Kattoremontti Hyvinkää

Olipa kyseessä taloyhtiön, omakotitalon tai vaikka kesämökin kattoremontti (tai jokin muu kattotyö) Hyvinkäällä, löytyy sille tekijä yhdestä ja samasta osoitteesta. Kattokorjaus-palvelu on aina valmiina uusimaan rivitalon tai kerrostalon katon, tai tekemään jonkin yksityisasiakkaan tarvitseman kattotyön. Hyvinkään lisäksi palvelemme myös Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä sekä Lopella.

Katon uusiminen on iso projekti, minkä yhteydessä ei soisi minkään menevän vikaan. Katto ei ole toimiva, tiivis ja pitkäikäinen, jos kattoremontin yhteydessä on tehty asennus- tai huolimattomuusvirheitä. Kattokorjaus-palvelu tunnetaan erityisen hyvin onnistuneista huopakatto- ja palahuopakattoremonteista sekä muista bitumikattotöistä, mutta voit luottaa asiantuntemukseemme myös peltikatto- ja tiilikattotöissä. Asentamallamme huopakatolla voi olla edessään 40 vuotta, joten kyseessä on hyvin kustannustehokas katto.

Peltisepäntyöt viimeistelevät uuden katon. Piippu kestää pellitettynä paljon paremmin säiden vaihteluita. Katolle voidaan usein asentaa vanhat kattotarvikkeet, mutta jos kattoikkuna on aika uusia, vaihdamme vanhan kattoikkunan tilalle uuden ja laadukkaan kattoikkunan. Katolle voidaan tehdä myös uusia läpivientejä, esimerkiksi kattoluukkua varten. Pieneläinesteiden asentaminen suojelee aluskatetta ja eristeitä linnuilta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!