Kattohuolto Valkeakoski

Kattokorjaus-palvelu voi tehdä kattohuollon Valkeakoskella vaikka samaan syssyyn katon korjaamisen kanssa. Kattotöiden yhdistäminen kannattaa taloudellisesti, joten tätä suositellaan varsinkin säästökohteita etsiville taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille. Valkeakosken lisäksi teemme kaikki omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen kattotyöt myös Akaassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Lempäälässä sekä Pälkäneellä.

Tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto voidaan vaikkapa puhdistaa samalla, kun tulemme korjaamaan jotain katossa olevaa epätiivistä kohtaa. Katon puhdistamiseen riittää useimmiten katon harjaus, mutta joskus tarvitaan perusteellisempaa käsittelyä eli kattopesua tai sammaleentuhokäsittelyä. Joinain talvina kattoa saatetaan joutua puhdistamaan lumesta, sillä lumenpudotus estää liian painavaa lumitaakkaa vaurioittamasta kattoa ja sen rakenteita.

Katto ja sen sadevesijärjestelmä, eli räystäskourut tai kattokaivot, pitää joka tapauksessa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Näin estetään sammaleiden ja ruosteen muodostuminen. Tiilikatto ja huopakatto saavat lisää voimaa vastustaa kasvustoja, kun ne pinnoitetaan uudestaan suurin piirtein katon elinkaaren puolivälissä. Peltikatto on hyvä maalauttaa useampaankin otteeseen, jotta se ei ruostuisi. Mitä likaisempi katto, sitä todennäköisempää ruostuminen on.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Valkeakoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Valkeakoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Valkeakosken alueella!