Huopakattoremontti Hanko

Huopakattoremontti Hanko – hankolainen, olisiko jo aika laittaa talosi tai vapaa-ajan asuntosi huopakatto uusiksi? Jos vanhasta kattorukasta alkaa aika jättää pahemman kerran, kannattaa ilman muuta tarttua tuumasta toimeen ennen kuin katon kunto romahtaa totaalisesti.

Jos varrot liian pitkään, saattaa katon väliin päästä kosteutta ihan huomaamatta. Pian voi olla, että katon puurakenteet lahoavat ja eristevillat homehtuvat…

Ennen pitkää katon oireilu saattaa ulottaa sormensa aina sisätiloihin asti. Pahimmillaan sade- ja sulamisvedet löytävät tiensä sisäkatostakin läpi, ja katon välissä muhiva homekasvusto tärvelee sisäilman.

Mikäli epäilet vähääkään huopakattoremontin Hangossa sijaitsevassa kohteessasi olevan ajankohtainen, mitäpä jos kutsuisit huopakate-eksperttimme ainakin vilkaisemaan kohdettasi ihan tässä lähipäivinä? Luvallasi voimme käväistä katsastamassa kattosi myös poissa ollessasi.

Kuntoanalyysin jälkeen voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista tarpeen vaatiessa. Kattoremonttipalvelustamme saat huopakattoremontit Hangossa mitä parhaalla hinta-laatusuhteella!

Huomaa, että olemme käytettävissäsi Hangossa saarikohteita myöten. Myös Hangon lähipaikkakunnat (esimerkiksi Raasepori, Kemiönsaari, Tammisaari ja Karjaa) sekä muu Uusimaa kuuluvat toimialueeseemme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hangossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hangossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Palahuopakattoremontti Hanko – kauttamme se hoituu hämmentävän helposti

Palahuopakattoremontti Hanko, kauttamme urakka voi hoitua jopa hämmentävän helposti pois päiväjärjestyksestäsi. Pitkän kokemuksemme ansiosta askelmerkit ovat selvät urakan alusta viimeisiin silauksiin!

 1. Ota yhteyttä.
 2. Suunnitteluvaihe – asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi, arvioivat vanhan katon kunnon sekä kuuntelevat omat toiveesi käsillä olevan rupeaman suhteen.
 3. Kilpailukykyinen tarjouksemme ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Hangossa sijaitsevassa kohteessasi.
 4. Valmisteluvaihe
 5. Purkutyöt (tarvittavassa laajuudessaan).
 6. Korjaus- ja muutostyöt (tarpeen ja sopimuksen mukaan).
 7. Uusien kattohuopien sekä kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.
 8. Loppusiivous
 9. Lopputarkastus

Lupaamme, että koko urakan aikana et joudu tekemään itse yhtikäs mitään – ellet sitten jostain syystä aivan välttämättä halua. ”Avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaikki työt sekä materiaalit ja kaluston, joita palahuopakattoremontti Hangossa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Huolehdimme jopa kaluston ja materiaalien kuljetuksesta sekä rakennus- ja purkujätteiden hävityksestä puolestasi.

Nyt kannattaa kuitenkin jo laittaa meille viestiä tai soittaa, ja pyytää tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Hangossa sijaitsevassa kohteessasi. Huopakate-eksperttimme palvelevat Hangossa kesät, talvet!

Huopakaton uusiminen Hanko, meillä et maksa urakasta ylihintaa!

Huopakaton uusiminen Hanko, meillä et maksa huopakattoremontista vahingossakaan ylihintaa! Meillä huopakattoremonttien hinnat lasketaan nimittäin aina täysin projektikohtaisesti sen mukaan, paljonko urakkaan tarvitaan työtä, materiaaleja ja kalustoa.

Vankan kokemuspohjamme ansiosta voimme myös luvata, että hommat hoituvat takuulla kustannustehokkaasti projektin kaikissa vaiheissa. Huopakate-eksperttimme hoitavat hommansa aina kiistattoman ammattitaitoisesti ja korkealla ammattiylpeydellä, mutta rutinoitunein ottein työt sujuvat kuitenkin ripeästi.

Pitkällä kokemuksella pystymme pitämään materiaalikulutkin minimissään. Esimeriksi kattohuopien menekin laskeminen on meille arkipäivää, eikä ylijäämää juuri jää.

Huopakattoremontin hintaan liittyen kannattaa pitää mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Kun tilaat huopakaton uusimisen Hangossa kattoremonttipalvelumme kautta, voit vähentää työstä koituvia kuluja henkilökohtaisessa verotuksessasi jopa tuhansien Eurojen arvosta.

Mikäli tarjouksemme huopakaton uusimisesta Hangossa sijaitsevassa kohteessasi kaikesta huolimatta ylittää budjettisi rajat, kannattaa tutustua kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoaman joustavan rahoitusratkaisun ja osamaksun avulla voit maksella isommankin savotan rennosti ihan oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä niin halutessasi!

Palahuopakaton uusiminen Hanko – ainutlaatuinen mahdollisuus uudistaa katto läpikotaisin!

Palahuopakaton uusiminen Hanko – tiesitkö, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen on ainutkertainen mahdollisuus uudistaa katto kokonaisvaltaisesti? Kaikki muutostyöt onnistuvat urakan yhteydessä nimittäin harvinaisen helposti ja edullisesti.

Saisiko olla esimerkiksi…

 • …katon uusi väri? Kattohuopia on saatavilla tänä päivänä niin laajassa väriskaalassa, että jokainen löytää vaihtoehdoista varmasti oman lempivärinsä. Jo pelkästään eri väriset huovat voivat mullistaa kattosi ilmeen kerta laakista.
 • …uusia kattotuotteita tai -läpivientejä? Huopa- ja palahuopakatolle voidaan asentaa niin kattoturvatuotteita kuin kattoikkunoita ja aurinkopaneeleitakin. Palahuopakaton uusiminen Hangossa on oivallinen tilaisuus uusia myös sadevesijärjestelmä ja piipunhattu.
 • …lisää eristystä? Huopa- tai palahuopakaton lisäeristys tunnetaan myös nimellä katon energiaremontti. Operaation myötä talosi tai vapaa-ajan asuntosi lämmityskulut voivat pienentyä sievoisilla summilla. Samalla asumismukavuuskin paranee, kun sisätiloissa ei enää vedä kuin tuulitunnelissa.

Lisää hyviä vinkkejä huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Hangossa sijaitsevassa kohteessasi voit kysyä asiantuntijoiltamme joko puhelimitse tai naamatusten kattoremontin suunnittelukäynnillä. Ota yhteyttä, niin lähdetään visioimaan!

Tarvitaanko huopakaton uusimiseen tai remontointiin Hangossa lupa?

Oletko kuullut, että Hangossa huopakaton ja palahuopakaton uusimiseen tai remontointiin saatetaan tarvita lupa? Huhu pitää täysin paikkansa.

Aina huopakattoremontti Hangossa ei edellytä lupaa, mutta joskus lupa on kyllä haettava. Lupa voidaan tarvita sekä asuin- että piharakennusten kattoremonttiin.

Yleisesti ottaen lupa huopakattoremonttiin Hangossa tarvitaan silloin, kun urakan yhteydessä on aikomus muuttaa katon ulkonäköä tavalla tai toisella. Siis esimerkiksi katon värin tai muodon vaihtamiseen tarvitaan todennäköisesti rakennusvalvontaviranomaisen lupa.

Myös muutokset katon energiatehokkuuteen ovat yleensä luvanvaraisia. Samoin rakennuksen asuinpinta-alaan vaikuttavat toimenpiteet (esimerkiksi ennestään kylmän ullakon muuttaminen asuinkelpoiseksi) vaativat pääsääntöisesti luvan.

Huomaa, että lupa-asiat tulee hoitaa kuntoon ennen remontin alkua. Luvatta ei ole syytä ryhtyä remontoimaan, jos mielit välttää mahdolliset sanktiot.

Mikäli lupa-asiat tuntuvat monimutkaisilta, älä kuitenkaan huoli ja murehdi. Palvelualttiit huopakate-eksperttimme auttavat luparumbassakin mielellään, jottei uusi kattosi jäisi muodollisuuksista kiinni. Teemme kaikkemme, jotta huopakaton uusiminen Hangossa sijaitsevassa kohteessasi onnistuisi täydellisesti toiveidesi mukaan!