Vesikourujen puhdistus Ylöjärvi – vältä nämä 3 mokaa!

Moni ylöjärveläinen ajattelee, että vesikourujen puhdistus on helppo nakki – ettei rännien puhdistus ole sen kummempi juttu kuin vaikkapa astioiden pesu. Totuus on kuitenkin toinen; vesikourujen puhdistuksessa voi mokata yllättävän monella tavalla.

Jotta et päätyisi yhdeksi ”varoittavista esimerkeistä”, vältä ainakin nämä virheet:

  1. Vesikourujen puhdistus harvemmin kuin kahdesti vuoteen.
  2. Vesikourujen puhdistus väärään vuodenaikaan – parhaat ajankohdat ovat kevät ja syksy.
  3. Vesikourujen puhdistus väärillä välineillä ja tuotteilla.

Kaikki edellä mainituista mokista voivat koitua sadevesijärjestelmäsi kohtaloksi. Vesikourujen puhdistuksen ideana on pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta ja auttaa sitä suoriutumaan tehtävistään odotusten mukaisesti, mutta pieleen mennessään vesikourujen puhdistuksella voi olla täysin päinvastainen vaikutus.

Jos haluat varmistaa vesikourujen puhdistuksen sujuvan niin kuin Strömsössä, kannattaa ulkoistaa toimenpide suosiolla kattopalvelumme ammattilaisille. Meillä on sadevesijärjestelmän puhtaanapitotöistä raudanluja kokemus, joten suoriudumme tehtävästä korkein arvosanoin kohteesi ja sadevesijärjestelmäsi ominaisuuksista riippumatta!

Puunauksen yhteydessä pidämme samalla silmällä muitakin huollon ja korjauksen tarpeita sadevesijärjestelmässä, räystäsrakenteissa ja katolla. Jos kokonaisuuden yleisilmeessä on sanomisen varaa, annamme mielellämme tarjouksen muistakin suosittelemistamme toimenpiteistä. Kattopalvelumme kautta saat Ylöjärvellä (sekä naapurikunnissa Hämeenkyröstä Ikaalisiin, Kihniöstä Nokialle ja Virroille) kaikki kattotyöt ammattitaitoisesti ja kotitalousvähennyskelpoisesti!

Vielä tänäkään päivänä kaikki loviisalaiset eivät tiedä, että vesikourujen puhdistuksella voi säästää sievoisia summia. Toimenpide itsessään ei maksa mansikoita, mutta ajan kanssa se saattaa poikia huomattavia säästöjä kiinteistön muissa huolto- ja korjaustöissä. Säännöllisen vesikourujen puhdistuksen ansiosta sukanvarteen voi kertyä nopeasti jopa lomamatkan verran rahaa!

Liioitella ei toki kannata. Useimmissa kohteissa Loviisassa ja lähialueilla Ruotsinpyhtäältä Pernajaan, Liljendaliin, Lapinjärvelle, Kotkaan ja Porvooseen rännien puhdistus kaksi kertaa vuodessa riittää mainiosti.

Jotta saisit vesikourujen puhdistuksesta irti parhaan mahdollisen hyödyn, kannattaa toimenpide tilata kattopalvelumme kautta. Tiimiltämme vesikourujen puhdistus onnistuu priimalla laadulla ja kilpailukykyisin kustannuksin kaikissa kohteissa Loviisan seudulla!

Tilaamalla vesikourujen puhdistustyöt meiltä, voit säästää jatkossa hulppeita summia myös kaupanpäällisenä tulevan katon yleistarkastuksen ansiosta. Jos hälytyskellomme alkavat syystä tai toisesta kilistä, raportoimme löydöksistä rehellisesti ja keskustelemme mielellämme kanssasi mahdollisista korjausliikkeistä. Jotta vioista ei ennättäisi aiheutua enää isompia ongelmia, saat halutessasi totta kai myös tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä – olemmehan sentään täyden palvelun kattotalo!

Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa tietenkin kotitalousvähennykseen. Loviisalaiselle yksityishenkilölle kotitalousvähennyksestä voi olla tuntuvaa taloudellista etua.

Pyydä ainakin tarjous, niin pääset tekemään hintavertailua. Saat meidät kiinni kätevästi sekä soittamalla että sähköisesti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ylöjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ylöjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ylöjärven alueella!

Ylöjärveläinen, yksikin pieleen mennyt rännien puhdistus voi pilata sadevesijärjestelmäsi!

Kuten sanottu, rännien puhdistuksessa voi mokata useammalla kuin yhdellä tavalla. Ylöjärvellä ei olisi kerta ensimmäinen, kun rännien puhdistus karahtaa kiville pahemman kerran.

Mutta tiesitkö, että jo yksikin pieleen mennyt rännien puhdistus saattaa tärvellä koko sadevesijärjestelmän? Väite voi kuulostaa uskomattomalta, mutta on valitettavasti totisinta totta.

Jos rännien puhdistus tehdään nimittäin vääränlaisilla tuotteilla ja välineillä, sadevesijärjestelmän pinnoite tai maalipinta saattaa kärsiä pahoja vaurioita. Se voi ohentua huomattavasti tai siihen voi tulla syviä naarmuja.

Tämä on ongelmallista muun muassa siksi, että maalipinta tai pinnoite on sadevesijärjestelmäsi ainoa suoja Ylöjärvellä vallitsevia sää- ja ympäristörasitteita vastaan. Huonokuntoinen pinnoite altistaa sadevesijärjestelmäsi välittömästi esimerkiksi korroosiolle (eli ruostumiselle tai hapettumiselle). Eipä aikaakaan, niin korroosio heikentää sadevesijärjestelmäsi kuntoa siinä määrin, että sen päivät ovat luetut.

Pinnoitteen tai maalipinnan kuluminen on haitaksi myös sen takia, että se hankaloittaa sadevesijärjestelmän puhtaanapitoa jatkossa huomattavasti. Karheaan ja huokoiseen pintaan lika imeytyy kuin pesusieneen, ja roskatkin takertuvat siihen herkemmin.

Ethän siis päästä sadevesijärjestelmäsi kimppuun ketä tahansa? Tilaa rännien puhdistustyöt sen sijaan huolettomin mielin kattopalvelumme kautta!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on varminta jättää ammattilaiselle

Rännien puhdistuksen tavoin ylöjärveläisen on paras jättää tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus alan sammattilaiselle. Tukkeutuneiden syöksytorvien avauskin lukeutuu niihin kattotöihin, joissa amatöörille sattuu helposti ikäviä kämmejä.

Esimerkiksi liiallinen voimankäyttö on yleistä. Kun tukos ei hellitäkään pelkästään kiukkuisen katseen voimalla, varaston perukoilta kaivetaan kirvestä, sorkkarautaa ja ties mitä ”kättä pidempää” ja ryhdytään moukaroimaan syöksyputkea niin että soi.

Lopputuloksena taistelun molemmat osapuolet ovat otsa kurtussa. Luultavasti tukos sinnittelee kuitenkin yhä syöksyputken sisuksissa.

Onneksi kattopalvelumme ammattilaiset ovat apunasi myös tukkeutuneiden syöksytorvien avauksessa. Tämäkin toimenpide on meille arkipäivää, joten voit uskoa tukkeutuneen syöksytorven käsiimme luottavaisin mielin!

Pidä kuitenkin mielessä, että tukkeutuneiden syöksytorvien avauksessa oikeastaan kaikkein isoin mahdollinen moka on viivästyttää toimenpidettä viikko- ja kuukausikaupalla. Tukoksiin on aina syytä reagoida sillä punaisella minuutilla, kun tukos käy ilmi. Muuten katolle satavat ja sulavat vedet saattavat aiheuttaa vakavia kosteusvaurioita talosi rakenteisiin ja sadevesijärjestelmäkin alkaa ränsistyä silmissä.

Ota siis yhteyttä välittömästi, jos havaitset sadevesijärjestelmäsi laiskottelevan! Tavoitat meidät Ylöjärvellä kesät, talvet sekä puhelimitse että sähköisesti.