Kattohuolto Tuusula

Kaikkia yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä palveleva Kattokorjaus-palvelu hoitaa katon huollot Tuusulassa luotettavalla ja ammattitaitoisella tavalla. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattoa kannattaa ilman muuta huoltaa, sillä muuten katto ei kestä pitkään. Huoltamaton katto ruostuu tai sammaloituu, mikä johtaa katon haurastumiseen ja siitä johtuviin erilaisiin ongelmiin, joiden takia katto voidaan joutua uusimaan jopa kymmeniä vuosia etuajassa. Tilaa kattohuollot meiltä myös Tuusulan naapurikunnissa Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Järvenpäässä, Sipoossa, Keravalla, Vantaalla sekä Nurmijärvellä.

Kattohuoltoja voi yhdistellä, ja saavuttaa siten kustannussäästöjä. Voimme tehdä kerralla useita erilaisia kattohuoltoja ja kattovarusteiden huoltoja. Esimerkiksi rännien puhdistaminen voidaan mainiosti yhdistää sammaleiden poistoon katolta. Tiilikatto, huopakatto, palahuopakatto tai peltikatto voidaan puhdistaa myös pesemällä katto. Kattopesua tarvitaan, jos lika on kovin pinttynyt katteeseen, tai jos katon rasituksensietokykyä on tarkoitus lisätä maalaamalla katto. Pesty katto saa rauhassa kuivua, ja sitten se pinnoitetaan uudelleen sopivalla maali- tai suojapinnoitteella. Toisinaan kattoa on puhdistettava myös lumesta. Lumenpudotus on riskialtista puuhaa, joten se kannattaa uskoa kokeneiden kattoammattilaistemme vastuulle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tuusulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tuusulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tuusulan alueella!