Kattoremontti & Kattotyöt Jyväskylä

Rakastamme haasteita, joten mikään kattoremontti tai muu kattotyö Jyväskylässä ei ole meille liian vaikea. Koska meillä pysyvät projektin langat tiukasti käsissä ja työvoimaakin on aina tarpeeksi, olemme nappivalinta myös ison taloyhtiön kattoremontteihin. Rivitalon tai kerrostalon katon uusiminen on iso projekti, mutta meidän kanssamme se etenee kaikin puolin sujuvasti ja kitkattomasti. Olemme kattofirma paikallaan myös vaikeina pidettyihin kattoremontteihin, esimerkiksi sellaisen omakotitalon katon uusimiseen, mikä on saanut vuotaa pitkään.

Kattoremontin ammattilaiset Jyväskylässä

Erityisesti meidät kannattaa muistaa silloin, jos on yksityisasiakas, tai rakennuksessa on huopa- tai palahuopakatto. Yksityisasiakas saa nimittäin kotitalousvähennystä, ja rahoituskin löytyy avullamme näppärästi (sitä pääsee hakemaan suoraan kotisivuiltamme). Huopakatoista meillä on varsin pitkä kokemus, joten markkinoimme itseämme usein huopakattoammattilaisina. Tästä huolimatta, tunnemme myös tiilikattojen ja peltikattojen erityispiirteet, ja huollamme, korjaamme sekä uusimme ne kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

Palveluvalikoimamme on varsin laaja: saat kauttamme niin peltisepäntyöt, kattoikkunoiden uusimisen, lintuverkkojen asentamisen, kattomaalaukset, katon IV-työt kuin esimerkiksi tasakaton vaihdon satulakatoksi. Toiminta-alueellammekin on kokoa: toimimme muun muassa Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangalla, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jyväskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jyväskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jyväskylän alueella!