Vesikourujen puhdistus Jyväskylä – olisiko jo korkea aika poistaa ränneihin kertyneet lehdet, risut ja neulaset?

Ethän vain ole niitä jyväskyläläisiä, joiden mielestä vesikourujen puhdistus on turhaa työtä? Jyväskylä on iso kaupunki ja asukkaita moneen lähtöön. Kaikille jyväskyläläisille vesikourujen puhdistuksen tärkeys ei ole vielä valjennut.

On kuitenkin perusteltua sanoa, että vesikourujen puhtaanapitoon kannattaa panostaa. Se nimittäin säästää selvää rahaa. Esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostuminen, jäätyminen ja tukokset ovat vähemmän todennäköisiä.

Pidä silti mielessä, että roskien poisto ränneistä on tehtävä huolellisesti ja vähintään pari kertaa vuodessa, jotta siitä olisi toivottua hyötyä. Kourukolalla koukkiminen kerran vuoteen ei siis riitä.

Jos haluat varmistaa sadevesijärjestelmälle pitkän ja vaivattoman elämän, kannattaakin tilata vesikourujen puhdistus joka kevät ja syksy katonkorjauspalvelumme kautta. Meiltä saat ketterät kourumestarit käyttöösi kohteeseen kuin kohteeseen!

Palveluumme kuuluu myös mainio kaupanpäällinen; puhdistuksen yhteydessä arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin maksutta. Samaan hengenvetoon voimme tehdä loistotarjouksen muistakin mahdollisesti suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä.

Kun vesikourujen puhdistussesonki tekee taas tuloaan, ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous! Sen jälkeen voit vielä vertailla hintoja aivan rauhassa niin halutessasi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jyväskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jyväskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jyväskylän alueella!

Jyväskyläläinen, älä ryhdy rännien puhdistukseen itse!

Moni jyväskyläläinen tekee rännien puhdistustyöt itse. Siinä piilee kuitenkin muutama ikävä sudenkuoppa.

Ongelmia aiheuttaa ensinnäkin räystään sijainti useiden metrien korkeudessa – monikerroksisessa kohteessa puhutaan jopa kymmenistä metreistä. Työt täytyy siis joko tehdä maasta käsin ”sokkona” ja tinkiä puhdistustuloksesta tai vaihtoehtoisesti nousta räystäälle, mikä taas on vaarallista.

Toisaalta myös sadevesijärjestelmän tarkastus aiheuttaa päänvaivaa. Puhtaana sadevesijärjestelmä on helppoa käydä läpi, mutta valitettavasti edes isommat viat eivät aina pistä amatöörin silmään. Todennäköisesti et ainakaan osaa itse korjata niitä.

Ja entäpä katto? Jos katolle jää roskia, ei rännien puhdistuksesta ole juuri hyötyä. Katon puhdistus taas ei onnistu maasta käsin millään, ja katolla liikkuminen on amatöörille vielä riskialttiimpaa kuin rännien puhdistus tikkailla huojuen.

Hartiajumeista, henkensä vaarantamisesta ja vapaa-ajan menetyksestä ei saa palkaksi edes kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille myönnettävä verovähennys, jota myönnetään vain ammattilaisen tekemästä työstä.

Mitäpä jos käyttäisit vapaa-aikasi siis hieman fiksummin ja tilaisit vesikourujen puhdistustyöt Jyväskylän alueella katonkorjauspalvelumme kautta? Meiltä löytyvät kokeneet ammattilaiset myös katon puhdistukseen!

P.S. Älä anna edes kukkarossa asustavan Matin estää tekemästä järkeviä peliliikkeitä. Laskumme voit maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – kun normaali roskien poisto ränneistä ei enää riitä

Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on aiheellista, kun normaali rännien puhdistus ei enää riitä. Rännien puhdistus viittaa tukoksia ennaltaehkäisevään toimintaan, toisin kuin jo tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus. Erotuksena tavalliseen puhdistukseen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus tehdään siis tarveperusteisesti.

Tukkoon mennyt sadevesijärjestelmä kannattaakin avata viipymättä, jos tukoksen oireita on havaittavissa. Selkein merkki tukoksesta on vesiputous keskellä räystästä – tai talvella ”jääputous”.

Voit varmistaa diagnoosin kurkkaamalla syöksyputkeen. Jos syöksyputken pää on rutikuiva, on tukos mitä todennäköisimmin olemassa.

Mikäli tukokseen ei reagoida, voi siitä poikia kaikenlaista haittaa. Kun katolta valuvat vedet eivät pääse enää kulkemaan niille tarkoitettuja reittejä pitkin, voi seurauksena olla mitä tahansa homeesta lahovaurioihin ja kattovuotoihin. Maan tasalla rakennuksen perustuksetkin voivat kärsiä, jos sokkelin juurella lilluu vettä pitkiä aikoja kerrallaan.

Ota siis yhteyttä heti, kun epäilet sadevesijärjestelmän tukkeutuneen. Umpeen jäätyneen sadevesijärjestelmän avaus pitäisi tehdä mieluiten jo ennen kuin sulamisvedet lähtevät katolta liikkeelle.

Yhteydenottosi perusteella lähetämme kokeneet kourumestarimme kohteeseesi viipymättä. Katonkorjauspalvelustamme saat nopeasti osaavan avun mihin vain Jyväskylään ja Jyväskylän lähikuntiin!