Kattoremontti & Kattotyöt Valkeakoski

Kattokorjaus-palvelun toteuttamat kattoremontit ja kattotyöt Valkeakoskella ilahduttavat pitkään, sillä katto uusitaan, huolletaan ja korjataan parhaimpien asiantuntijoiden toimesta. Hinnat pysyvät varsin kohtuullisina, sillä tämä on yksi toimintaamme ohjaavista perusperiaatteista. Omakotitalon tai kesämökin kattoremontista, kattoikkunoiden uusimisesta ja muista kattotöistä saa lisäksi kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta on helppo siirtyä joustavan rahoituksen hakemuslomakkeelle.

Koska palvelemme myös taloyhtiöitä, voitte tilata meiltä mitä tahansa omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin kattotöitä. Meidän kokeneilta ammattilaisiltamme saatte parhaat vinkit huopakattojen kunnossapitämiseen (näin nämäkin katot saadaan kestämään jopa 40 vuotta), mutta olemme oivallinen valinta myös kaikkiin tiilikattojen ja peltikattojen tarvitsemiin kattotöihin.

Kattoremontin yhteydessä voimme toteuttaa monia eri kattotöitä. Jos katto uusitaan talvella, alkaa urakka lumenpudottamisella. Kattoa on mahdollista korottaa, ja sen alla voidaan asentaa uusia eristeitä. Tapauskohtaisesti saatamme suositella myös uusien ilmanvaihtohormien tai esimerkiksi lintuverkkojen asentamista. Peltisepäntyöt viimeistelevät urakan – varsinkin piipun pellittämistä kannattaa harkita. Palvelemme myös Akaassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Lempäälässä sekä Pälkäneellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Valkeakoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Valkeakoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Valkeakosken alueella!