Huopakattoremontti Valkeakoski

Huopakattoremontti Valkeakoski, jos vanha huopakattosi on tullut tiensä päähän, laitetaan se uusiksi takuuvarmojen ammattilaistemme voimin. Huopakattoremontti on paikallaan silloinkin, kun merkkejä huopakaton vuodoista ei ole vielä ehtinyt syntyä, mutta erityisesti jos ilmassa leijuu jo tunkkainen tuoksu, yläpohjasta löytyy hometta tai katto on kauttaaltaan kulunut eikä enää paikattavissa. Vaurioitunut huopakatto altistaa nimittäin koko rakennuksen kosteudelle ja ajan kuluessa rapistuvan rakennuksen arvokin laskee.

Huopakattoremontin avulla voit heittää hyvästit monille pitkään kiusaa aiheuttaneille vaivoille ja mahdollisille sisäilmaongelmille. Asumismukavuuskin kohenee siinä sivussa. Investoi siis sekä omaan että huopakattosi hyvinvointiin ja kutsu meidät remonttihommiin Valkeakoskelle. Mieluusti aina mahdollisimman ajoissa, jotta riittää esimerkiksi vain pinta- ja alushuovan (eli aluskermin) vaihto, eikä remontin yhteydessä tarvitse kajota syvemmälle aina aluslaudoitukseen asti. Muutoin joudutaan uusimaan myös mahdollisesti kastuneet ja muutoin huonokuntoiset eristeet sekä laudoitukset.

Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pirkanmaa eli siis niin Toijala, Lempäälä, Sahalahti, Kangasala, Tampere, Sääksmäki kuin muutkin lähipaikkakunnat. Kokeneet kattoalan asiantuntijamme saapuvat apuun vaikeammankin matkan päähän – niin kaupungin ruuhkaiseen keskustana, kauas taajamaan ulkopuolelle, keskelle metsää tai sille järven kaukaisimmalle saarelle. Kun siis tilaat huopakattoremontin meiltä, tiedät, että etäisempikään sijainti ei meitä haittaa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Valkeakoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Valkeakoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Valkeakosken alueella!

Palahuopakattoremontti Valkeakoski – uusi palahuopakatto, joka kestää kovemmatkin koettelemukset

Palahuopakattoremontti Valkeakoski, meiltä palahuopakatto, joka kestää kaikenlaisia koettelemuksia. Palahuopakatto, joka ei taivu talven raskaiden lumikinosten alla tai ruostu kostean ilmanalan seurauksena. Palahuopakatto, joka suojaa rakenteita kovalta tuulelta sekä rankkasateilta. Ja jos palahuopakatto vaurioituukin lapetta vasten kaatuneen puun tai huopia irti repineen tuulen seurauksena, on se helppo laittaa kuntoon tarjoamiemme myrskyvauriokorjausten avulla.

Meidän rakentamamme palahuopakatot ovat juuri tällaisia kestäviä, pitkäikäisiä, turvallisia, tyylikkäitä ja moneen ympäristöön sopivia kattoja, jotka voi avullamme kustomoida vielä vastaamaan parhaiten juuri omiin tarpeisiin. Palahuopakattoremontin yhteydessä katolle voidaan asentaa esimerkiksi paljon sellaisia kattotuotteita ja läpivientejä, joista juuri oma palahuopakattosi voisi hyötyä suuresti. Mikäli esimerkiksi lumen alas vyöryminen vanhalta katolta on aiheuttanut paljon vahinkoja, voidaan niitä ehkäistä jatkossa lumiestein. Jos taas alueella pyörii paljon jyrsijöitä, saadaan ne pysymään poissa rakenteista pieneläinesteillä. Hieman hämärämpään rakennukseen tuovat lisää luonnonvaloa erilaiset valokuvut ja kattoikkunat.

Meiltä saat siis kaikki kattotuotteet aina kattosilloista kattotikkaisiin ja aurinkopaneeleihin sekä läpiviennit ilmastointiventtiileistä kattoluukkuihin Valkeakoskella. Mutta tiesitkö, että voimme myös käsistämme kätevinä peltiseppinä pellittää sen piipunkin? Tai että meillä saat valita vapaasti niin katon värin kuin huopalaattojen muodonkin? Toteuttamamme palahuopakattoremontit todella antavat mahdollisuuden kustomoida uudesta katostasi juuri sellaisen kuin haluat!

Huopakaton uusiminen Valkeakoski jokaiselle asuin- ja piharakennukselle

Huopakaton uusiminen Valkeakoski – meiltä huopakatot jokaisen pihapiirin rakennuksen katoksi. Joskus nimittäin sen autotallin, pihavajan, rantasaunan tai grillikatoksenkin katto antaa periksi tai alkaa oireilemaan ongelmistaan. Ja silloin tarvitaan uutta tilalle. Onneksi huovasta saa sen elastisuuden ansiosta rakennettuja katteita monen muotoisille katoille ja moniosaajamme taitavat vieläpä tarvittavat asennustyötkin. Voit siis kilauttaa meille, oli kyse millaisen huopakaton uusimisesta tahansa. Me kunnostamme niin mansardikatot, harjakatot, satulakatot, pulpettikatot kuin huovasta niin sanotusti hitsaamalla rakennetut tasakatotkin. 

Itse huopakaton uusimista ei kannata lähteä kokeilemaan, vaikka kyse olisi ihan pikkuruisestakin katosta. Yleisimmät huopakattojen vuodot ovat nimittäin seurausta asennusvirheistä, joita kokemattomille sattuu helposti. Milloin kyse on liian lyhyiden huopanaulojen käytöstä, milloin väärästä kattoikkunan asennussarjasta ja milloin ylösnostojen tekemättä jättämisestä. Joskus asuinrakennuksista jää jopa puuttumaan niiden tiiveyden kannalta välttämättömät aluskatteet. Seuraukset voivat tietysti olla katastrofaalisia niin katon kuin kukkaronkin kannalta. Ne välttääksesi onkin siis parempi olla suoraan yhteydessä meihin, Valkeakosken ja koko Suomen osaavimpiin kattoalan ammattilaisiin, jotka uusivat huopakaton kuin huopakaton puolestasi tarkasti sekä vahvaan tietotaitoon nojautuen!

Palahuopakaton uusiminen Valkeakoski toteutetaan niin perusteellisesti kuin tilanne vaatii

Palahuopakaton uusiminen Valkeakoski, me teemme hommasta sinun kannaltasi varsin helppoa. Voit jättää vastuun koko projektista luotettavalle tiimillemme, joka kartoittaa tilanteen ja suunnittelee palahuopakaton kunnostustyöt sen mukaan. Koska meillä on käytössä avaimet käteen -palvelu, huolehdimme jokaisesta palahuopakaton uusimiseen liittyvästä työvaiheesta ja yksityiskohdasta – tarvittavien rakennusmateriaalien hankinnasta ja rakennustelineiden paikalle kuljetuksesta aina loppusiivoukseen ja purkujätteiden hävitykseen asti. 

Aloitamme palahuopakaton uusimisen aina kattotarkastuksella, jonka yhteydessä arvioimme niin palahuopakaton kokoa, kuntoa, kaltevuutta, läpivientien määrää kuin muita olennaisia tekijöitä. Arvioimme myös, riittääkö pelkästään palahuopakaton osittainen kunnostus, vai pitääkö uusia koko katto sen jokaista eristettä ja rakennetta myöten. Kaikki tämä luonnollisestikin vaikuttaa loppusummaan, jonka arvioimme aina kattokohtaisesti. Jos siis toivot meiltä tarjousta, kutsu meidät käymään Valkeakoskelle katsomaan, millaisesta palahuopakatosta on kyse. Ja mikäli hinta huolettaa, voit hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta kaikille toteuttamillemme palahuopakattotöille. Myöhemmin kannattaa muistaa anoa vielä kotitalousvähennystä tekemästämme työstä.

Lykkää huopakattoremontin tarvetta kauas tulevaan huolehtimalla katon säännöllisistä huolloista

Toki kukaan ei voi hallita säätä tai ohjata myrskyrintamia kauas Valkeakoskelta, mutta vaikkei myrskyvaurioita kykenekään ehkä välttämään, monien ongelmien syntyä voi ennaltaehkäistä. Esimerkiksi sammal tekee ikävää jälkeä, jos se pääsee leviämään katolle ja poraamaan juuriaan syvälle huovan pintaan. Sammal nauttii oloistaan parhaiten katoilla, jotka ovat keränneet runsaasti märkää ja ravinteikasta roskaa. Näin ollen lappeiden sekä rännien puhdistuksella voidaan mahdollisesti välttää sammalinvaasiot. Puolivuosittain toteutettava katon harjaus riittää ja samalla kannattaa tarkastuttaa myös esimerkiksi läpivientien tiiveys sekä kattotuotteiden kiinnitys.

Me toteutamme tarvitsemasi säännölliset huopakattohuollot sekä esimerkiksi turvalliset lumenpudotukset. Voimme myös toteuttaa sammaleen tuhokäsittelyn sekä katteen uudelleenpinnoituksen tilanteessa, jossa vihreät mättäät leviävät lappeilla. Eivätkä nämä huoltopalvelumme tietystikään rajoitu vain Valkeakoskelle, vaan kattavat kaikki lähialueiden huopakatot – niitä piharakennuksia myöten. Huolehdi siis huopakattosi kunnosta, välty monilta ongelmilta ja lykkää sitä seuraavaa huopakattoremonttia kauas tulevaan!