Kattotuotteet ja kattoturvatuotteet – Laadukasta turvaa katoille

Meiltä saat erittäin laadukkaat kattotuotteet ja kattoturvatuotteet asennuksineen. Tarjoamme tuotteita kaikenlaisiin kohteisiin: omakotitaloihin, kesämökeille, kerrostaloihin, rivitaloihin sekä yritysten toimitiloihin. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella Helsingistä Tuusulaan, Hyvinkäältä Järvenpäähän ja Heinolasta Hämeeseen.

Kattosillat, tikkaat ja muut kattoturvatuotteet

Laadukkaat ja hyväkuntoiset kattoturvatuotteet helpottavat katolla työskentelyä sekä sinne pääsemistä. Toimittamamme kattoturvatuotteet ovat kestäviä ja suunniteltu nimenomaan kotimaisiin vaihteleviin keliolosuhteisiin. Tärkeää kattoturvatuotteissa on nimenomaan niiden turvallisuus käytössä: ne eivät saa sateen tai lumen kastelemina olla liukkaita ja lumen on läpäistävä helposti kattosillat.

Lumiesteet

Lumiesteen tarkoituksena on estää lumen ja jään putoaminen maahan. Pahimmillaan putoava lumi- tai jäämassa voi aiheuttaa vakaviakin tuhoja tai jopa henkilövahinkoja, joten lumiesteet ovat turvallisuuden kannalta ensisijaisen tärkeä turvavaruste. Asennamme laadukkaat ja kestävät lumiesteet kaikenlaisille katoille, omakotitaloihin ja taloyhtiöiden omistamiin rakennuksiin.

Asennamme rännit, piipunhatut ja läpiviennit

Meiltä saat myös erilaiset rännit ja vesikourut sekä piipunhatut ja kattoluukut asennuksineen. Suoritamme myös läpivientien toteutuksen katoille. Ammattitaidolla asennetut ja valmistetut kattotuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja sääolosuhteita, joten ne ovat varma ja turvallinen valinta mihin tahansa kohteeseen.

Miten voimme kattosi toiminnallisuutta ja turvallisuutta parantaa?