Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Helsinki – Miksi tämä firma on yliveto kattokorjaaja?

Me olemme yliveto kattokorjaaja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa, koska työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia. Olipa huopakattosi vaurioitunut kuinka pahasti tahansa, laitamme katon kuntoon nopeasti, asiantuntevasti ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Jos huopakattoa tai palahuopakattoa ei enää kannattaisi korjata ja paikata, tekisimme tarjouksen katon uusimisesta, mutta tämä on vasta viimesijainen vaihtoehto. Kattoremonttia ei tarvitse ajatellakaan, jos kyse on vain siitä, että huopakatto vuotaa piipun juuresta tai että huopakaton kattoikkuna vuotaa Helsingissä.

Jos huopakatto vuotaa, löytyy syy usein jostain läpiviennistä. Ehkä huopakaton kattoluukku vuotaa, tai kenties huopakatto vuotaa antennin juuresta. Emme hämmästyisi, vaikka huopakatto vuotaisi viemärintuuletusputken tai katon IV-putken kohdalta.

Ei kuitenkaan pidä syyttää liikaa omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunarakennuksen, paritalon tai ulkorakennuksen läpivientejä. Huopakatto tai palahuopakatto voi vuotaa myös jiirin kohdalta. Jokin saumakin voi päästää vettä lävitseen. Sauma voi vuotaa esimerkiksi siksi, että katolla on ollut paljon lunta, ja sauma on pettänyt. Saumavuodon voi laukaista myös sammalkasvusto, minkä juuret tahtovat änkeytyä läpi huopavuotien saumoista.

Jos sauma repsottaa, voi tuuli päästä vuodan alle ja repiä kattoa. Tuuli voi irrottaa kattoturvatuotteita jättäen kattoon reikiä. Myös katolta putoava lumi voi irrottaa kattotikkaita ja muita kattovarusteita.

Kuten huomaat, omakotitalon tai esimerkiksi mökin bitumikatto voi tarvita korjausta ja paikkausta useista eri syistä. Olipa kyse mistä hyvänsä, olemme valmiit laittamaan kattosi kuntoon. Ota yhteyttä ja tilaa kotitalousvähennyskelpoinen kattokorjaus pääkaupunkiseudulle! Rahoituskin on jo valmiina, sillä yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta voi hakea hyvin yksinkertaisesti meidän kotisivujemme kautta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus ehkäisee vesivuodot

Huopa- tai laattakatto on hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Katon puolivuosittainen tarkastus kertoo esimerkiksi halkeamista, kupruista, ilmataskuista ja rypyistä, mitkä on syytä korjata mahdollisimman pian. Jos pieniin vaurioihin, puutteisiin ja muutoksiin ei puututa pian, voi tilanne pahentua. Huopakaton tilanteen pahenemisella tarkoitetaan yleensä huopakattovuotoa. Jos huopakatto vuotaa, voivat sen alla olevat vanerit, puurakenteet ja villat kastua. Kosteus voi jatkaa leviämistään, kunnes sisäkatostakin tippuu vettä lattialle.

Me olemme oikea kattofirma tekemään myös pienet huopakattojen korjaukset Helsingissä. Ota yhteyttä, niin tiivistämme saumat, jiirit, halkeamat, rypyt ja kuprut. Meiltä saat myös perusteelliset kattotarkastukset omakotitalojen, kesämökkien ja esimerkiksi paritalojen katoille. Kattotarkastus tilataan samaan tapaan kuin mikä tahansa huopakattohuolto.

Huomaathan, että saat katon kunnon tarkastuksen ilmaiseksi kaikkien muiden kattotöiden yhteydessä. Tilaa vaikka jokakeväinen ja -syksyinen rännien puhdistus, niin saat maksuttoman kattotarkastuksen ja tiedon mahdollisesti tarvittavista huopakattotöistä.

Korjaamme ja paikkaamme myös pienet huopa- ja palahuopakatot Helsingissä

Mikään katto ei ole meille liian pieni, eikä mikään kattotyö mukamas niin vähäpätöinen, ettemme sitä viitsisi tehdä. Tämä kattofirma on mukana huopakaton elinkaaren kaikissa vaiheissa, ja se toteuttaa huolellisella otteella myös pienimmät kattourakat (kuten kattoreikien paikkaukset, irronneiden paanujen liimaukset, katon kuntotarkastukset ja vesikourujen puhdistukset).

Huopakatto tarjoaa luotettavan suojan säiltä ja kosteudelta vain silloin, kun se on täysin ehjä. Kaikki rypyt ja venymät kannattaa laittaa kuntoon, jottei kattoon syntyisi vuotavia kohtia. Tämä pätee myös silloin, kun puhutaan pienimpien ulkorakennusten katoista. Me korjaamme mielellämme myös pihasaunojen, varastojen, autokatosten ja -tallien, vierasaittojen, kesäkeittiöiden, grillikotien ja vaikka leikkimökkien huopakatot. Ehjä, tiivis ja siisti katto on iso ilo. Meidän avullamme pääset osalliseksi tästä ilosta varsin pienin kustannuksin, sillä hinnoittelemme kattotyöt maltillisesti.