Katon korjauksen eteneminen Pälkäneellä suunnitellaan etukäteen

Tilatessasi katon korjausta Pälkäneellä puhelimitse, et vielä saa kiinteää tarjousta katonkorjauksesta. Tahdomme ensin nähdä kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katon omin silmin. Kun tiedämme, millaisesta katosta on kyse ja miten se on vaurioitunut, olemme valmiita aloittamaan katonpaikkauksen suunnittelemisen ja urakkatarjouksen laskemisen. Katonkorjauksen hinta riippuu muun muassa siitä, ovatko vauriot vielä pelkässä vesikatteessa vai tarvitaanko jo aluskatteen korjausta ja yläpohjan korjaustöitä. Myös katon koko, kaltevuus ja esimerkiksi sen yksityiskohtien määrä vaikuttavat kattovuodon korjauksen tai jonkin muun katon korjaustyön hintaan. Joka tapauksessa, taloyhtiö tai yksityisasiakas voi luottaa saavansa meiltä parhaan mahdollisen tarjouksen. Kattoremonttia tarjoamme vain, jos se on tilanne huomioiden kannattavinta. 

Ensisijaisesti meillä on mielessä katon osittainen korjaus. Jos talossa on vaikkapa huopakatto, käymme läpi kaikki muut vaihtoehdot katon kunnostamiseen, ennen kuin suosittelemme huopakattoremonttia. Huopakatto tai palahuopakatto voidaan saada kuntoon esimerkiksi tiivistämällä saumat tai vuotava läpivienti. Peltikaton korjaus voi olla mahdollista hoitaa paikkaamalla katon reiät – esimerkiksi lumen mukana alas pudonneiden lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamat. Jos katossa on paljon ruostevaurioita, voimme ehkä tehdä peltikaton osittaisen vaihdon eli uusia pelkät kattopellit. Myös tiilikatto voidaan korjata tekemällä osittainen tiilikattoremontti, eli vaihtamalla kaikki kattotiilet uusiin. Useimmiten tarvitaan kuitenkin pienempiä katon paikkauksia, kuten yksittäisten kattotiilien vaihtoa tai yhden irronneen kattopellin uusimista.

Vuotava piipun juuri on melko yleinen ongelma, mutta kattovuoto voidaan paikantaa alkaneeksi myös antennin juuresta tai kattoikkunan läpiviennistä. Kattoluukkukin voi alkaa vuotaa katon alle, joten katto on syytä tarkastaa mahdollisimman usein. Mitä aikaisemmin katon paikkaus tilataan, sitä todennäköisempää on selvitä siitä vain pienin kustannuksin. Ota yhteyttä katon korjauksia tarvitessasi myös Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Padasjoella sekä Valkeakoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pälkäneellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pälkäneellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pälkäneen alueella!