Huopakattoremontti Hyvinkää

Huopakattoremontti Hyvinkää – hyvää työtä suunnittelusta loppusiivoukseen! Kauttamme huopakattoremontti Hyvinkäällä sijaitsevassa osoitteessasi hoituu kerralla maaliin niin, että heilahtaa.

Näin huopa- tai palahuopakaton remontointi etenee yhteydenottosi jälkeen:

  1. Startataan urakan suunnittelu – huolella suunniteltu on puoliksi tehty!
  2. Annamme mitä parhaan tarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista. Sellaisen, joka kirvoittaa kateellisia katseita koko Hyvinkää-Riihimäki-Hausjärvi-Loppi-Mäntsälä-alueella!
  3. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavat tykötarpeet ja teemme joukon muita valmistelutoimenpiteitä.
  4. Puramme pois vanhaa kattoa ja kattotuotteita sen verran kuin on tarpeen.
  5. Korjaamme ja uusimme lahot ja notkahtaneet puuosat, kastuneet ja/tai huonokuntoiset eristeet ja pikkueläinten tekemät tuhot katon välistä sekä teemme sovitut muutostyöt.
  6. Asennamme uudet kattohuovat tai bitumilaatat, ja viimeistelemme kokonaisuuden uusilla kattotuotteilla.
  7. Putsaamme paikat remontin jäljiltä.

Eikö kuulostakin hyvältä? Vaikka Uusimaa onkin laaja alue, tämän parempaa palvelua voi olla vaikea saada Hyvinkäällä tai muualla Uudellamaalla toimivilta urakoitsijoilta.

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle, ota meihin alkajaisiksi yhteyttä! Tavoitat asiantuntijamme sekä soittamalla että sähköisesti kesät, talvet.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hyvinkäällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hyvinkäällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Palahuopakattoremontti Hyvinkää – miksi se kannattaa?

Palahuopakattoremontti Hyvinkää, miksi laittaa rahat ennemmin kattoremonttiin kuin vanhan katon kunnossapitoon? Hyviä syitä on monia!

Huopakattoremontin jälkeen esimerkiksi katon huolto on todennäköisesti helpompaa. Vanhetessaan huopakaton pinta karhenee, mutta uusien huopien pinta on liukas, joten oksat, lehdet ja neulaset valuvat katolta alas miltei itsekseen. Toki katto vaatii edelleen kausittaiset puhdistuksensa, mutta putsaus ei ole puoliksikaan niin vaivalloista.

Sammaleenpoistostakaan ei luultavasti tarvitse sen kummemmin murehtia. Jos vain pidät kiinni katon syys- ja kevätpuhdistuksista, todennäköisesti sammal karttaa kattoasi vuosikaudet kattoremontin jälkeen.

Et myöskään joudu huolehtimaan enää katon tiiviydestä, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Hyvinkäällä sijaitsevassa kohteessasi on ohi. Jäljiltämme uusi huopakattosi pitää vedet erossa alemmista kattorakenteista, vaikka päälle lipuisi se ”vuosisadan ukkosmyrsky” tai katolta valuisi keväällä todellinen Niagaran putous sulamisvesiä.

Toki myös katon ilme kirkastuu huopakattoremontin myötä kuin taikaiskusta. Uusien huopien ansiosta väri palaa kattosi poskille, ja nykyaikaiset kattotuotteet täydentävät tyylikkään kokonaisuuden.

Älä siis suotta välttele huopa- tai palahuopakattoremonttia Hyvinkäällä sijaitsevassa kohteessasi – siitä seuraa paljon hyvää!

Huopakaton uusiminen Hyvinkää: täydellinen tilaisuus päivittää katto kauttaaltaan 2020-luvulle!

Huopakaton uusiminen Hyvinkää – mikä täydellinen tilaisuus päivittää vanha kattorähjä kauttaaltaan 2020-luvulle! Huopakaton uusiminen Hyvinkäällä tarjoaa mitä parhaan sauman kattomuutoksille, sillä huopakattoremontin yhteydessä kattoa on helppoa ja edullista parannella niiltä osin kuin se ei ole täysin mieleinen.

Miten olisi vaikkapa…

  • …uuden väriset kattohuovat? Löydät tarjolla olevista lukuisista värivaihtoehdoista takuulla sellaisen sävyn, joka istuu talosi ja tonttisi tyyliin kuin nakutettu.
  • …uusia kattotuotteita ja/tai -läpivientejä? Asennamme kaikki huopakaton kattotuotteet kokenein käsin! Esimerkiksi kattoturvatuotteiden, kattoikkunoiden ja aurinkopaneelien asennus on meille rutiinihommaa.
  • …parempi eristys? Katon välissä käytettävät eristemateriaalit ovat kehittyneet huimasti niin eristyskykynsä kuin paloturvallisuutensakin suhteen. Jo pelkästään eristeiden vaihto uusiin voi olla fiksu sijoitus, jos et halua (esimerkiksi yläkerran huonekorkeuden säilyttämiseksi) kasvattaa katon eristepaksuutta.

Lisää viisaita neuvoja huopakaton uusimiseen Hyvinkäällä sijaitsevassa kohteessasi voit kysyä huopakatemestareiltamme sekä puhelimitse että kasvotusten. Ota ihmeessä yhteyttä, niin startataan huopakattoremontin suunnittelu tuota pikaa!

Palahuopakaton uusiminen Hyvinkää – tarvitsenko luvan?

Palahuopakaton uusiminen Hyvinkää – vinkkasiko naapuri, että saatat tarvita siihen luvan? Tämä ei puhunut palturia, sillä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hyvinkäällä voi joskus edellyttää lupaa alueen rakennusvalvontaviranomaiselta.

Yleisesti ottaen tarvitset huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Hyvinkäällä luvan siinä tapauksessa, että urakan yhteydessä on aikomus muuttaa katon visuaalista ilmettä jollain lailla. Esimerkiksi katon värin vaihtamiseen tarvitaan todennäköisesti lupa – olkoonkin, että kyse olisi silmämääräisesti hyvin pienestä muutoksesta (vaikkapa punaisesta ruskeaan).

Ulkonäkömuutosten ohella muutokset katon energiatehokkuuteenkin vaativat useimmiten luvan. Huomaa, että tämä koskee myös katon energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä, kuten katon lisäeristys.

Samaten rakennuksen asuinpinta-alaan vaikuttavat toimenpiteet ovat nyrkkisäännön mukaan luvanvaraisia. Esimerkiksi katon korotus tai ennestään kylmän ullakkotilan muuttaminen talviasuttavaksi edellyttänee lupaa.

Tuntuuko hankalalta? Älä stressaa – palvelualttiit huopakatemestarimme auttavat myös huopakattoremonttiin liittyvien lupa-asioiden selvittelyssä erittäin mielellään. Teemme kaikkemme, jotta olisit uuteen kattoosi kaikin puolin tyytyväinen!

Hyvinkääläinen, huolestuttaako huopakattoremontin hinta?

Hyvä hyvinkääläinen, huolestuttaako huopakattoremontin hinta? Niin monia muitakin asiakkaitamme – yleensä kuitenkin ihan turhaan.

Huopakattoremontti on nimittäin sijoitus. Vuosien mittaan se maksaa itsensä taatusti takaisin. Tietyssä vaiheessa katon elinkaarta esimerkiksi huopakaton paikkaus ja kasvustontuhoaineen lotraus olisi hukkaan heitettyä valuuttaa, sillä huoltamalla ja korjaamalla ei todennäköisesti saavutettaisi enää kovin pitkäkestoisia vaikutuksia.

Sitä paitsi pitkän kokemuksen ansiosta pystymme tekemään työmme harvinaisen kustannustehokkaasti. Sekä katon remontointiin uppoavien työntuntien määrä että materiaalikulut pysyvät minimissään.

Laita lisäksi korvan taa, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Vähennettäväksi kelpaa moni toimenpide sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla teetettyyn huopakattoremonttiin liittyen. Vähennyksestä voi poikia loppujen lopuksi tuntuvaakin taloudellista etua.

Jos huopakattoremontin hinta Hyvinkäällä sijaitsevassa kohteessasi yhä vain mietityttää, tutustu ihmeessä kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Rahoituksen ja osamaksun avulla makselet isommankin kunnostussavotan ihan oman taloustilanteesi mukaan mitoitetuissa erissä.

Tarkkoja hintatietoja varten Sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä, ja pyydettävä tarjous. Tulemme pian arvioimaan huopakattoremontin kustannukset kohteessasi!

Muistathan, että meiltä voit tilata huopakattoremontit myös saarikohteisiin Hyvinkään seudulla.