Kattohuolto Hyvinkää

Niin taloyhtiöiden, omakotitalojen, kesämökkien kuin tuotantolaitosten ja ulkorakennusten katoilla on oikeus kattohuoltoon Hyvinkäällä. Katemateriaalikohtaisesti toteutettu kattohuolto tukee ja ylläpitää rivitalon, kerrostalon tai muun kiinteistön katon kuntoa. Huoltojen tekemättä jättäminen voisi jopa puolittaa katon käyttöiän, mikä nostaisi melkoisesti katon kokonaiskustannuksia.

Olipa talossa tiilikatto, peltikatto, palahuopakatto, huopakatto tai vaikka mineriittikatto, perustuu katon huolto katon puhdistamiselle ja ylimääräisten rasitusten poistamiselle. Katon puhdistaminen estää kattoa ikäännyttävien ja haurastuttavien ruosteen ja sammaleiden syntymistä. Jos sammaleita kuitenkin syntyy, on ne poistettava katolta pikaisesti. Sammal on turha rasite, mikä aiheuttaa katolla monenlaisia ongelmia. Myös pintaruoste kannattaa poistaa katolta ripeästi.

Kattopesu ja kattomaalaus tai katon pinnoitus ovat harvemmin tarvittuja kattohuoltoja. Säännölliset kattomaalaukset ovat hyvä tapa ehkäistä peltikaton ruostumista, ja suojapinnoite vähentää tiili- tai huopakaton sammaloitumista.

Lumenpudotuksen avulla liian painava lumi saadaan katolta alas hallitusti ja turvallisesti. Kattokorjaus-palvelu toteuttaa kaikki kattohuollot Hyvinkäällä turvallisesti, asiantuntevasti ja kohtuuhintaisesti – myös lumenpudotukset ja jään poiston katolta tai sadevesijärjestelmästä. Tiesithän meidän toimivan myös Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä sekä Lopella?

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!