Kattoremontti & Kattotyöt Vihti

Sekä kattoremontit että muut kattotyöt Vihdissä kuuluvat meidän palveluvalikoimaamme. Kattoremonttia ei kuitenkaan tarvita pitkiin aikoihin, kun tilaat meiltä katon säännölliset huollot sekä muut kattotyöt, kuten katon vesivahingon ehkäisevän huonokuntoisten kattoikkunoiden uusimisen. Tiedämme kaiken huopakatoista, joten kuulet meiltä parhaat ideat huopakaton elinkaaren pidentämiseen – ja voit luottaa meidän myös tekevän ne parhaalla mahdollisella tavalla. Syvällistä ammattitaitoa löytyy myös tiilikatoille ja peltikatoille, ja peltisepäntöistä ottavat kopin mestarilliset kattopeltiseppämme.

Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä saa kotitalousvähennystä, ja tarvittaessa voitte hakea katon uusimiselle tai jollekin muulle kattourakalle kotisivujemme kautta saatavaa rahoitusta. Myös taloyhtiöidenkin kannattaa tutustua Kattokorjaus-palveluun, osoitammehan timanttista ammattiosaamista myös kerrostalojen ja rivitalojenkin kattotöissä. Lintuverkkojen asentaminen, katon maalaaminen, katon IV-työt ja muut kattourakat toteutetaan merkille pantavan hyvällä hinta-laatusuhteella.

Koska kattourakat hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, on katon kunnossapito mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Tule asiakkaaksemme myös Vihdin naapurikunnissa Karkkilassa, Lopella, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa ja Lohjalla!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vihdissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vihdissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vihdin alueella!