä pysty pitämään kosteutta ulkopuolellaan. Huonokuntoinen bitumikatto saattaa vuotaa, ja kattovuoto voi kastella sen alla olevat rakenteet ja eristeet. Kosteusvauriot voivat levitä ympäri rakennusta, jolloin koko rakennuksen arvo ja käyttökelpoisuus ovat vaarassa.

On mahdollista, että omakotitalon, paritalon tai kesämökin huopakattoremontti onnistuu jopa nostamaan rakennuksen arvoa. Huopakattoremontti on yksi niistä remonteista, joita pidetään arvokkaina ja aikaa vievinä toteuttaa. Koska olet asiakkaamme, tiedät, mistä saunamökin tai vaikka omakotitalon huopakattoremontin voi tilata kilpailukykyisen hintaisena avaimet käteen -pakettina. Tiedät myös sen, että huopa- tai palahuopakattoremontti voi onnistua jo parissa päivässä, ja ettei asiakkaan tarvitse laittaa tikkua ristiin sen jälkeen, kun on tilannut meiltä bitumikaton vaihdon.

Ostaja ei välttämättä tätä tiedä (vielä), joten hän voi olla valmis maksamaan hieman enemmän kiinteistöstä, minkä katto on hiljattain uusittu. Jos huopakattoremontin yhteydessä tehdään jotain erityistä, voi rakennuksen arvo kasvaa vielä enemmän. Tasakatot eivät ole enää kovin haluttuja, mutta me voimme muokata tasakatosta esimerkiksi pulpettikaton. Entä loiva katto – olisiko sitä aika muuttaa kaltevammaksi? Joissain tapauksissa voi olla hyvä korottaa kattoa, sillä tämä voi mahdollistaa kylmän ullakon asuinkäyttöön ottamisen. Myös putkiremontti, julkisivuremontti tai esimerkiksi kylpyhuoneremontti voi nostaa asunnosta saatavaa hintaa.

Huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti ratkaisee monta ongelmaa kerralla. Uusi katto on tiivis ja toimiva, joten huolet katon jiireistä, saumoista tai läpivienneistä saadaan pyyhkäistyä kerralla olemattomiin. Uusi huopakatto näyttää valtavan hyvältä, ja se pysyy pitkään siistinä ja helppohoitoisena. Huopakattoremontin yhteydessä voidaan hoitaa kuntoon esimerkiksi painunut katto tai yläpohjan kehno tuuletus. Samalla saadaan uusittua märät villat tai lisättyä villojen määrää, mikä parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Lopputulos on aina yhtä erinomainen, kun tilaat huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa tai esimerkiksi Mäntsälässä meiltä!

Kotitalousvähennys laskee mökin tai omakotitalon huopakattoremontin kustannuksia entisestään. Kotitalousvähennyksen ohella voit hakea myös kattoremontin rahoitusta. Yhteistyökumppanimme on toiminut pitkään rahoitusalalla, ja ehtinyt siksi rahoittaa kattosaneerauksen poikineen. Jos sinäkin etsit hyvää lainaa katon uusimista varten, kannattaa tutustua tarjolla olevaan rahoitusvaihtoehtoon.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!
 

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Sipoo – Jokainen katto on omanlaisensa projekti

Kattoasentajamme eivät ehdi tylsistyä tai leipiintyä, sillä työpäivät ovat aina erilaisia keskenään. Jokainen katto on omanlaisensa, ja näin ollen myös kattoremontit ovat aina uniikkeja kokonaisuuksia Sipoossa ja muualla Suomessa. Huopakaton uusiminen voidaan toteuttaa niin monella eri tavalla, että vaihtelua piisaa.

Se, miten juuri sinun omakotitalosi, kesämökkisi, paritalosi tai autotallisi huopakatto kannattaa uusia, selviää tilannearviota tehdessä. Teemme tuon tilannearvion paikan päällä Sipoossa, sillä meitä kiinnostaa nähdä omin silmin muun muassa kattorakenteiden kunto. Se, kuinka paljon kattorakenteita pitää purkaa, uusia, kuivattaa, vahvistaa tai esimerkiksi jatkaa, vaikuttaa huopakaton vaihdon hintaan.

Jos palahuopakaton tai huopakaton kattorakenteet ovat erityisen hyvässä kunnossa, voidaan katto uusia purkamatta ensin vanhaa kattoa. Tällöin huopakattosaneeraus etenee vielä normaaliakin nopeammin ja edullisemmin. Jos kattorakenteissa on esimerkiksi kosteutta, ei kattoja voida rakentaa toistensa päälle, vaan huopakatto tai palahuopakatto pitää uusia normaalia kaavaa käyttäen.

Joskus huopakaton uusimiseen liittyy katon lisälämmöneristys, toisinaan taas katon tuuletusratkaisujen tehostaminen tai uusien läpivientien asentaminen. Toisinaan uusimme tasakaton, toisinaan taas hyvin jyrkän satulakaton. Joidenkin kattoremonttien yhteydessä kattoa muokataan loivemmaksi, kun taas osa asiakkaista kaipaa kaltevampaa kattoa. Joskus työn alla on tiivissaumakatto, joskus paanukatto, joskus kolmiorimahuopakatto. Kuten huomaat, työmme on hyvin vaihtelevaa, joten mielenkiinto pysyy yllä vielä eläkevuosia lähestyttäessä!

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti johtaa turvalliseen lopputulokseen

Mitä tarkoitamme sanoessamme, että tekemämme omakotitalon, autotallin, kesämökin tai esimerkiksi paritalon huopakattoremontti Sipoossa johtaa turvalliseen lopputulokseen? Tarkoitamme sitä, että asentamamme huopakatto on tiivis, jolloin ei ole pelkoa kattovuodosta ja yläpohjan homevaurioista (mitkä voisivat jopa sairastuttaa talon asukkaat). Tarkoitamme myös sitä, että huolehdimme kattorakenteiden kunnosta ja kantokyvystä. Jos kattorakenteet olisivat lahot tai muutoin liian heikot kannattelemaan kattoa, voisi katto vaikka romahtaa.

Tarkoitamme myös sitä, että varustelemme omakotitalon, paritalon, autotallin tai kesämökin uuden huopakaton laadukkailla ja CE-merkityillä kattoturvatuotteilla. Kattoturvatuotteet parantavat katolla ja talon lähellä liikkuvien ihmisten turvallisuutta. Katolla tulee liikkumaan seuraavien noin 30–40 vuoden aikana paljon porukkaa. Katolla liikkuu katonkorjaajia, katon huoltajia, lumenpudottajia, nuohoojia, antennien ja ilmanvaihtolaitteiden korjaajia. Katolle saattaa kiivetä myös sähkö- tai putkiasentaja, ja saahan siellä itsekin käydä – ja mikä on käydessä, kun katolle on järjestetty kiinteä ja turvallinen kulkureitti kattotikkaiden ja talotikkaiden (ehkä myös kattosiltojen) avulla.

Lumiesteiden ansiosta talon likellä on turvallista liikkua, leikkiä tai vaikka laskea tähtiä. Lumiesteet ovat pakollinen varuste myös bitumi- ja bitumipaanukatoille, jos kattokaltevuus on 1:8 tai enemmän. Viranomaisten mukaan riittää, että lumiesteet asennetaan kulkureittejä ja oleskelualueita suojaamaan, mutta vielä parempi on mitoittaa ja asentaa lumiesteet koko katon reunan mitalle. Näin lumen kuormitus jakaantuu tasaisemmin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, mitä katollesi on pakko asentaa, ja miten katon varustevalikoimaa voitaisiin täydentää.