Kattohuolto Vihti

Kattokorjaus-palvelu tekee myös kesämökin katon huollot Vihdissä, joten ota yhteyttä aina, kun sinä itse tai taloyhtiösi tarvitsee kattohuoltoja. Olipa kyseessä omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katto, pitää se puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Jos tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa ei puhdisteta, katto ei pysy siistinä, helppohoitoisena ja pitkäikäisenä. Katon puolivuosittaiseen puhdistukseen sisältyy myös räystäskourujen tai tasakaton kattokaivojen puhdistaminen, sekä koko kattokokonaisuuden kunnon tarkastaminen. Kattotarkastajamme kertovat, jos katto tarvitsee jotain paikkausta, tai jos on esimerkiksi katon sammaleenpoiston aika.

Vanhojen huopa- ja tiilikattojen sammaloituminen vähenee, kun katto pinnoitetaan. Peltikatot on hyvä maalata useampaankin kertaan, sillä vain hilseilemätön maalipinta antaa parhaan suojan ruostetta vastaan.

Teemme myös talviset kattohuollot Vihdissä, Karkkilassa, Lopella, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa ja Lohjalla. Lumenpudotus pitää huolta myös pihamaan turvallisuudesta. Jääkin kannattaa poistaa katolta, sillä se voi vaurioittaa katon saumoja, vaarantaa ohikulkijoiden turvallisuuden ja vääntää räystäskouruja. Olipa jää ränneissä tai katteella, poistamme sen kätevästi höyryttämällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vihdissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vihdissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vihdin alueella!