Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Helsinki – Kattoremontti helposti ja huolettomasti

Osoitamme mielellämme, että negatiiviset ennakkoluulot omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien huopakattoremonteista ovat pelkkiä ennakkoluuloja. Ennakkoluuloilla huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin hankaluudesta, hintavuudesta tai stressaavuudesta ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, jos omakotitalon tai autotallin huopakattoremontti teetetään meillä.

Toteutamme kesämökkien ja esimerkiksi saunarakennusten huopakattoremontit niin Helsingissä, Vantaalla, Sipoossa kuin Espoossakin. Saunamökin, paritalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontti onnistuu aina yhtä huolettomasti, tekeväthän asiantuntijamme kattoremontin aina avaimet käteen -pakettina. Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa yhteyttä – me huolehdimme kaikesta muusta aina mittojen ottamisesta loppusiivoukseen asti.

Mökin tai piharakennuksen huopakatto voi olla uusittu jo parissa päivässä. Myös omakotitalon huopakattoremontti Helsingissä voi edetä hyvin reipasta tahtia, joten pienimuotoiset pöly- ja meluhaitat kestävät vain pienen tovin. Joissain tapauksissa uusi katto voidaan asentaa vanhan päälle. Kerromme, jos tällainen poikkeuksellinen kattoremontti on mahdollinen.

Entäpä kattoremontin hinta? Emme voi antaa tarkkaa tarjousta huopakaton tai palahuopakaton uusimisesta, ennen kuin olemme tarkastaneet kattosi. Tulemmekin tekemään alkutarkastuksen, ennen kuin annamme oivallisen tarjouksemme huopakatto- tai palahuopakattoremontista. Kun tiedämme, minkä kokoinen ja minkä kuntoinen kattosi on, osaamme laskea tiukan tarjouksen tulevasta kattourakasta. Saatat yllättyä, miten edullisesti tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi aumakatto onkaan uusittavissa!

Yksityisasiakkaana voit hakea töiden osuudesta kotitalousvähennystä (katso ajankohtaiset tiedot tästä verovähennyksestä Verohallinnon sivuilta). Yhteistyökumppanimme on valmiina järjestämään kattoremontillesi rahoituksen, joten sekin puoli hoituu helposti ja ilman turhaa stressiä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Helsingissä suunnitellaan hyvin ennen hihojen käärimistä

Omakotitalon, autotallin, kesämökin, saunarakennuksen tai muun ulkorakennuksen sekä paritalon huopakattoremontti on suunniteltava hyvin ennen toimeen tarttumista, siis ”hihojen käärimistä”. Koska teemme mökin, kanalan tai esimerkiksi saunamökin huopakattoremontin aina täyden palvelun pakettina, ei sinun tarvitse huolehtia kattoremontin suunnitteluvaiheestakaan. Aloitamme huopakaton tai palahuopakaton uusimisen suunnittelemisen heti käytyämme paikan päällä Helsingissä. Hyvin suunniteltu on melkein tehty, ja jäljelle jääneiden työvaiheiden tekeminen on huolellisen suunnittelutyön ansiosta nopeaa sekä saumatonta.

Suunnittelutyön ansiosta paikan päällä on aina oikea määrä uusia materiaaleja, uusia kattotarvikkeita ja A-luokan ammattilaisia. Kaikilla on selvät sävelet työpäivän suhteen, eikä pakka mene sekaisin esimerkiksi yllättävien kosteusvaurioiden takia. Tiedämme jo ennen huopakaton tai palahuopakaton uusimisen aloittamista, mitä meidän pitää tehdä ja mitä kaikkea on korjattava tai uusittava.

Otamme bitumikaton tai bitumipaanukaton uusimista suunnitellessa huomioon kaikki uutta kattoa koskevat toiveesi. Kerro meille, millaisesta katosta haaveilet. Minkä värinen uusi katto voisi olla? Olisiko se palahuopakatto, kolmiorimahuopakatto vaiko tiivissaumakatto? Onko kattoa tarvetta korottaa, tai saisiko se olla joko aiempaa loivempi tai aiempaa jyrkempi? Onko katolla nyt sopivasti erilaisia läpivientejä ja muita kattotarvikkeita, vai tehdäänkö valikoimaan päivityksiä?

Uudelle katolle tarvitaan ainakin viranomaisten asettama vähimmäismäärä kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmä. Tasakaton kattovedet ohjataan pois kattokaivojen avulla. Harjakaton tai esimerkiksi mansardikaton reunoille asennettaneen vesikourut sekä niistä lähtevät alastuloputket. Katon varustevalikoimaa voidaan täydentää liesituulettimen hormilla, viemärintuuletusputkella, kattoikkunoilla tai vaikka aurinkopaneeleilla.

Otamme huomioon myös sen, voidaanko omakotitalon tai mökin bitumikatto uusia poikkeuksellisella tavalla, eli jättämällä vanha katto toimimaan uuden katon alusrakenteena. Tällä tavalla tehty huopakattosaneeraus on edullinen, mutta se edellyttää sitä, ettei kattorakenteissa ole mitään vikaa.

Kun olemme käyneet paikan päällä, tiedämme kaiken sen, mitä tarvitsemme kattoremontin suunnittelemiseen, tarjouksen laskemiseen ja kaikkien käytännön järjestelyjen tekemiseen. Ota ensimmäinen askel kohti uutta bitumikattoa ja soita meille – tai laita verkkoviestiä!

Koska omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti koittaa?

Huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta, joten kovin usein sinun ei tarvitse tilata omakotitalon, paritalon, kesämökin tai autotallin huopakattoremonttia Helsinkiin. Palahuopakaton uusiminen tehdään viimeistään noin 30 vuoden päästä, joten siitäkin saa hyvin pitkäikäisen kumppanin ja suojan.

Kun mietit, joko tarvitset huopakattoremonttia, kannattaa tarkastella muitakin seikkoja kuin katon ikää. Jos omakotitalon tai mökin bitumikattoa ei ole huollettu kovin ahkerasti, voi katon kunto olla heikentynyt suhteellisen nuoresta iästä huolimatta. Mitä kuluneempi katto, sitä parempi se on uusia, onhan vaarana katon kunnon romahtaminen. Kuluneisuus näkyy muun muassa venyminä, halkeamina, ilmakuplina ja vuotavina saumoina.

Myös lumi- tai myrskyvauriot ovat voineet koetella kattoa. Monet huopakaton reiät ja muut vuotokohdat voidaan korjata. Jos kattokorjaus on lykkääntynyt (eli kattorakenteet ovat kastuneet huopakattovuodon takia) tai syntynyt vaurio on ollut heti kättelyssä poikkeuksellisen paha (esimerkiksi puu on kaatunut katolle), voidaan kattoa joutua uusimaan Helsingissä.

Lumi- ja myrskyvauriot ovat kaikeksi onneksi melko harvinaisia. Jos haluat pitkäikäisen bitumikaton, tilaa meiltä katon säännölliset ja satunnaiset huollot, niin katon tilanne on hyvällä mallilla.

Säännölliset huopakattohuollot viittaavat katon jokakeväiseen ja -syksyiseen puhdistamiseen, sillä roskat on saatava pois kattoa varjostamasta. Katto sammaloituukin helpommin, jos sen pintaa peittää roskakerros. Samalla kun puhdistamme omakotitalon, kesämökin tai paritalon katon, puhdistamme myös vesikourut sekä tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen.

Kattosi tarkastetaan ilmaiseksi myös satunnaisten kattohuoltojen yhteydessä, kuten poistettaessa sammaleita tai uusittaessa katon pinnoitetta (mikä on kertaluontoinen urakka).

Ilmaisen kattotarkastuksen saa myös tilatessaan irronneiden paanujen liimauksen, saumojen ja jiirien tiivistyksen, räystäslautojen uusimisen, kattoreiän paikkauksen tai jonkin muun bitumikaton korjauksen. Veloitukseton kattotarkastus on yksi hyvistä syistä asioida tämän kattofirman kanssa!