Vesikourujen puhdistus Turku — roskavapaa ränni toimii ja kestää

Vesikourujen puhdistus pitää veden liikkeellä sadevesijärjestelmässä. Vesikourujen puhdistus on tarpeen, sillä kouruihin pääsee melko helposti roskaa. Ränneihin kertyvä roskamassa hidastaa tai jopa kokonaan estää veden liikkumisen sitä varten suunniteltua reittiä pitkin. Vesikouruja roskaavat varsinkin lähistön puista irtoavat lehdet, oksat, neulaset sekä muu moska, jota syntyy mm. puiden kukkiessa ja tehdessä siemeniä. Vesikouruihin päätyy roskaa suoraan puista mutta myös katon kautta, kun alaspäin valuva vesi kuljettaa roskia ränniin. Roskaantumisella on monenlaisia ikäviä seurauksia, vaikka vaiva itsessään vaikuttaa pieneltä. Jos vesikourut tulvivat, kosteus voi esimerkiksi aiheuttaa kosteusvaurioita räystäslautoihin ja julkisivuun, jopa seinärakenteisiin. Seurauksena voi olla myös vääriin paikkoihin pihassa kertyviä vesilammikoita. Sadevesijärjestelmä myös hajoaa herkemmin ja kuluu nopeammin, ellei siitä huolehdita.

Palvelemme Turun seudulla kaikenlaisten kiinteistöjen ja taloyhtiöiden vesikourujen puhdistuksissa. Rännien puhdistus on Turun alueella kuitenkin vain yksi katon ja sadevesijärjestelmän työ, jonka voit tilata meiltä. Teemme myös muut tarvittavat huollot ja korjaukset sekä asennukset, jopa suuremmat kattoremontit kaikkiin kohteisiin.

Meillä ainakin pintapuoleinen sadevesijärjestelmän ja katon tarkistus kuuluu asiaan aina, kun käymme tilaustöitä suorittamassa. Mikäli työn ohessa tehty tarkistus paljastaa jotain huolto- ja korjaustarpeita, jätämme tarjouksen niiden hoitamisesta. Rahoitusta voit tarvitessasi hakea verkkosivujemme kautta löytyvältä yhteistyökumppaniltamme. Kotitalousvähennystä voit puolestaan hakea lähes kaikesta meillä teetetystä työstä omassa veroilmoituksessasi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Turussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Turussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Turun alueella!

Rännien puhdistus Turussa kaikkiin rakennuksiin ammattilaisen avulla

Rännien puhdistus on yleensä toistuva työ kahdesti vuodessa. Tarve rännien puhdistukselle voi tietysti vaihdella vuodenaikojen sekä rakennuksen ympäristönkin mukaan. Rännejä voi puhdistaa rutiininomaisesti esimerkiksi säännöllisesti puolivuosittain tai aina tarpeen mukaan, kun ränneissä on selvästi roskaa estämässä veden poistumista. Läheskään kaikki eivät näitä töitä halua tehdä tai pysty itse tekemään ja tässä me astumme mukaan kuvioon. Voit tilata meiltä koko katon ja sadevesijärjestelmän kausihuollot esim. keväisin ja syksyisin kun katolla ei ole lunta, ja syksyllä kun puut ovat jo tiputtaneet lehtensä. Voit tilata meiltä rännien puhdistuksen myös tarpeen mukaan tehtynä, eli silloin, kun ränneissä ilmiselvästi on tukkeumia ja roskaa toimintaa häiritsemässä. Tällöin tarve puhdistukselle voi olla kerran vuodessa tai useamminkin vuodenaikoihin tuijottelematta. Niin tai näin, rännien puhdistus kannattaa aina.

Saat Turun seudulla kaikki palvelumme erilaisten asuinrakennusten sadevesijärjestelmien pitämiseksi toiminnassa. Puhdistamme ja huollamme rännit mm. omakotitalon, paritalon ja rivitalon sadevesijärjestelmistä. Palvelumme kattavat myös kerrostalot sekä muut korkeammat rakennukset, joiden töissä käytämme tarvittaessa nosturiautoa. Myös henkilönostin on hyödyllinen ja ammattilaiskäytössä suosittu apuvälinen moniin erilaisiin kohteisiin ja meiltä löytyy sellainenkin. Samoin kaikki muutkin työssä tarvittavat välineet, kalustot sekä tietysti osaaminen ja ahkerat työntekijät. Huollamme Turussa rännit myös kesämökeillä, autotalleissa, erilaisissa elinkeinorakennuksissa sekä piharakennuksissa. Ränni kuin ränni, se hoituu meiltä!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus roskasta ja jäästä

Tukkeutuneiden syöksyputkien avaus saattaa olla aivan yhtä oleellinen toimenpide, kuin rännienkin avaaminen, ellei vesi pääse sadevesijärjestelmästä ulos. Tällöin syynä voi olla myös syöksyputken tukkeutuminen roskan tai jään, joskus molempien vuoksi. Syöksyputki ei ole mikään helppo tarkistettava ja avattava omin voimin ja näissä asioissa meidän puoleemme kääntyminen kannattaa. Me saamme roskat ja jäät pois niin että ja sade- ja sulamisvedet pääsevät poistumaan oikeaa tietä pitkin pihassa tulvimatta.

Sadevesijärjestelmien puhdistus on Turussa yksi tarjoamistamme huolloista. Saat meiltä kaiken muunkin tarvittavan pitääksesi katon sekä sadevesijärjestelmän kunnossa. Teemme esimerkiksi jäänsulatuksia ympäristöystävällisellä vesihöyryllä, tämä menetelmän sopii niin syöksyjen avaamiseen kuin rännien ja katonkin vapauttamiseen jäästä. Voimme tietysti kartoittaa myös mahdollisia katon lämpövuotoja ja korjata nekin, niillä on suora yhteys jään muodostumiseen. Rännit ja syöksyt voivat kuitenkin jäätyä myös roskan vuoksi, koska kaikessa yksinkertaisuudessaan roska estää vettä poistumasta ja vesi jäätyy. Jää on tuhoisaa varsinkin sadevesijärjestelmälle, räystäillä roikkuessaan jää voi aiheuttaa myös vaaratilanteita alla liikkuville ihmisille ja kulkuneuvoilla. Saat meiltä kaikki tarvittavat huollot katon ja sadevesijärjestelmän pitämiseksi ihanteellisessa kunnossa. Pitkällä tähtäimellä korjauskulut laskevat ja sadevesijärjestelmän käyttöikä kasvaa, kun siitä pidetään huolta. Sama pätee toki kattoonkin.