Kattoremontti Turku

Kattoremontti Turku, laadukasta katon saneerauspalvelua kaikille huopakatoille, peltikatoille ja tiilikatoille. Kattoremontit ja kattotyöt kannattaa Turussa tilata kokeneelta kattopalvelultamme, sillä palvelemme asiakaslähtöisesti kaikkia yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä. Toteutamme katon huollot, kattokorjaukset ja kattoremontit mitä parhaimmalla ammattitaidolla. Pyydä tarjous vaikka lintuverkkojen asentamisesta kerrostalon räystäille, rivitalon kattoikkunoiden uusimisesta tai kattoturvatuotteiden asentamisesta. Ehkä tarvitsetkin peltisepäntöitä, kuten omakotitalon savupiipun pellittämistä tai rivisaumatun katon uusimista? Ota yhteyttä, ja teetä urakka meillä avaimet käteen -pakettina! Tarjouksen kilpailukykyisyyteen voit luottaa, ja sekin kannattaa ottaa huomioon, että omakotitalon tai kesämökin kattotöistä saa kotitalousvähennystä. Kattoremontti tai esimerkiksi kourusaneeraus on mahdollista rahoittaa kotisivujemme kautta saatavilla olevalla rahoituksella.

Kattoremontit materiaalista riippumatta

Omimmillamme olemme huopakattotöissä, sillä meillä on varsin pitkä yhteinen historia bitumikermikattojen kanssa. Osaamme palvella teitä erittäin tasokkaasti myös tiilikatto- ja peltikattotöissä, joten katteen materiaali ei määritä sitä, kannattaako ottaa yhteyttä meihin vai ei. Meihin kannattaa aina ottaa yhteyttä – myös Turun naapurikunnissa Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa ja Ruskossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Turussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Turussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Turun alueella!