Kattohuolto Hanko

Katon huolto Hangossa auttaa omakotitalon tai kesämökin omistajaa tai taloyhtiötä säästämään rahaa. Rivitalon, kerrostalon tai vapaa-ajan asunnon katto kestää sitä pidempään, mitä säännöllisemmin sitä huolletaan. Kattomaalaukset ja muut kattohuollot saavat katon myös sietämään paremmin erilaisia kemiallisia ja mekaanisia rasituksia. Jos vaikka bitumikattoa ei säännöllisesti puhdistettaisi, voitaisiin se joutua vaihtamaan jo parikymppisen. Katemateriaalikohtainen huolto-ohjelma pidentää bitumikaton odotettavissa olevan elinkaaren pituuden noin 40 vuoteen.

Puhuttiinpa tiilikatoista, peltikatoista, huopakatoista tai palahuopakatoista, tulee ne puhdistaa puolen vuoden välein kaikista roskista. Samalla puhdistetaan vesikourut tai rännit, jotta ne eivät menisi tukkoon, ja aiheuttaisi siten erilaisia kosteusongelmia rakenteisiin. Tarvittaessa teemme perusteellisemman katon puhdistuksen pesemällä katon, tai käsittelemällä sen sammaleentuhoaineilla. Jos katto harjataan säännöllisesti, tarvitaan perusteellisia puhdistuksia vähemmän. Säännöllinen harjaus parantaa myös katon maali- tai suojapinnoitteen kestoa. Tarvittaessa uusimme senkin. Peltikatot maalataan noin 15 vuoden välein (tämä on täysin tapauskohtaista), tiili- ja huopakatot vain kerran elinkaarensa aikana.

Palveluvalikoimaamme Hangossa kuuluvat myös lumenpudotus, jääpuikkojen poisto räystäiltä ja jään poisto katolta sekä sadevesijärjestelmästä. Jää poistetaan vesihöyryllä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hangossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hangossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!