Huopakattoremontti Tuusula

Huopakattoremontti Tuusula, hoituu kauttamme huippuarvosanoin! Jos huopakaton remontoinnista annettaisiin arvosanoja niin kuin koulussa aikanaan, olisi todistuksessamme pelkkää kymppiä kympin perään.

Asiantuntijamme eivät kuitenkaan ole vain päntänneet huopakattoremonteista teoriatason tietoa nenä kiinni kirjassa. Myös käytännön kokemusta piisaa!

Taitava tiimimme on uusinut erilaisia huopa- ja bitumikatteita lukemattomat kerrat. Olemme remontoineet hyvää paremmalla menestyksellä niin tiivissaumakattoja, palahuopakattoja kuin kolmiorimakattojakin – kaikissa muodoissa ja kokoluokissa.

Jopa kaikkein haastavimmat, äärimmäistä sovelluskykyä vaativat urakat sujuvat meiltä selkein askelmerkein. Esimerkiksi kosteusvauriokorjaukset, notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu sekä myrskyvaurioiden kunnostus on meille rutiinihommaa.

Kun huopakattoremontti Tuusulassa sijaitsevassa kohteessasi tulee siis ajankohtaiseksi, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme. Liity osaksi jo ennestään erinomaisen tyytyväistä asiakaskuntaamme, ja tilaa huopakattoremontti Tuusulassa kattoremonttipalvelumme kautta!

Huomioi, että tuusulalaisten ohella palvelemme mielellämme myös Tuusulan lähipaikkakuntien asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Esimerkiksi nämä kunnat ja kaupungit ovat osa palveluverkostoamme: Järvenpää, Vantaa, Sipoo, Kerava ja Mäntsälä. Muukin Uusimaa kuuluu toimialueeseemme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tuusulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tuusulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tuusulan alueella!

Palahuopakattoremontti Tuusula, tekninen suoritus: 10+

Palahuopakattoremontti Tuusula, ei onnistu ihan keneltä tahansa. Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Tuusulassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voit kuitenkin luottaa toteutuksen olevan viimeisen päälle ammattitaitoinen.

  1. Puramme ja korjaamme kaiken huonokuntoisen katoltasi ja katon välistä (esimerkiksi lahot ja notkahtaneet kattorakenteet, pieneläinten tekemät vauriot ja kastuneet/homeiset eristeet). Näin luomme uudelle katollesi lujan perustan.
  2. Asennamme uudet kattohuovat tai bitumilaatat vanhojen tilalle pilkulleen niin kuin pitääkin.
  3. Viimeistelemme uuden kattosi asentamalla uudet, toiveidesi mukaiset kattotuotteet ja -läpiviennit.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Tuusulassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, uusi kattosi tulee edustamaan parasta A-luokkaa kaikin puolin. Jäljiltämme uusi kattosi on sekä siisti, kestävä että turvallinen!

Sanojemme vakuudeksi myönnämme työllemme aina kunnollisen takuun. Takuu koskee lähtökohtaisesti kaikkia huopakattoremontin yhteydessä tekemiämme asennus-, muutos- ja korjaustöitä.

Kun tilaat huopakattoremonttisi kattoremonttipalvelumme kautta, onkin katollasi hyvät eväät vuosikymmenten mittaiselle elämälle. Parhaimmillaan pääset nauttimaan auvoisasta elämästä uuden kattosi alla jopa liki puoli vuosisataa!

Huopakaton uusiminen Tuusula, kustannustehokkuus: 10+

Huopakaton uusiminen Tuusula, meillä et maksa laatutyöstä itseäsi kipeäksi! Kauttamme urakka hoituu sekä kiistattoman ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti.

Neuvokkaat huopakatemestarimme pyrkivät aina löytämään mahdollisimman hyvät, mutta samalla työtä ja materiaaleja säästävät keinot huopakaton uusimiseen. Esimerkiksi turhille purkutöille meillä on nollatoleranssi.

Hyvin usein huopakaton uusiminen Tuusulassa voidaankin toteuttaa niin, että uusimme vain vesikaton eli kattohuovat. Jos alemmat kattorakenteet ovat kunnossa, emme ryhdy väkisin ruoppaamaan kattoasi ”Pohjanmaan kautta”.

Joissain tapauksissa huopakatemestarimme saattavat jopa ehdottaa uuden huopakaton asennusta vanhan päälle. Näin säästyy roppakaupalla työtunteja ja materiaaleja – ja näin ollen huopakattoremontin hintakin on edullisempi.

Täältä ruudun toiselta puolelta emme kuitenkaan lähde arvailemaan, paljonko huopakaton uusiminen Tuusulassa sijaitsevassa kohteessasi maksaa. Laskemme hinnat kattokohtaisesti, jotta emme tulisi veloittaneeksi Euroakaan ylimääräistä.

Jos siis haluat tietää huopakattoremontin tarkan hinnan kohteessasi, pyydä ihmeessä tarjous. Todennäköisesti summa viivan alla lyö puulla päähän – hyvällä tavalla!

Muista, että kaiken muun hyvän lisäksi työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Tiukkoja taloustilanteita varten kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta.

Palahuopakaton uusiminen Tuusula, asiakaspalvelu: 10+

Palahuopakaton uusiminen Tuusula, meiltä sekä kattosi että Sinä saatte mitä parasta palvelua! Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimisen Tuusulassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, teemme kaikkemme, jotta urakka hoituisi pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman miellyttävästi ja stressittä – ja tietenkin, että uusi kattosi tulisi vastamaan odotuksiasi viimeistä piirtoa myöten.

Jo heti urakan suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme kuulostelevat herkin korvin sekä kattosi tarpeet että omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen. Kerro meille rohkeasti visiosi esimerkiksi kattosi väriä ja varusteita sekä kattoremontin aikataulua koskien!

Jos pihallasi on herkkiä istutuksia, mainitse niistäkin sen ihmeemmin ujostelematta. Pidämme ne mielessä remontin tuoksinassa, jotta pääsisit nauttimaan kauniista pihastasi vielä huopakattoremontin jälkeenkin.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Tuusulassa sijaitsevassa kohteessasi alkaa häämöttää horisontissa, ei siis syytä huoleen – kauttamme urakka hujahtaa pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän kivuttomasti! Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous täydellisesti kattosi tarpeiden ja omien toiveidesi mukaan räätälöidystä ”avaimet käteen”-huopakattoremontista vaikkapa jo tältä samalta istumalta.

Tuusulalainen, älä unohda kesämökkiä – huopakattoremontti on tarpeen mökilläkin aika ajoin!

Hyvä tuusulalainen, omistatko kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon? Muista, että huopakattoremontti on tarpeen mökilläkin aika ajoin!

Moni tuusulalainen ei tule ajatelleeksi, että vaikka mökillä viettäisi vain muutamia viikkoja, viikonloppuja tai päiviä vuodessa, mökin katto ikääntyy ihan normaalia vauhtia. Samoin mökin kupeessa olevan aitan, liiterin ja piha- tai rantasaunan katot.

Jos mökkitonttisi on kovin metsäinen, saattavat mökin ja piharakennusten huopakatteet tulla tiensä päähän itse asiassa jopa normaalia nopeammin. Puiden katveessa esimerkiksi sammal vaanii huopakattoja vielä tavallistakin ahneemmin ja lisäksi katot ovat alttiita puista tippuvien oksien aiheuttamille vaurioille.

Jos et käy mökillä talviaikaan edes lumenpudotusten merkeissä, saattavat katot kärsiä myös vakavia, remonttiin johtavia lumivaurioita. Varsinkin loivemmat huopakatot ovat alttiita notkahtamaan tai painumaan lumikuorman alla, eikä näistä tilanteista valitettavasti välttämättä selvitä muuten kuin remontoimalla.

Onneksi taitavat huopakatemestarimme ovat käytettävissäsi myös kesämökilläsi missä vain Etelä-Suomen alueella. Tarvittaessa voimme hurauttaa avuksesi jopa saarikohteisiin!