Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Porvoo – Sydämemme sykkii bitumikattoremonteille

Kun haluat erinomaisella hinta-laatusuhteella onnistuvan huopa- tai palahuopakattoremontin, tilaa se meiltä Porvooseen, Askolaan, Loviisaan, Myrskylään, Pornaisiin tai Sipooseen. Sydämemme sykkii huopakatoille ja kaikille huopakattotöille. Huopakatto on upea katto. Se on edullinen asentaa ja huokea ylläpitää. Se on kuin luotu pohjoisten olosuhteidemme rasituksiin, ja se näyttää hyvältä vielä vanhoilla päivilläänkin.

Taitavat ammattilaisemme toteuttavat tasokkaasti niin omakotitalojen, autotallien, kesämökkien, ulkorakennusten kuin paritalojenkin huopakattoremontit. Kun kattosi on siinä kunnossa, ettei sitä enää kannata tai korjata, ota yhteyttä huopakaton uusimisen tiimoilta.

Tulemme paikan päälle laskemaan sen, miten edullisesti voimme toteuttaa omakotitalon tai vaikka saunamökin huopakattoremontin Porvoossa. Huopakattoremontin hintaan vaikuttaa muun muassa katon koko. Myös talon korkeudella ja kattorakenteiden kunnolla on merkitystä. Mitä paremmassa kunnossa huopakaton alla olevat kattorakenteet ovat, sitä nopeammin ja edullisemmin paritalon tai esimerkiksi kanalan huopakattoremontti voidaan toteuttaa. Joskus on mahdollista asentaa uusi huopakatto vanhan päälle, ja silloin bitumikattoremontti onnistuu suorastaan ennätysajassa. Nopeus ei ole ainoa hyvä puoli: jos kattoja voidaan asentaa kaksi päällekkäin, säästetään myös rahaa (purku- ja jätekustannusten osalta). Jos talossa jo oli tuplakatto tai kattorakenteet ovat heikossa kunnossa, on huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti tehtävä normaaliin tapaan, jolloin urakkaan kuuluu vanhan katon purkaminen.

Jos haluat teettää huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin mahdollisimman edullisesti, on meillä antaa sinulle kolme vinkkiä. Ensimmäinen on teettää katon vaihto meillä, sillä meidän hintamme ovat todella kilpailukykyisiä. Toinen vinkki on teettää urakka mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä jos katto pääsee liian vanhaksi ja hauraaksi, voi ulkokaton läpi vuotaa vettä. Vesi voi pilata katon alla olevat rakenteet, ja kosteusvaurioiden korjaaminen vaikuttaa siihen, mitä bitumikattoremontti maksaa. Kolmas vinkkimme on hyödyntää kotitalouksille suotua mahdollisuutta verovähennyksiin. Kotitalousvähennystä on helppoa hakea verkossa, jos säästät antamamme informatiivisen laskun.

Kattoremontit maksetaan usein rahoituksella. Kotisivujemme kautta voit hakea lainaa, mikä sopii monien erilaisten huopakattotöiden teettämiseen. Yhteistyössä kanssamme toimivan luotonantajan tarjoamaa rahoitusta voi hakea verkossa, joten tämäkin työvaihe hoituu näppärästi.

Aloita helposti ja huolettomasti sujuva huopakattoremontti sillä, että otat yhteyttä meihin ja pyydät tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattosaneerauksesta!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Porvoossa voi päivittää koko rakennuksen ilmeen

Omakotitalon, autotallin, paritalon, kesämökin tai esimerkiksi saunarakennuksen huopa- tai palahuopakaton uusiminen voi päivittää koko rakennuksen ilmeen. Rakennuksen yleisilme muuttuu paremmaksi ja nuorekkaammaksi, kun taloon saadaan uusi, siisti ja kauniin värinen katto. Uusi katto voi olla saman värinen, yhtä kalteva ja samalla tavalla varusteltu kuin vanha katto. Jos haluat, voi uusi kattosi olla aivan erilainen entiseen verrattuna. Jotkin muutostyöt vaativat yhteydenottoa rakennusvalvontaan, mutta meidän ammattitaitomme riittää ihan mihin vain. Teemme huolellisuudesta ja ammattitaidosta tinkimättä niin tavanomaiset huopakattoremontit kuin sellaiset kattosaneeraukset, joiden yhteydessä tehdään jotain normaalista poikkeavaa.

Huopakaton tai palahuopakaton uusiminen poikkeaa normaalista, jos sen yhteydessä vaikkapa muokataan katon muotoa. Tasakatosta on mahdollista tehdä vaikka pulpettikatto. Jos et pidä pulpettikatostasi, voimme muokata siitä harjakaton – ja niin edelleen.

Jos kaipaat lisää asuintilaa, voidaan kylmä ullakko ottaa asuinkäyttöön. Ullakko pitää eristää hyvin, ja kattoakin pitänee korottaa.

Tiivissaumakaton tilalle voidaan asentaa kolmiorimahuopakatto, ja kolmiorimahuopakaton tilalle vaikkapa palahuopakatto. Huopalaattoja on joka lähtöön. Ehkä katon päivitykseksi riittää se, että asennamme katolle entisestä poikkeavia paanuja? Mustien paanujen tilalle voidaan asentaa vaikka vihreitä huopalaattoja.

Myös katon varustelutasoa voidaan päivittää. Uudelle katolle voidaan asentaa vaikka kattoikkuna tai aurinkopaneeleita. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, millaisen huopakaton haluat – ja miten edullisesti voimme huopa- tai palahuopakattosi uusia Porvoossa!

Vaikka katto olisi hyvin huollettu, ei omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremonttia pääse karkuun

Huopakatto pysyy pitkään hyvässä kunnossa, kunhan sitä huolletaan säännöllisesti. Tärkeimpiä huopakattohuoltoja Porvoossa ovat katon puhdistus puolen vuoden välein sekä mahdollisten sammaleiden poistaminen. Aina kun teemme jonkin omakotitalon, kesämökin, autotallin, paritalon tai vaikka saunarakennuksen huopakattohuollon Porvoossa, tarjoamme kattotarkastuksen kaupan päälle. Tuo kattotarkastus kertoo siitä, onko tasakattoa, aumakattoa tai vaikka taitekattoa myös korjattava. Jokin paanu saattaa olla irronnut, tai jokin sauma saattaa vuotaa. Korjaamme katon, jotta katon tulevaisuus näyttäisi valoisammalta. Jos kattorakenteet eivät pysy kuivina, voivat ne menettää terveytensä ja kantokykynsä, ja silloin huopakattoremontti voi aikaistua.

Katon vesivahinko voi siis aikaistaa omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin huopakattoremonttia. Myös erityisen pahat myrskyvauriot voivat aikaistaa bitumikaton uusimista. Kattoremonttiin voidaan päätyä esimerkiksi silloin, jos puu kaatuu katolle.

Jos katto pysyy hyvässä kunnossa eikä mitään odottamatonta satu, omakotitalon tai esimerkiksi autotallin huopakattoremontti koittaa vasta noin 40 vuoden kuluttua. Huopakattoremonttia ei siis pääse karkuun, mutta 40 vuotta on varsin pitkä käyttöikä. Palahuopakattoremontti tehdään yleensä hieman aiemmin. Vaikka palahuopakatto olisi säännöllisesti huollettu ja sen alla olisi hyväkuntoinen aluskermi, on laattakaton käyttöikä noin 30 vuotta. Palahuopakattoa ei silti voi syyttää lyhytikäisyydestä. Kolmekymmentä vuotta on pitkä aika auringon, sateiden, lumien, ilmansaasteiden, nopeiden ulkolämpötilavaihteluiden ja muiden rasitusten armoilla!

Me teemme kaikki huopakattohuollot, huopakattojen käyttöikää lisäävät kattokorjaukset ja lopulta tarvittavat kattoremontit. Tilaa meiltä myös huopakaton tai palahuopakaton varusteluun liittyvät työt, kuten lumiesteiden asennus tai vesikourujen korjaus.