Kattoremontti & Kattotyöt Tuusula

Kattoremontin tai muiden Tuusulassa tehtyjen kattotöiden laatu ei huoleta, jos niistä vastaa asiantuntevuudestaan ylpeä Kattokorjaus-palvelu. Kun tulet asiakkaaksemme, saat kattosi huollettua, korjattua ja uusittua mitä parhaimmalla laadulla. Erityisen kokeneita olemme huopakattotöissä, mutta tunnemme varsin läheisesti myös tiilikatot ja peltikatot. Tiilikatto kestää erityisen pitkään, kun puhdistamme ja pinnoitamme sen. Kattopeltiseppämme tekevät ensiluokkaisesti kaikki konesaumakattotyöt, ja toteuttavat muutkin peltisepäntyöt vertaansa vailla olevalla tavalla.

Kaikesta erinomaisuudestamme huolimatta sinun tai taloyhtiönne ei tarvitse maksaa kattotöistämme mansikoita. Meidät tunnetaan järkevästä hinnoittelupolitiikasta, ja yksityisasiakkaita ilahduttaa se, että hintamme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tiukka tarjous omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kattotöistä lasketaan paikan päällä, sillä tarjouksen laatimista varten haluamme tarkastaa ensin koko kattokokonaisuuden.

Tilaa Kattokorjaus-palvelulta esimerkiksi oravaesteiden asentaminen, kattoikkunoiden uusiminen, piipun pellittäminen, sadevesikourujen saumaus tai kattoremontti. Olipa kyseessä iso tai pienimuotoisempi urakka, paneudumme siihen koko tarmollamme ja asiantuntemuksellamme. Ota yhteyttä erilaisten kattotöiden tiimoilta myös Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Järvenpäässä, Sipoossa, Keravalla, Vantaalla sekä Nurmijärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tuusulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tuusulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tuusulan alueella!