Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Porvoo – Kattokorjauksen jälkeen hymy on herkässä

Hymysi voi olla hyytynyt niin kauan kuin huopakatto vuotaa esimerkiksi läpiviennin kohdalta. Sekään ei naurata, jos huopakaton jiiri eli sisätaite vuotaa Porvoossa – tai jos tuuli on repinyt huopavuotia. Joskus huopakatto vaurioituu vakavammin. Puu voi kaatua katon päälle, tai lumen paino saada katon painumaan luokalle.

Kun tarvitset huopakaton tai palahuopakaton korjausta ja paikkausta, ota yhteyttä meihin. Me korjaamme saunarakennuksen, autotallin, mökin, omakotitalon, paritalon tai ulkorakennuksen huopa- tai palahuopakaton nopeasti. Nopeus ei ole ainoa valttikorttimme. Korjaamme ja paikkaamme saunamökkien, kesämökkien ja muiden rakennusten huopakatot erittäin huolellisesti ja asiantuntevasti. Katto saadaan kerralla ensiluokkaisen hyvään kuntoon.

Entä hintapuoli – millaisella hinnalla korjaamme huopakatot ja laattakatot Porvoossa, Askolassa, Loviisassa, Myrskylässä, Pornaisissa tai Sipoossakin? Meillä on hyviä uutisia: hintamme ovat aina mitä kilpailukykyisimmät, vaikka ammattitaitomme onkin kohdallaan, emmekä tingi materiaalien tai esimerkiksi kemikaalien suhteen. Maksat viemärintuuletusputken tai vaikkapa savupiipun kohdalta vuotavan huopakaton korjaamisesta vain sen, mitä ammattitaidolla tehdystä huopakattokorjauksesta kannattaakin maksaa. Töistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja koko urakan (tai vain tietyn prosenttiosuuden) voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Aina kun korjaamme huopakaton vuotavan kattoikkuna tai teemme jonkin muun bitumikattokorjauksen, tarjoamme kattotarkastuksen kaupan päälle. Tuo kattotarkastus kertoo tasakaton tai satulakaton muista tarpeista. Ehkä huopakatto vuotaa tai on vuotamaisillaan myös ilmanvaihtoputken kohdalta? Silloin tarjoamme kattoläpiviennin tiivistystä. Kenties katolta pitäisi poistaa sammaleita ja jäkäliä? Siinä tapauksessa saisit tarjouksen sopivasta kattohuollosta.

Asiakkaalla on hymy herkässä, kun poistumme paikalta, onhan hän saanut kattonsa ensiluokkaiseen kuntoon mitä parhaimmalla hinnalla. Palveluhenkiset ammattilaisemme ovat toteuttaneet sujuvan kattourakan ja pyyhkäisseet samalla pois kaikki kattoa koskevat huolenaiheet.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Saako kaupanpäällisen myös pienten kattopaikkauksien yhteydessä?

Saatat miettiä, tarjoammeko kaupan päälle tulevan katon yleiskuntotarkastuksen myös kaikista pienimpien huopakattopaikkausten yhteydessä. Vastaus on ”kyllä”, sillä ei ole niin pientä kattopaikkausta, ettemmekö tarjoaisi kattotarkastusta. Kattotarkastus palvelee meidän kummankin etua. Sinä saat tiedon kattosi muista huolto- ja korjaustarpeista (tai niiden puutteesta, jos kattosi on täysin kunnossa sillä kertaa tekemämme kattopaikkauksen jälkeen), ja me saatamme saada lisätöitä. Vaikka et tilaisikaan meiltä mitään, on meille tärkeää, että jäät tyytyväiseksi. Tyytyväinen asiakas on parasta, mitä voimme kuvitella. Tyytyväinen asiakas voi tilata uusia kattotöitä jossain myöhemmässä vaiheessa, tai ehkä jopa suositella meitä tuttavilleen. Hyvä maine on tärkeää kattofirmalle, ja siitä tahdomme kaikin tavoin pitää kiinni!

Pieniä kattopaikkauksia Porvoossa ovat esimerkiksi huopakaton halkeamien ja reikien paikkaukset. Myös jiirien ja saumojen tiivistykset lukeutuvat pieniin kattopaikkauksiin. Ehkä huopakatossa on ilmakuplia ja ryppyjä? Nekin pitää tasoittaa joutuin, jotta niistä ei kehittyisi isompia vaurioita. Kaikki kattopaikkaukset kannattaa hoitaa heti pois alta, koska ajan kuluminen voi vain heikentää katon kuntoa.

Huopakaton tai palahuopakaton korjausten ja paikkausten hinta Porvoossa

Sinua kiinnostaa varmasti se, mitä huopakaton tai palahuopakaton korjaukset maksavat Porvoossa. Huopakaton korjausten ja paikkausten hinnat lasketaan tapauskohtaisesti, ja siksi tulemme ensin paikan päälle tarkastamaan kohteen. Vasta kun olemme tehneet alkutarkastuksen, voimme laskea tiukan tarjouksen täyden palvelun pakettina tehtävälle kattokorjaukselle. Tässä vaiheessa voimme vain sanoa, että hintamme on varmasti kohtuullinen ja järkevällä pohjalla. Hintaan vaikuttavia asioita ovat muun muassa korjattavan alueen laajuus ja se, kuinka paljon korjattavalla alueella on jiirejä, läpivientejä ja muita yksityiskohtia.