Vesikourujen puhdistus Vihti – tilaa meiltä ammattilaiset katon huoltotöihin

Vihtiläinen, eikö vesikourujen puhdistukseen tahdo löytyä aikaa? Tai onko kohteesi sen verran korkea, että työ olisi hankalaa ja jopa vaarallista tehdä itse? Ota siinä tapauksessa yhteyttä kattopalveluumme.

Sana vain, niin lähetämme kohteeseesi etevimmät rännienpuhdistuseksperttimme. Pian lehdet, risut ja koivunnorkot jo loistavatkin poissaolollaan, ja sadevesijärjestelmä jaksaa taas suitsia vaikka Niagaran putouksen!

Tarpeen mukaan voimme pesaista kourut ulkopuoleltakin. Sen jälkeen sadevesijärjestelmä istuu taas kauniisti paikalleen vesikaton ja julkisivun rajamaastossa.

Säännöllisen ja huolellisen puhdistuksen ansiosta sadevesijärjestelmä voi pysyä parhaimmillaan uutta vastaavassa kunnossa yllättävän kauan. Ennen pitkää esimerkiksi ruostetta voi kuitenkin ilmaantua.

Juuri siksi pidämmekin puhdistuksen yhteydessä silmällä muitakin huollon ja korjauksen tarpeita. Samalla silmäilemme kattoakin. Tämä on täysin maksuton osa palveluamme!

Tarpeen vaatiessa olemme tietysti valmiit antamaan hyvän tarjouksen mahdollisten ongelmakohtien vaatimista toimenpiteistä. Kun viat ja puutteet korjataan ripeästi, ei niistä pääse kehkeytymään enää yhtään isompia huolenaiheita.

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun vesikourujen puhdistusaika on taas käsillä. Anna meidän tehdä työt puolestasi ja kipaise itse sillä välin vaikkapa Nuuksioon!

Palvelemme ammattitaitoisesti ja hyvään hintaan myös Vihdin lähialueilla Karkkilasta Lopelle, Hyvinkäältä Nurmijärvelle ja Espoosta Kirkkonummelle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vihdissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vihdissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vihdin alueella!

Vihti on vihantaa aluetta – rännien puhdistus tärkeää!

Monille vihtiläisille rännien puhdistuksen idea on pläkkiselvä. Vähintään yhtä monelle se ei kuitenkaan ole vielä valjennut. Siksi päätimme koota pienen tietoiskun aiheeseen liittyen. Sen lukeminen vie vain muutaman minuutin aikaasi!

Rännien puhdistus Vihdissä on tärkeää, koska:

  • Puhdistamattomana sadevesijärjestelmä muhii kosteana tarpeettoman pitkään sateiden jälkeen. Lika ja roskat varastoivat kosteutta.
  • Kun sadevesijärjestelmä ei pääse kuivumaan kunnolla, saattaa niin ruoste kuin jääkin aiheuttaa ongelmia. Ruoste voi tehdä ränneihin jopa reikiä, ja jää rasittaa sadevesijärjestelmää painollaan sekä muodostamalla tukoksia.
  • Jään ohella bioroskatkin muodostavat tukoksia.
  • Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, alkavat muut ulkoverhouksen rakenteet saada osakseen normaalia enemmän kosteusrasitetta. Lopputuloksena voi olla hometta, lahovaurioita ja rapisevaa rappausta – tai vaikkapa kattovuoto, jos vedet patoutuvatkin katolle.

Edellä mainituista syistä suosittelemme rännien puhdistusta Vihdin alueella vähintään kahdesti joka vuosi. Vihti on tosin sen verran vihantaa aluetta, että joskus rännien puhdistus voi olla tarpeen useamminkin.

Meiltä voit joka tapauksessa tilata rännien puhdistustyöt aina tarpeen vaatiessa. Olemme käytettävissäsi jopa keskellä kuuminta heinäkuuta!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen, jos Vihdin luonto pääsee yllättämään

Jos rännien puhdistusrutiineista lipsutaan, pääsee Vihdin luonto iskemään takavasemmalta. Kun sadevesijärjestelmä menee tukkoon, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ainoa korjaava peliliike.

Onneksi vihtiläisen ei tarvitse mennä sopivaa firmaa varten merta edemmäs kalaan. Kattopalvelustamme löytyvät nimittäin ammattilaiset myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen!

Kun jätät tämänkin askareen meidän huoleksemme, säästät sekä omaa vapaa-aikaasi että sadevesijärjestelmää. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kotikonstein ei yleensä pääty hyvin – vanha ja jo valmiiksi kärsinyt sadevesijärjestelmä voi sanoa itsensä irti kokonaan.

Meillä sen sijaan on taustallamme pitkä kokemus ja takakontissa tukosten avaukseen sopivat ammattitason välineet. Niiden avulla saamme avattua kaikenlaiset tukokset ripeästi ja sadevesijärjestelmää turhaan kurittamatta.

Käänny siis rohkeasti meidän puolemme, kun sadevesijärjestelmä kaipaa mitä tahansa huoltoa tai korjausta! Me pidämme siitä huolta puolestasi varmoin käsin ja kohtuu hinnoin.

Jos raha-asiat stressaavat, mitä jos tutustuisit kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen? Rännien puhdistus tai tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus sinällään ei ole kallista, mutta rahoituksella maksat isommankin urakan mukavasti oman taloutesi mukaan mitoitetuissa erissä.