Kattoremontti & Kattotyöt Hanko

Taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden luottokumppani kattoremonttiin ja muihin kattotöihin Hangossa on Kattokorjaus-palvelu. Tilaa sinäkin meiltä omakotitalon, rivitalon tai vaikka kerrostalon kattoremontti, katon korjaus tai muut kattotyöt. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä saa vielä kotitalousvähennystäkin, ja asiakkaillamme on aina mahdollisuus hakea joustavaa rahoitusta kotisivujemme kautta.

Katon uusiminen toteutetaan aina täyden palvelun pakettina, kuten muutkin kattotyöt kattoikkunoiden uusimisesta katon maalaukseen. Hintaan kuuluu muun muassa loppusiivous, joten asiakas voi ottaa rennosti sillä aikaa, kun me olemme laittamassa hänen tiilikattoaan, huopakattoaan, palahuopakattoaan tai peltikattoaan kuntoon. Tarvittaessa suosittelemme muita kattotöitä, joilla katon toimivuutta voidaan tukea tai kehittää. Tällaisia voivat olla vaikka lintuesteiden asentaminen tai peltisepäntyöt, joilla estetään kosteuden pääsy katon alle. Peltilistat ja suojapellitykset viimeistelevät kattokokonaisuutesi mainiolla tavalla.

Hangon ohella palvelemme myös Kemiönsaaressa ja Raaseporissa. Kun tarvitset tällä alueella jotain kattourakkaa, päästä itsesi helpolla, ja ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Tulemme laskemaan kilpailukykyisen tarjouksen paikan päälle, ja sen jälkeen homma rullaakin nopeasti, luotettavasti ja yhdessä sovittujen ehtojen puitteissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hangossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hangossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!