Kattohuolto Jyväskylä

Kaikki katon huollot Jyväskylässä on helppo tilata Kattokorjaus-palvelulta. Toimimme myös Jyväskylän naapurikunnissa Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangalla, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisissa, joten niissäkään ei jäädä ammattitaitoisia kattohuoltoja vaille. Saat tältä hyvämaineiselta ja erinomaisella hinta-laatusuhteella varustetulta kattofirmalta niin omakotitalon, kesämökin, rivitalon kuin kerrostalonkin kattohuollot.

Kattohuolto ammattitaidolla Jyväskylässä

Taloyhtiön tai pientalon kattohuoltoja tarvitaan niin esteettisistä kuin taloudellisista syistä. Katto, mikä on säännöllisesti puhdistettu ja tarpeen mukaan pinnoitettu, on siisti ja kaunis. Kiiltävä ja hyväkuntoisen näköinen katto vaikuttaa koko rakennuksen arvoon ja imagoon. Katon säännöllinen ja katemateriaalikohtainen huoltaminen ei saa katoa vain näyttämään hyväkuntoiselta, vaan se myös ihan oikeasti tukee ja parantaa katon kuntoa. Katto saa lisää rasituksensietokykyä, ja näin ollen vaurioituu vähemmän – sekä kestää pidempään. Näin ollen katon kokonaiskustannukset pienenevät.

Tärkeimmät katon huollot ovat rännien puhdistus ja katon puhdistus – katto ja sadevesijärjestelmä on puhdistettava puolivuosittain, olipa katto tiilikatto, peltikatto, palahuopakatto tai huopakatto. Jos tarpeen, saat meiltä myös sammaleentuhokäsittelyn, lumenpudotuksen ja katon maalaamisen. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jyväskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jyväskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jyväskylän alueella!