Kattoremontti & Kattotyöt Pälkäne

Kattoremontti ja muut kattotyöt Pälkäneellä ovat pelkästään positiivisia tunteita herättäviä asioita, kun sinun tai taloyhtiön kattotöistä on vastuussa Kattokorjaus-palvelu. Me toimimme aina yhtä kilpailukykyisillä hinnoilla, joista omakotitalon tai kesämökin omistaja saa vielä kotitalousvähennystä. Kaikki kattotyöt kattoremontista lintuverkkojen asentamiseen ja kattoikkunoiden uusimiseen tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä ja tilata tarvitsemansa kattourakat.

Palvelemme aina iloisella ja myönteisellä asenteella, ja sellainenhan on tunnetusti tarttuvaa. Asiakkaalla on syytäkin hymyillä, sillä hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan, ja katto jää jäljiltämme aina erinomaiseen kuntoon. Pälkäneen lisäksi tarjoamme kattavaa ja kokonaisvaltaista kattopalvelua myös Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Padasjoella sekä Valkeakoskella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää omakotitalojen, kerrostalojen, rivitalojen ja kesämökkien kattotöistä tai niille kotisivujemme kautta saatavalla olevasta rahoituksesta. Katon uusiminen ja muut kattotyöt ovat meille erityisen mieluisia, jos kyseessä on huopakatto, mutta teemme ilomielin myös peltisepäntyöt sekä peltikatto- ja tiilikattotyöt. Avullamme huopakatto kestää jopa 40 vuotta, ja esimerkiksi konesaumakatto peräti koko vuosisadan.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pälkäneellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pälkäneellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pälkäneen alueella!