Huopakattoremontti Pälkäne

Huopakattoremontti Pälkäne, osaavan kattoremonttipalvelun avulla kotosi huopakatto uuteen uskoon. Katon ongelmat ovat saattaneet saada alkunsa alun perin jostain ihan pienestäkin vuodosta, jonka kautta kosteutta on levinnyt yläpohjaan asti. Ensisijaisesti tilanteeseen pyritään puuttumaan paikkauksin tai korjauksin, mutta jos ne eivät korjaa ongelmaa, on parempi toteuttaa kattavampi huopakattoremontti. Näin käy suurimmassa osassa tapauksia, joissa katon vauriot eivät rajoitu vain katon pintaan, vaan ovat ehtineet levitä jo laajemmalle. Jos vuodon päälle läiskäistäisiin vain paikka, jäisivät homehtuvat eristeet ja lahoavat puurakenteet vain muhimaan kasaan parsitun katon alle. Pahimmillaan niitä seuraavat sisäilmaongelmat ja rakenteiden kunnon heikentyminen vaikuttavat koko rakennuksen arvoon negatiivisesti. 

Kun siis huomaat huopakattosi haalistuneen, painuneen lommolle tai repeytyneen rikki jostain saumasta, ota Pälkäneellä yhteys meihin. Kokeneet sekä luotettavat ammattilaisemme huolehtivat katostasi kuin omastaan ja toteuttavat kattotyöt poikkeuksetta tehokkaasti, jotta jokainen projekti valmistuisi ajallaan. Tarjoamme vaikeamminkin vaurioituneille katoille uuden mahdollisuuden myös lähipaikkakunnilla. Oli kotipaikkakuntasi siis Kangasala, Sääksmäki, Valkeakoski, Laitikkala tai Sahalahti, meiltä saat kaipaamasi avun, kun huopakattoremontti alkaa tuntua ajankohtaiselta ajatukselta. Toiminta-alueeseemme kuuluu paitsi Pirkanmaa, myös koko muu Suomi – jokaista pienempääkin saarikohdetta myöten. Ota siis reippaasti yhtyettä kauempaakin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pälkäneellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pälkäneellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pälkäneen alueella!

Palahuopakattoremontti Pälkäne – säästää kotisi sukupolvelta toiselle

Palahuopakattoremontti Pälkäne, jätä kattosi meidän huoleksemme. Meiltä saat korvattua vanhan ja kuluneen katon uudella sekä kestävämmällä, jonka ansiosta kotisi säilyy vielä seuraavillekin sukupolville.

Palahuopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi jokaiselle palahuovan valinneelle jossain vaiheessa. Mutta sen ei tarvitse olla mikään haastava homma, kun se toteutetaan ajoissa. Joskus uusi vesikate voidaan asentaa suoraan vanhan päälle, toisinaan vanhaa saatetaan joutua ensin vähän paikkailemaan, mutta toki harvoissa tapauksissa koko vanhan katon purkukin voi tulla kyseeseen. 

Samalla pääse eroon monista arkeasi haittaavista hajuista tai esimerkiksi lämmityskuluihin vaikuttaneesta lämmönhukasta. Voimme vaihtaa yläpohjasta niin märät eristeet kuin rikkinäisen aluskatteenkin, mikäli tilanne vaatii. Meillä palahuopakattoremontti on täysin kustomoitavissa rakennuksen tarpeisiin. Käytännössä siis kartoitamme katon kuntoa ja pohdimme, millaisista toimenpiteistä juuri sinun kattosi hyötyisi. Asiakkaana pääset itse valitsemaan niin katon värin, palahuovan muodon kuin katollesi asennettavat kattotuotteetkin. Voit siis tilata meiltä remontin yhteydessä vaikkapa uudet rännit kehystämään kattoasi tai sarjan aurinkopaneeleita sähköntuotannon tueksi. Moniosaajamme taitavat myös läpivientien – kuten kattoikkunoiden ja liesituulettimen hormien – asentamisen. Mikäli haluat tutustua Pälkäneen palvelutarjontaamme paremmin, ole suoraan yhteydessä tiimiimme

Huopakaton uusiminen Pälkäne onnistuu varmasti meidän ammattilaistemme käsissä

Huopakaton uusiminen Pälkäne, onnistuu varmasti, kun tilaat sen meidän ammattilaisiltamme. Kokenut tehotiimimme on vuosien saatossa kohdannut monenlaiset huopakatot vaivoineen, joten vasara pysyy kädessä tiukankin paikan tullen. Panostamme asiakastyytyväisyyteen, työn laatuun sekä katon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siksi uusimme huopakatot aina avaimet käteen -palveluna. Älä siis vaivaa päätäsi kattotöihin liittyvillä yksityiskohdilla – me hoidamme koko projektin sen jokaista työvaihetta myöten.

Kun siis olet kertonut meille toiveistasi uutta huopakattoasi kohtaan, voit vetää pitkäksesi riippumattoon tai laiturin nurkkaan. Me saavumme hommiin tarpeellisten rakennusmateriaalien, osaavien työntekijöiden sekä kaivattujen rakennustelineiden kanssa. Toteutamme vanhan katteen purun ja kaikki pohjatyöt sujuvasti sekä niin tehokkaasti, että pian olemme jo asentamassa uutta. Kiinnitämme kattotuotteet lappeille, tiivistämme läpiviennit ja varmistamme vesikourujen kaadon. Kun sitten kaikki on valmista, siivoamme paikat ja hävitämme projektin aikana syntyneet jätteet ennen kuin kutsumme sinut takaisin ihailemaan kättemme jälkeä.

Panosta siis mieluummin meidän laadukkaaseen palveluumme, äläkä lähde itse yrittämään edes pienemmän katon paikkailua. Kokemattomille nikkareille monesti sattuvilla huolimattomuusvirheillä kun voi olla kauaskantoisiakin seurauksia. Taattua laatua saat Pälkäneeltä vaivattomasti meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Pälkäne on rahallinen investointi tulevaisuuteen

Palahuopakaton uusiminen Pälkäne, meiltä, kun haluat panostaa asumismukavuuteen sekä omaan hyvinvointiisi. Rahalla ei ehkä voi ostaa onnea, mutta uuden palahuopakaton sillä saa. Uuden palahuopakaton alla voi elää jälleen huoletonta ja turvallista elämää vuodesta toiseen. Siksi se onkin paitsi välttämätön kuluerä, myös investointi tulevaan. Meillä palahuopakattotöiden hinta-laatusuhde on aina kohdillaan.

Palahuopakaton uusiminen sujuu usein sitä edullisemmin, mitä aikaisemmin vauriot on todettu. Projektin hinta kun muodostuu vaurioiden laajuuden sekä katon koon, mallin ja esimerkiksi läpivientien määrän pohjalta. Suuremman katon kunnostus vaatii enemmän rakennusmateriaaleja, vaikeakulkuisemmalla katolla työskentely on hidasta ja laajalle levinneiden vaurioiden korjaaminen tuo lisähaastetta. Emme siis voi antaa tarkkaa arviota hinnasta ennen kuin olemme nähneet katon. Siispä, mikäli palahuopakaton uusiminen alkaa tuntua ajankohtaiselta, ota meihin yhteyttä pikimmiten, niin saavumme Pälkäneelle toteuttamaan katon kuntoarviota sekä muodostamaan tarjoustamme. Eikä hätää, vaikka et olisikaan budjetoinut kattotöitä tälle vuodelle, tarjoamamme rahoitusmahdollisuus tuo kaivattua lisäjoustoa – hae sitä helposti verkkosivujemme kautta. Kotitalousvähennystäkään ei kannata unohtaa!

Kaikki huopakattojen ja palahuopakattojen työt yhden katon alta

Meidän moniosaajamme ovat varsin taitavia, erilaisten huopakattojen työstämiseen tottuneita ammattilaisia. Siispä meidät voikin kutsua Pälkäneellä paitsi omakotitalojen, paritalojen ja mummonmökkien kattojen kunnostuspuuhiin, myös remontoimaan ne pihapiirin muut katot. Autotallien, pyörävarastojen, pihasaunojen ja grillikatostenkin kattovuodot saavat pian kyytiä!

Remonttihommien lisäksi tarjoamme myös erilaiset huopakattojen huollot. Puolivuosittain voimme saapua puhdistamaan katon roskista, tarkistamaan tiivisteiden tiiveyden, kurkistamaan yläpohjan kunnon ja varmistamaan kattotuotteiden kiinnitykset. Talvella pudotamme lumet turvallisesti ja sammaleen vallattua liikaa elintilaa lappeilta, toteutamme sammaleentuhokäsittelyn. Mikäli katteen sirotepinta on kärsinyt, pinnoitamme sen uudelleen. Näiden ja monien muiden huoltotoimenpiteiden ansiosta katolle ei pääse muodostumaan vuodoille otollisia ominaisuuksia.

Toki ihan kaikkia tilanteita ei voida ennakoida. Joskus hyvinkin huollettu katto kärsii vaurioita esimerkiksi pihapuun kaatuessa myrskyssä sitä vasten. Onneksi meiltä saat Pälkäneellä myös huopakattojen vuotopaikkaukset sekä myrskyvauriokorjaukset. Toisin sanoen ihan kaiken, mitä kattosi kaipaa!