Huopakattoremontti Ylöjärvi

Huopakattoremontti Ylöjärvi – ammattilaisemme hoitavat kattosi kuntoon, oli kyse minkä suuruisesta ongelmasta tahansa. Vaikeamminkaan vaurioituneita huopakattoja emme jätä pulaan. Kokeneina kattoalan ammattilaisina tiedämme, milloin huopakaton vuotokohta voidaan vielä paikata ja missä vaiheessa on parempi pistää koko katto remonttiin.

Myöskään huopakattoremonttia kaipaavan kodin tai kesämökin sijainti ei ole meille ongelma. Saavumme tarvittaessa niin Ylöjärven keskustaan, taajama-alueen ulkopuolelle, kauas keskelle metsää tai vaikkapa syrjäisempään saarikohteeseen.

Jätä siis suosiolla huopakattoremontti meidän osaaviin käsiimme sen sijaan, että palkkaisit vaikkapa jonkun vähemmän kokeneen kaverin. Huopakattoremontin kohdalla ei kannata laadusta tinkiä, vaan mieluummin panostaa laatuun. Kokemattomalle sattuu nimittäin haastavissa ja tarkkuutta vaativissa huopakattotöissä helposti huolimattomuusvirheitä, jotka voivat koitua jopa koko kompleksin kohtaloksi. Asennusvirheet ovat yksi yleisimpiä huopakaton vuotojen syitä.

Kun siis huopakattoremontti alkaa vaikuttaa ajankohtaiselta, kutsu meidät apuun Ylöjärvelle. Uusimme vanhan, kuluneen tai jopa täysin rikkoutuneen huopakaton tehokkaasti sekä aikataulussa. Ja pian rakenteille suojaa tarjoavat taas laadukkaat ja kestävät lappeet. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pirkanmaa, joten voit pirauttaa meille myös Ylöjärven lähipaikkakunnilta. Nokia, Orivesi, Kangasala, Tampere ja Lempäälä saavat kaikki kaipaamansa kattopalvelut meiltä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ylöjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ylöjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ylöjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Ylöjärvi – oli syy katon ongelmiin mikä tahansa, me autamme

Palahuopakattoremontti Ylöjärvi, meiltä, oli syy katon ongelmiin ja oireiluun mikä tahansa. Syitä on nimittäin monia. Palahuopakatto on saattanut yksinkertaisesti kulua niin kauttaaltaan, ettei paikkailu olisi enää mielekästä. Vuotokohtia on voinut syntyä esimerkiksi huonosti tiivistetyn läpiviennin tai pellittämättömän piipun kohdalle. Palahuopaan on saattanut ilmaantua reikiä, jos sen asennus on toteutettu liian lyhyillä huopanauloilla tai hakasilla, jotka ovat ajan saatossa irronneet. Kosteusongelmille altistaa myös palahuopakaton käyttöiän ylittyminen. Toisinaan katto saattaa vaurioitua esimerkiksi jäädessään myrskyssä kaatuvan puun alle tai kovan tuulen kiskoessa kattolaattoja irti.

Kun kosteus pääsee tunkeutumaan vesikatteen lävitse yläpohjaan, on tiedossa ongelmia. Mikäli vesi ei pääse haihtumaan yläpohjasta, alkavat puurakenteet usein homehtua, mikä aiheuttaa ikävää hajua sisätiloihin. Eristevillojen kastumisen myötä kärsii katon eristävyys ja sitä kautta asumismukavuus. Ja kun sisäkatossa alkaa näkyä jo vuotovaurion merkkejä, vaikuttaa se suoranaisesti koko rakennuksen arvoon.

Mitä aiemmin palahuopakattoremonttiin ryhdytään, sitä parempi. Mikäli kuluneella katolla ei vielä havaita vuotoja, voi riittää pelkkä pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin vaihto – jos eristeet ovat kuivat ja aluslaudoitus ehjä, ei meidän tarvitse kajota niihin. Tämä säästää tietysti niin rahaa kuin aikaakin. Pirauta meille siis pikimmiten, mikäli arvioit palahuopakattoremontin tarpeen ajankohtaiseksi Ylöjärvellä!

Huopakaton uusiminen Ylöjärvi, kattoammattilaiselta ilman päänvaivaa

Huopakaton uusiminen Ylöjärvi, meiltä homma hoituu laatupalveluna ilman lisäkuluja ja päänvaivaa. Meillä huopakaton uusimisen hintaan sisältyy nimittäin aina kaikki kattotöihin liittyvät – laadukkaista materiaaleista kokonaisvaltaiseen avaimet käteen -palveluun. Unohda siis piilokulut sekä yksityiskohdista murehtiminen ja jätä huopakattosi kunnostus meidän huoleksemme.

Avaimet käteen -palvelumme tarkoittaa sitä, että kattotyöt alkavat aina tarkastuskäynnillä, jonka yhteydessä arvioidaan katon yksilölliset ominaisuudet sekä tarpeet; katon koko, kaltevuus, kunto, läpivientien määrä ja muutokset, joita toivot meidän huopakaton uusimisen yhteydessä tekevän. Arviointikäynnin yhteydessä teemme kattokohtaisesti räätälöidyn tarjouksemme. Kulujen kattamista varten voit hakea verkkosivujemme kautta tarvittaessa rahoitusta, joten ei syytä huoleen, vaikka budjetin riittävyys arveluttaisikin. Ja muistathan myös kotitalousvähennyksen mahdollisuuden!

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, voimme ryhtyä hommiin ja sinä keksiä itsellesi muuta tekemistä. Hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit, kuljetamme paikalle rakennustelineet ja suojaamme pihamaan suojapressulla. Sitten alkaakin vanhan huopakaton purku, tarvittavien pohjatöiden teko sekä uuden asennus. Poistumme paikalta vasta, kun kaikki on valmista, loppusiivous tehty, purkujätteet hävitetty ja kasvoillasi tyytyväinen hymy. Tällainen laatupalvelu on sinunkin saatavillasi Ylöjärvellä!

Palahuopakaton uusiminen Ylöjärvi on täysin kustomoitavissa kattosi tarpeiden mukaisesti

Palahuopakaton uusiminen Ylöjärvi, meiltä, Suomen taitavimmilta kattoalan moniosaajilta. Meidän palvelumme takaa sinulle uuden, kestävän, näyttävän, tuvallisen ja ennen kaikkea tiiviin palahuopakaton. Me siis korvaamme vanhan palahuopakaton uudella sekä kaikin puolin paremmalla katolla, jonka vielä lisävarustelemmekin toiveidesi mukaisesti. Voit tilata meiltä lukuisat kattotuotteet, läpiviennit ja lisäpalvelut osana palahuopakaton uusimisprosessia.

Samalla kun kerran palahuopakatollasi kiipeilemme uusimistöissä, voimme asentaa lappeille esimerkiksi uuden sadevesijärjestelmän, pieneläinesteet, kattotikkaat, kattosillat tai lumiesteet. Avullamme saat myös mukavasti lisävaloa pimeimpiin huoneisiin, kun pyydät kattoikkunan tai kattovalokuvun asennusta. Voimme parantaa myös kotisi energiatehokkuutta esimerkiksi aurinkopaneeleilla tai yläpohjan lisäeristeillä. Ja lisätä ilmanvaihtoa tuuletusventtiileillä. Myöskin erilaiset peltisepän- sekä kirvesmiehentyöt ovat meille tuttuja, joten piipun pellitys, piipunhatun asennus ja monet muut toimenpiteet onnistuvat. Äläkä unohda myöskään pyytää meitä siirtämään TV-antennia, jos sen sijainti mietityttää.

Kustomoi siis moniosaajiemme avulla uudesta palahuopakatostasi parhaiten omiin tarpeisiisi vastaava, käytännöllinen kokonaisuus, jonka alla on mukavaa asustella. Tilaa palahuopakaton uusiminen Ylöjärvellä meiltä, niin moni asia hoituu kerralla! 

Kaikenlaisten huopakattojen remontit, vuotopaikkaukset ja huollot Ylöjärvellä

Me emme vain uusi ja remontoi huopakattoja, vaan myös ennaltaehkäisemme vaurioiden syntyä. Ylöjärvellä voit tilata meiltä huopakattosi kaipaamat kattohuollot aina puolivuosittain toteutetuista perushuolloista talvisiin lumenpudotuksiin sekä tarvittaessa sammaleentuhokäsittelyyn. Avullamme huopakattosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa pitkään. Ja mikäli joitain ongelmia alkaisikin muodostua, huomattaisiin ne todennäköisesti ajoissa, kun katolla liikuskellaan säännöllisesti, joten tilanteeseen päästäisiin myös puuttumaan ripeämmin.

Toki toisinaan vuotoja pääsee syntymään huolellisestakin huollosta huolimatta. Tällöin toteutamme asiantuntevat vuotopaikkaukset, mikäli huopakaton remontti tuntuisi vielä liian varhaiselta. Jos vauriot ovat myrskyn tai muun rajuilman aiheuttamia, voit tilata meiltä Ylöjärvellä myös huopakaton myrskyvauriokorjaukset. Ja mikäli taas paikkailu tai korjailu todettaisiinkin riittämättömäksi, voisimme uusia huopakaton mahdollisuuksien mukaan vain osittain.

Voit tilata Ylöjärvellä kaikki nämä palvelut kauttamme minkälaiselle huopakatolle tahansa. Osaavina kavereina kunnostamme myös piharakennusten huopakatot. Olipa kyseessä siis autotallin, varaston, pihasaunan tai grillikatoksen katto, me pistämme sen varmuudella uuteen uskoon!