Kattohuolto Turku – kerralla valmiiksi

Luota Kattokorjaus-palvelun ammattitaitoon ja asiantuntemukseen, tarvitsitpa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huoltoa Turussa. ”Kerralla kuntoon” ja ”avaimet käteen” ovat toimintaamme ohjaavia periaatteita, olimmepa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katolla. ”Avaimet käteen” tarkoittaa sitä, että kattohuollon hintaan sisältyy kaikki aina ympäristön suojaukseen sekä loppusiivoukseen asti. ”Kerralla kuntoon” tarkoittaa sitä, ettei kenenkään tarvitse käydä korjailemassa meidän jälkiämme, vaan että kaikki hoidetaan maaliin saakka mitä tasokkaimmalla ammattitaidolla. Jos katolta löytyy jotain muuta huollettavaa tai vaikkapa jotain korjattavaa, teemme siitä asiakkaalle tarjouksen luvaten hoitaa kyseiset toimenpiteet pian kuntoon.

Katot huolletaan aina katon materiaalin mukaan, ja panostaen myös mahdollisesti tarvittaviin esivalmisteluihin. Esivalmisteluita kaipaa muun muassa peltikaton maalaus, mikä voisi muussa tapauksessa vaatia uusimista jo vuoden päästä. Mikäli esivalmisteluihin panostetaan, voi mennä viisitoistakin vuotta ennen seuraavaa kattomaalausta.

Kattohuolto Turussa ja lähiseudulla

Katto voisi naarmuuntua tai vaurioitua muutoin tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa pestessä ja puhdistettaessa. Osaamme toimia niin, ettei kattoon synny uusia vaurioita – edes lumenpudotusta tehdessä. Katon puhdistus on muuten kattohuolto, mitä tarvitaan kahdesti vuodessa – samoin kuin räystäskourujen puhdistamista. Tilaa meiltä niin puolivuosittaiset kattohuollot kuin harvemmin tarvitut kattohuollot (esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyt) – myös Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa ja Ruskossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Turussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Turussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Turun alueella!