Vesikourujen puhdistus Pälkäne – luulitko, että roskat täytyy raksia ränneistä omin käsin?

Pälkäne ei ole suurensuuri paikkakunta, mutta onneksi vesikourujen puhdistuspalvelu pelaa. Pälkäneellä on liki 6500 asukasta, eikä yhdenkään pälkäneläisen tarvitse ryhtyä ruoppaamaan rännejä itse!

Kattopalvelustamme saat rännien puhdistukseen osaavat kädet kaikkiin kohteisiin omakotitaloista rivi- ja kerrostaloihin. Edes monikerroksiset kohteet eivät ole ongelma.

Asiakkaanamme et joudu tyytymään B-luokan puhdistustulokseen, ja pitkän kokemuksen ansiosta työt hoituvat joutuisasti. Pihamaakin jää siistiksi jäljiltämme!

Samalla voimme tehdä muitakin kattotöitä tarpeen mukaan. Esimerkiksi katon puhdistus on hyvä tehdä ennen rännien puhdistusta, sillä muuten katolta valuvat roskat ovat kohta sadevesijärjestelmän täytteenä. Meiltä löytyvät ammattilaiset kaikkiin pelti-, tiili- ja huopakattotöihin.

Palveluumme kuuluu myös maanmainio kaupanpäällinen, jonka ansiosta voit säästää rahat vaikkapa uuteen paalaimeen tai mönkijään. Kaikkien kattotöiden yhteydessä arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon, ja tarvittaessa voimme tehdä hyvän tarjouksen muistakin suosittelemistamme toimenpiteistä.

Ai mitenkö se säästää rahaa? Siten, ettei esimerkiksi ruoste ennätä syödä rännejä puhki asti, kun ongelma nitistetään heti alkuunsa.

Ota siis yhteyttä, kun rännien puhdistus on Pälkäneellä sijaitsevassa kohteessasi jälleen ajankohtaista! Palvelemme myös Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalalla, Padasjoella ja Valkeakoskella.

P.S. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pälkäneellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pälkäneellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pälkäneen alueella!

Monta hyvää syytä rännien puhdistukseen Pälkäneellä

Rännien puhdistus Pälkäneellä on yllättävän tärkeä askare. Harva pälkäneläinen tulee ajatelleeksi, että niinkin pienellä toimenpiteellä voidaan säästää paljon rahaa kiinteistön muissa huolto- ja korjauskuluissa.

Eniten rännien puhdistus hyödyttää tietenkin sadevesijärjestelmää. Säännöllinen puhdistus ylläpitää sen kuntoa, eikä esimerkiksi ruostetta, vääntymiä ja tukoksia pääse muodostumaan niin todennäköisesti.

Kuitenkin myös katto, julkisivu ja jopa sokkeli ovat tyytyväisiä, kun sadevesijärjestelmä vetää ja voi hyvin. Sadevesijärjestelmän tehtävä on ohjata katolta valuvat vedet sujuvasti pois niille tarkoitettuja reittejä pitkin, jolloin muut talon rakenteet pysyvät kuivempina.

Jos sadevesijärjestelmä on tukossa ja vedet loiskivat alas esimerkiksi räystään ja julkisivun kautta, alkavat puurakenteet pian homehtua ja lahota. Kivinen julkisivu voi jopa rapautua.

Maan tasalla räystäältä laskeva vesiputous saattaa muodostaa sokkelin juureen pienen uima-altaan. Ennen pitkää talon perustuksetkin voivat alkaa kärsiä kosteuden aiheuttamista haitoista.

Tietyissä olosuhteissa sekin on mahdollista, että vedet jäävät jumiin katolle. Erityisesti tasakatolla riski on varteenotettava. Jos niin käy, voi sadevesijärjestelmän tukoksista poikia jopa kattovuotoja.

Pälkäneläinen, älä siis ihmeessä laiminlyö rännien puhdistustarpeita! Maksa lasku tarvittaessa vaikkapa osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, jos raha-asiat kilpailukykyisistä hinnoistamme huolimatta mietityttävät.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – tunnista tukos ja tilaa avaustyöt ajoissa!

Jos rännien puhdistus pääsee unohtumaan, kasvaa tukosten todennäköisyys hetki hetkeltä. Pian tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on takuulla tarpeen.

Tunnistat tukoksen helposti muutamista merkeistä. Tukoksesta kielii selkeästi esimerkiksi räystäältä valuva vesiputous. Syöksyputken pää sen sijaan voi olla rutikuiva.

Talviaikaan kannattaa pitää silmällä myös räystäälle kertyviä jääpuikkoja. Katto alkaa sulaa aina ennen sadevesijärjestelmää, joten umpeen jäätynyt sadevesijärjestelmä voi poikia räystäälle komean rivin jäisiä tikareita.

Jos havaitset tukoksen oireita tai jostain muusta syystä epäilet, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen, käänny jälleen meidän puoleemme. Kattopalvelustamme löytyvät rautaiset ammattilaiset myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen.

Toimi kuitenkin ripeästi, niin tukoksesta ei ehdi poikia enää enempää haittaa – tilanne voi eskaloitua uskomattoman nopeasti! Tavoitat meidät Pälkäneellä ja Pälkäneen lähiseudulla kaikkina vuodenaikoina joko soittamalla tai jättämällä sähköisen tarjouspyynnön.

Jos aikataulusi on kiireinen, voit hyvin antaa meille luvan käväistä kohteessasi poissa ollessasikin. Esimerkiksi tukkeutuneen syöksyputken avaus onnistuu mainiosti vaikkapa työpäiväsi aikana.