Huopakattoremontti Jyväskylä

Huopakattoremontti Jyväskylä, meiltä saat käyttöösi luotettavat ammattilaiset! Anna huopakattoremontti Jyväskylässä meidän käsiimme, niin uusi kattosi ei ole pettymys.

 • Kokemuksemme huopa- ja bitumikatteiden saneerauksesta on luja kuin peruskallio. Olemme asentaneet, uusineet ja remontoineet erilaisia huopa- ja bitumikatteita monet, monituiset kerrat ennenkin – jättäen jälkeemme hymyileviä asiakkaita kohteesta toiseen. Koko Keski-Suomi tuntee tiimimme korkealaatuisesta työnjäljestä ja palvelualttiista asenteesta!
 • Meille eivät edes kosteusvauriot, lumimassojen alla ratkenneet kattorakenteet, pikku eläinten tekemät tuhot ynnä muut vastaavat yläpohjan ongelmat aiheuta minkään asteista päänvaivaa. Voit kääntyä puoleemme huolettomin mielin, vaikka kattosi joutuisi hurrikaanin uhriksi tai puu kaatuisi katon päälle.
 • Saneeraamme suurella sydämellä kaikenkokoiset kattopinta-alat – ne kaikkein pienimmätkin. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Jyväskylässä esimerkiksi näille rakennuksille ja katetuille rakennelmille: omakotitalo, kesämökki, huvila, autotalli, autokatos, varasto, liiteri, aitta, pihasauna, rantasauna, grillikota, konesuoja, huussi, leikkimökki.

Ethän siis epäröi kääntyä meidän puoleemme, kun huopakattoremontti Jyväskylässä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi? Olemme käytettävissäsi koko Jyväskylän alueella sekä esimerkiksi näillä paikkakunnilla Jyväskylän lähiseudulla: Joutsa, Toivakka, Jämsä, Luhanka, Muurame, Petäjävesi, Laukaa ja Uurainen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jyväskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jyväskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jyväskylän alueella!

Palahuopakattoremontti Jyväskylä, kolmella askeleella alusta loppuun

Palahuopakattoremontti Jyväskylä – tilaa meiltä, niin pian urakka onkin jo pulkassa. Vain kolme ripeää askelta, ja huopa- tai palahuopakattoremontti Jyväskylässä sijaitsevassa kohteessasi on onnellisesti päätöksessään!

 1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja kartoittamaan kattosi kunnostustarpeet. Tietenkin kuuntelemme suunnitteluvaiheessa myös omat toiveesi uuden katon suhteen. Kun kaikki on pläkki selvää, saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Jyväskylässä sijaitsevassa kohteessasi.
 2. Purkutyöt. Puramme pois vanhan katon kattotuotteineen kaikilta niiltä osin kuin on tarpeen. Samalla uusimme ja kunnostamme kaikki huonokuntoiset rakenteet katon välistä sekä teemme sovitut muutostyöt esim. katon eristykseen ja/tai muotoon.
 3. Uuden katon ja kattotuotteiden asennus. Asennamme valintasi mukaiset kattohuovat tai -laatat sekä kattotuotteet. Huomaa, että halutessasi voimme asentaa huopakattoremontin yhteydessä myös kokonaan uusia kattotuotteita ja -läpivientejä erittäin helposti ja edulliseen hintaan!

Vihoviimeiseksi vielä siistimme pihasi urakoinnin jäljiltä sekä viemme rakennus- ja purkujätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen. Näin pääset nauttimaan uudesta katostasi täysillä heti, kun asiantuntijamme karauttavat henkselit paukkuen kohti seuraavaa toimeksiantoa.

Huopakaton uusiminen Jyväskylä, haluatko tietää hinnan? Ota yhteyttä, ja pyydä rohkeasti tarjous!

Huopakaton uusiminen Jyväskylä, haluaisitko tietää urakan hinnan? Arvatenkin, sillä huopakattoremontin hinta on kuluttajan näkökulmasta eittämättä yksi kiinnostavimpia savottaan liittyviä yksityiskohtia.

Tarkkoja hintatietoja emme kuitenkaan vielä osaa sanoa. Meillä huopakaton uusiminen Jyväskylässä hinnoitellaan tapauskohtaisesti, sillä emme halua tulla veloittaneeksi asiakkailtamme senttiäkään liikaa.

Tarjouksemme loppusummaan vaikuttavat esimerkiksi nämä asiat:

 • Kattosi kunto. Riittääkö pelkkä vesikatteen uusiminen vai kaipaako kattosi kokonaisvaltaisempaa huopakattoremonttia?
 • Kattosi koko.
 • Katon muoto – onko kyseessä tasakatto, pulpettikatto, harjakatto, aumakatto, mansardikatto vai säterikatto? Onko rakenteellisia yksityiskohtia, kuten kattolyhtyjä? Esim. lappeiden, taitteiden ja jiirien määrä vaikuttaa paljon huopakattoremontin kustannuksiin.
 • Katon varusteet.
 • Kohteen korkeus.
 • Kohteen sijainti. (Meiltä voit tilata huopakaton uusimistyöt Jyväskylän seudulla osoitteeseen kuin osoitteeseen, mutta esim. saarikohteissa matka- ja kuljetuskulut kipuavat tyypillisesti hieman korkeammalle kuin taajama-alueilla.)

Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Huom. tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Lisäksi kauttamme on saatavilla joustavaa remonttirahoitusta, jonka avulla voit jyvittää huopakattoremontin kustannukset pienempiin eriin niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Jyväskylä – kun katon sammaloitumiselle ja halkeilulle ei näy loppua…

Palahuopakaton uusiminen Jyväskylä, usein siihen motivoi kattopinnan sammaloituminen tai halkeilu. Kun katon sammaloitumiselle tai halkeilulle ei näy loppua, on huopa- tai palahuopakaton uusiminen Jyväskylässä sijaitsevassa kohteessasi mitä fiksuin sijoitus!

Sammalta ei kannata katolla sietää, sillä viattomasta ulkonäöstään huolimatta mätäs aiheuttaa kattohuoville peruuttamatonta tuhoa. Kasvusto jäytää katemateriaalia juurillaan, syöden siihen pahimmillaan jopa reikiä. Kaiken kukkuraksi sammaleella on paha taipumus availla katon saumakohtia, aiheuttaen myös tällä tavoin isoja kysymysmerkkejä katon tiiviyteen.

Kattopinnan halkeilukin on vähintään yhtä vakava hälytysmerkki, jota ei pidä ohittaa olan kohautuksella. Vaikka kate koostuisi useammasta päällekkäisestä kermikerroksesta (ns. alus- ja pintahuopa), kattohuopien halkeilu heikentää katteen vedenpitävyyttä selvästi.

Jos siis havaitset kattosi sammaloituvan tai halkeilevan pahaenteisesti, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydä tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Jyväskylässä sijaitsevassa kohteessasi hetimiten! Urakan jälkeen sammal karttaa kattoasi taas hyvän tovin pelkkien kausipuhdistusten voimalla, eikä kattohuopien halkeilustakaan tarvitse kantaa huolta tuon taivaallista.

Tiesitkö, että jo pelkästään katon korkea ikäkin riittää huopakattoremontin perusteeksi?

Yleensä huopakaton saneeraus tai uusiminen Jyväskylässä otetaan agendalle katon huonon kunnon vuoksi. Mutta tiesitkö, että joskus jo pelkästään katon korkea ikäkin voi riittää huopakattoremontin perusteeksi?

”Harva tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto selviää Jyväskylän alueella vallitsevista sää- ja ilmasto-oloista kovinkaan paljon kauemmin kuin neljäkymmentä vuotta. Neljäkymmentä vuotta on loistava saavutus jopa modernille, hyvälaatuiselle, täysin oikein asennetulle ja tunnollisesti huolletulle bitumikatteelle.”

Vaikka Jyväskylä ei olekaan olosuhteiltaan Suomen ankarinta seutua, esimerkiksi jokakesäinen auringon paahde, talvittain paukkuva pakkanen sekä runsaat vesisateet rasittavat kattoa vääjäämättä. Aktiivisesta tuotekehityksestä huolimatta katon kaikki rakenneosat kuluvat ja haurastuvat, eikä katon toimintaan voi enää jossain vaiheessa luottaa – vaikka kate näyttäisikin päällisin puolin vielä suhteellisen siistiltä.

Otathan siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme viimeistään siinä vaiheessa, kun kattosi 40-vuotispäivä lähestyy? Kutsu asiantuntijamme tekemään varmuuden vuoksi ainakin kattava kattotarkastus! Käynnin jälkeen voimme antaa huipputarjouksen tilanteen mukaan joko huopakattoremontista tai sopivista huolto- tai korjaustöistä.