Kattohuolto Ylöjärvi

Taloyhtiöt ja talonomistajat muistavat kyllä huollattaa kerrostalon, rivitalon ja omakotitalon katon, mutta kesämökin kattohuollot Ylöjärvellä tuppaavat joskus unohtumaan. Myös vapaa-ajan kiinteistön katto kannattaa puhdistaa ja tarkastaa joka kevät ja syksy. Puolivuosittaiset kattotarkastukset kertovat ajoissa katonpaikkaustarpeista ja siitä, onko katto esimerkiksi maalattava tai käsiteltävä sammaleentuhoaineilla. Kesämökilläkin on tärkeää, että räystäskourut vetävät läpi vuoden, ja siksi ne on puhdistettava ainakin kahdesti vuodessa.

Sen lisäksi, että tiilikatto, peltikatto, huopakatto ja palahuopakatto on puhdistettava säännöllisesti, tarvitaan myös vähemmän säännöllisiä kattohuoltoja. Niitä ovat esimerkiksi lumenpudotukset, sillä lumia ei tarvitse pudottaa katolta joka talvi. Vanha tiilikatto tai huopakatto saattaa tarvita sammaleiden poistoa, esimerkiksi viiden vuoden välein. Jossain vaiheessa katto on myös syytä pinnoittaa. Peltikatolla on oltava hilseilemätön maalipinta, joten peltikattoa voi olla hyvä maalata niinkin usein kuin kerran vuosikymmenessä. Mitä kattohuoltoja kaipaatkaan, saat ne meiltä – myös Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kihniössä, Nokialla, Parkanossa, Ruovedellä, Tampereella ja Virroilla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ylöjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ylöjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ylöjärven alueella!