Vesikourujen puhdistus Valkeakoski – milloin, miksi ja mistä tilata?

Vesikourujen puhdistus Valkeakoskella on katonhuollon peruspilari, jota ei kannata unohtaa. Rännien puhdistus itse ei ole hyvin käytettyä vapaa-aikaa, sillä ammattimainen työnjälki maksaa itsensä paljon paremmin takaisin. Turvallisempaakin se on!

Siksi onkin hyvä, että kattopalvelumme on olemassa. Meiltä voit tilata vesikourujen puhdistustyöt kaikkiin kohteisiin Valkeakoskella ja lähialueilla (kuten Akaalla, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalalla, Lempäälässä ja Pälkäneellä).

Oli kyse sitten omakotitalosta, rivitalosta, maneesista, kerrostalosta, luhtitalosta, koulusta, kaupasta tai vaikkapa vain varastosta, teemme työt puolestasi reippaasti ja pihamaata sottaamatta. Meidän toimestamme roskat kaikkoavat ränneistä kuin olisi jo!

Mitä hintoihin tulee, on hintatasomme erittäin kilpailukykyinen. Vankan kokemuspohjan ansiosta pystymme tekemään kaikki kattotyöt erittäin kustannustehokkaasti. Yksityishenkilön kannattaa pitää mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus.

Kaikesta huolimatta kauttamme on saatavilla rahoitusta. Sen turvin makselet vaikka vähän isommankin savotan mukavasti osissa. Meiltähän voit tilata myös muut kattotyöt maalauksesta sammaleenpoistoon, paikkaukseen ja uusien kattotuotteiden asennukseen.

Mitä siis vielä mietit – ota rohkeasti yhteyttä! Rännimestarimme odottavat yhteydenottoasi viimeistään ensi keväänä tai syksynä, kun kourut huhuilevat taas kausittaista puhdistustaan.

Kaikkiin meiltä tilattuihin kattotöihin saat kaupan päälle katon yleistarkastuksen. Tarpeen mukaan teemme mieluusti tarjouksen muistakin suosittelemistamme kunnossapitotöistä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Valkeakoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Valkeakoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Valkeakosken alueella!

Rännien puhdistus Valkeakoskella saa sadevesijärjestelmän elinkaaren venymään ja paukkumaan

Rännien puhdistus Valkeakoskella ei suinkaan ole turhaa työtä. Toimenpide auttaa sadevesijärjestelmää suoriutumaan tehtävistään pitkään ilman isompia kremppoja.

Vaikka sadevesijärjestelmä on vain pieni osa vesikaton, yläpohjan ja kattotuotteiden muodostamassa kokonaisuudessa, on sen rooli tuiki tärkeä. Sadevesijärjestelmän tehtävä on kuljettaa katolta virtaavat sade-, sulamis- ja pesuvedet sujuvasti maahan ja pois sokkelin välittömästä läheisyydestä.

Mitäkö tapahtuu, jos rännien puhdistustyöt laiminlyödään? Seurauksena on todennäköisesti ruostetta ja tukoksia.

Tukoksista puolestaan on haittaa muillekin rakennuksen osille, sillä ne ohjaavat katolta valuvat vedet maahan varsin epätarkoituksenmukaisia reittejä pitkin. Pitkällä aikavälillä myös ruoste voi aiheuttaa vastaavia ongelmia, sillä se saattaa syödä kourut puhki asti.

Toisin sanoen: jos tingit rännien puhdistuksesta, joudut laittamaan enemmän rahaa kiinteistösi muihin huolto- ja korjaustöihin. Voi olla, että pian sadevesijärjestelmä on uusittava, julkisivu maalattava ja katto paikattava.

Vaikka tiimistämme löytyvätkin ammattilaiset kaikkiin mahdollisiin kattotöihin ja jopa julkisivun homepesuun ja maalaukseen, kannattaa valkeakoskelaisen panostaa siis ennemmin rännien säännölliseen puhdistukseen. Ehkä olisikin jo aika tilata seuraava puhdistuskierros?

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus metodeilla, jotka tepsivät paremmin kuin pajunoksa

Vaikka tukoksia pyritäänkin välttämään viimeiseen asti, on myös sadevesijärjestelmän tukkeutumiseen varauduttava. Silloin on syytä ottaa agendalle tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus.

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, kuinka siis toimit? Katkaisetko pihan pajusta notkean oksan ja käytät vapaailtasi sorkkien tukosta oksan avulla? Vai kaivatko varastosta kirveen ja annat syöksyputkelle kunnon kolauksen kylkeen?

Älä edes harkitse kumpaakaan edellä esitetyistä taktiikoista. Ota sen sijaan rännimestarimme jälleen langan päähän tai laita meille viestiä.

Me avaamme kaiken sorttiset tukokset puolestasi vapaa-aikaasi tuhlaamatta. Teemme työt ripeästi ja ammattitaitoisesti, ja lupaamme kohdella sadevesijärjestelmää hellin käsin.

Muista, että sadevesijärjestelmän tukokset voivat aiheuttaa paljon kaikennäköistä riesaa. Ellei niihin puututa, saattavat räystään ja julkisivun laudoitukset vetää pian homeeseen tai jopa lahota. Kivinen julkisivu voi rapautua, eikä sokkelikaan pidä juuressaan vellovasta uima-altaasta. Niin kaunis kuin räystäältä valuva vesiputous kenties onkin, on ripeä toiminta siis paikallaan.

Onneksi tavoitat meidät helposti ympäri vuoden mistä vain Valkeakoskelta tai Valkeakosken lähiseudulta. Sähköisen yhteydenottolomakkeen täytät vain muutamassa minuutissa!