Vesikourujen puhdistus Hyvinkää – sanotaan hyvästit kouruihin kertyneille risuille ja lehdille!

Tiedätkö, miksi vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä Hyvinkäällä joka kevät ja syksy? Jos et osaa vastata suoralta kädeltä, laita lukulasit päähän ja kertaa pääperiaatteet vaikkapa tältä samalta istumalta.

Syy numero yksi: tukokset. Ränneihin kertyneet roskat lamauttavat sadevesijärjestelmän toiminnan pahimmillaan täysin. Näin ollen katolta valuvat sade- ja sulamisvedet alkavat rasittaa rakenteita, joita ei ole suunniteltu kestämään niin vuolasta vesiliikennettä.

Tietyissä olosuhteissa vesi voi myös jäädä katolle, jolloin pienetkin heikkoudet (esimerkiksi ajan haurastuttamat läpivientitiivisteet) katon vesitiiviydessä paljastuvat. Erityisesti tasakatolla riski on varteenotettava.

Syy numero kaksi: ruoste. Ränneissä pesivät roskat viipyilevät pitkiä aikoja kosteana sateiden jälkeen, ja kosteus puolestaan on ruosteelle elinehto.

Syy numero kolme: jää. Roskaiset ja kosteat rännit jäätyvät nopeasti, kun elohopea vajoaa nollan alapuolelle. Jää puolestaan voi tehdä kaikennäköistä kiusaa. Esimerkiksi kaato voi vääntyä väärään kulmaan tai vesikouru revetä irti räystäästä.

Eiköhän siis sanota hyvästit kouruihin kertyneille risuille ja lehdille ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa haittaa? Katonkorjauspalvelustamme saat käyttöösi osaavat ammattilaiset mihin vain Hyvinkäälle. Palvelemme osaavin käsin ja kohtuu hinnoin myös Hyvinkään lähiseudulla Riihimäeltä Toijalaan, Topenosta Turenkiin ja aina Oittiin asti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Kourugurumme tekevät rännien puhdistustyöt puolestasi kohteessa kuin kohteessa Hyvinkään alueella

Kun rännien puhdistus on ajankohtaista Hyvinkään suunnalla sijaitsevassa kohteessasi, älä epäröi turvautua meidän apuumme. Katonkorjauspalvelumme kourugurut poistavat roskat ränneistä puolestasi kohteessa kuin kohteessa!

Tiimimme ottaa pallon haltuun tottunein ottein, olipa kyseessä sitten omakotitalo, mökki, rivitalo, maneesi, autotalli tai vaikkapa kokonainen kerrostalo. Meille voit ulkoistaa myös julkisten rakennusten, kuten koulun, päiväkodin ja kirjaston vesikourujen puhdistustyöt.

Meiltä kaikenlaiset sadevesijärjestelmät saavat ansaitsemaansa A-luokan palvelua. Yleensä sadevesijärjestelmä on Hyvinkäälläkin terästä, mutta myös alumiinisten ja muovisten vesikourujen puhdistus onnistuu meiltä muitta mutkitta.

Valikoimme käyttämämme tekniikat ja tuotteet yksilöllisesti sadevesijärjestelmän tarpeiden ja ominaisuuksien mukaan. Näin varmistamme ensiluokkaisen puhdistustuloksen ilman, että kourut kuluvat puhdistuksen yhteydessä.

Samalla pidämme silmällä sadevesijärjestelmän, räystään ja katon yleiskuntoa täysin veloituksetta. Silmiimme voi pistää vaikkapa laho otsalauta tai irti repsottava lumieste.

Jos huomautettavaa löytyy, teemme mielellämme tarjouksen suosittelemistamme korjaustoimenpiteistä. Meiltä löytyvät ammattilaiset kaikkiin kattotöihin rännien puhdistuksesta katon maalaukseen, murtuneiden kattotiilien vaihtoon ja piipunhatun asennukseen. Laskua ei kannata murehtia, sillä kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta.

Tarjoaako joku muu firma yhtä hyvää palvelua Hyvinkään suunnalla? Tuskin!

Psst… työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – näin vältät salakavalat sudenkuopat

Kun rännien puhdistus unohtuu ja sadevesijärjestelmä menee tukkoon, kuinka välttää sudenkuopat tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksessa? Helpoin ja varmin keino on pirauttaa jälleen katonkorjauspalveluumme.

Kurvaamme ripeästi hätiin osoitteeseen kuin osoitteeseen Hyvinkäällä tai lähialueilla. Ensi töiksemme paikannamme tukoksen ja diagnosoimme sen tyypin, minkä jälkeen teemme ripeän täsmäiskun tukoksen kimppuun.

Usein tukkoon menneen sadevesijärjestelmän avaus onnistuu käsityönä, mutta ei aina. Esimerkiksi jäätä ei voi sadevesijärjestelmästä noin vain kerätä pois, vaan siihen on käytettävä muita keinoja.

Onneksi meillä on monta ässää hihassamme, eivätkä tiukatkaan tukokset tuota meille ongelmia. Näin ollen sadevesijärjestelmäkin säilyy ehjin nahoin.

Operaation jälkeen sadevesijärjestelmä pystyy taas toimittamaan virkansa normaaliin tapaan. Myös julkisivu, katto ja sokkeli voivat huokaista helpotuksesta, kun sadevesijärjestelmä varjelee niitä katolta valuvilta vesimassoilta.

Kun haluat hoitaa rännien puhdistuksen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avauksen ja muut kattotyöt mahdollisimman vaivattomasti, käänny siis meidän puoleemme. Katonkorjauspalvelumme palvelee hyvinkääläisiä ja Hyvinkään lähialueiden asukkaita ympäri vuoden!