Vesikourujen puhdistus Hanko – taistelemme sadevesijärjestelmäsi puolesta, meri-ilmastoa vastaan

Rännien puhdistus Hangossa pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta vuosikausia. Syynä on korroosio eli käytännössä metallin ruostuminen ja hapettuminen.

Kostea ja suolainen meri-ilma kiihdyttää korroosiota, aivan kuten kourujen pinnoille kertyvä likakin. Puhdistamalla suolat ja lika kouruista säännöllisesti, korroosion työtä voidaan hidastaa huomattavasti.

Vesikourujen puhdistuksessa on kuitenkin paljon huomioitavia asioita. Amatööriltä se ei suju koskaan niin helposti kuin tee-se-itse-oppaat antavat ymmärtää, eikä puolivillaisesti tehdystä työstä ole niin paljon hyötyä.

Kun haluat varjella sadevesijärjestelmää korroosiolta parhaalla mahdollisella tavalla, älä siis tyydy B-luokan puhdistustulokseen. Tilaa rännien puhdistus sen sijaan meiltä Kattokorjauspalvelusta!

Me puhdistamme rännit Hangossa ja Hangon lähialueilla (esimerkiksi Kemiönsaaressa, Raaseporissa, Tammisaaressa, Lohjalla ja Karjaalla) selkein askelmerkein ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Kokeneilla rännimestareillamme ei pakota päätä korkeankaan kohteen äärellä.

Kaikesta huolimatta hintatasomme on maltillinen, sillä vankan kokemuspohjan ansiosta pystymme tekemään työt harvinaisen kustannustehokkaasti. Lisäksi työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Olethan siis yhteydessä viimeistään ensi keväänä tai syksynä, kun rännien puhdistussesonki on taas käsillä? Kaupan päälle arvioimme sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnon ilman erillistä pyyntöä ja maksua!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hangossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hangossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Riittääkö pelkkä rännien puhdistus? Hankolainen sadevesijärjestelmä voi kaivata myös korjausta

Rännien puhdistus ylläpitää hankolaisen sadevesijärjestelmän peruskuntoa erinomaisen hyvin. Jos rännien puhdistus unohtuu, sadevesijärjestelmällä alkaa olla jo ikää tai vaikkapa katolta tippuva lumi runtelee sitä mennessään, voi sadevesijärjestelmän korjaus tulla kuitenkin tarpeeseen.

Onneksi meiltä Kattokorjauspalvelusta löytyvät osaavat kädet myös sadevesijärjestelmän korjaukseen. Rännimestarimme kunnostavat niin teräksiset, alumiiniset kuin muovisetkin sadevesijärjestelmät mestarin ottein!

Juuri siksi käymmekin sadevesijärjestelmän puhdistuksen yhteydessä läpi mahdollisten vaurioiden varalta. Puhtaasta sadevesijärjestelmästä esimerkiksi ruostevauriot pistävät helposti silmään.

Tarpeen vaatiessa voimme tehdä hyvän tarjouksen esimerkiksi vuotavien rännien paikkauksesta, ruosteisten osien uusimisesta tai ruosteenpoistosta ja maalauksesta, ruosteisten kourukoukkujen vaihdosta, homeisten otsalautojen pesusta ja maalauksesta tai lahojen otsalautojen uusimisesta. Jos ränni repsottaa kokonaan irti räystäästä, myös irti revenneen vesikourun kiinnitys takaisin paikoilleen käy meiltä käden käänteessä.

Kun sadevesijärjestelmän elinkaari lähenee loppuaan, onnistuu meiltä jopa sadevesijärjestelmän uusiminen Hangossa. Ensisijaisesti pyrimme kuitenkin jatkamaan vanhan sadevesijärjestelmän elämää huoltamalla tai korjaamalla.

Kutsu rännimestarimme käymään, niin saat luotettavan ammattiarvion sadevesijärjestelmän tarpeista! Hyödynnä tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa lasku osissa, niin laitetaan rännit ja syöksyputket kerralla kuntoon.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on todennäköisesti tarpeen, jos rännien puhdistusrutiineista tingitään

Ruoste ei ole ainoa oire, joka rännien puhdistuksen laiminlyönnistä voi seurata. Myös tukoksia saattaa ilmaantua ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tulla sitä myöten tarpeeseen.

Ruosteen tavoin myös tukoksia kannattaa vältellä viimeiseen asti. Tukokset rasittavat sadevesijärjestelmää esimerkiksi painollaan – jäätukos voi painaa liki tonnin kuutiolta!

Sadevesijärjestelmän tukokset ovat haitaksi myös muille talon rakenteille. Kun katolta valuva vesi ei pääse kulkemaan sitä varten suunniteltuja reittejä pitkin, alkaa se rasittaa esimerkiksi räystästä, julkisivua ja maan tasalle päätyessään myös sokkelia.

Jos katon muoto on tasainen, voi vesi jäädä katollekin jumiin. Silloin kattovuotojen uhka kasvaa eksponentiaalisesti jokaisen sadekuuron myötä, kun katto muuttuu pikkuhiljaa uima-altaaksi.

Mutta mikä avuksi, jos tukos pääsee yllättämään? Ei hätää, voit kääntyä silloinkin meidän puoleemme.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun Hangossa tai Hangon lähialueilla sijaitsevassa kohteessasi kaivataan osaavia käsiä vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen, jäätyneen sadevesijärjestelmän sulatukseen, vuotavien rännien paikkaukseen tai muihin kattotöihin! Meiltä Kattokorjauspalvelusta saat pätevyytensä todistaneet rännimestarit avuksesi jopa Hangon saaristoon.