Vesikourujen puhdistus Tampere – ketterästi kaupungin laitamilla ja keskustassa

Pohjoismaiden suurimpana sisämaakaupunkina Tampere on kaikin puolin yltäkylläinen paikkakunta, eikä vesikourujen puhdistuspalveluitakaan tarvitse hakea kaukaa. Kattopalvelumme on käytettävissäsi koko Tampereen alueella kaupungin laitamilta keskustan sykkeeseen!

Annamme ränneihin pesiytyneille roskille lähtöpassit puolestasi, olipa kohteesi sitten omakotitalo, rivitalo, luhtitalo, kerrostalo, koulu tai vaikkapa maneesi. Edes pitkät kourumitat tai korkeat rakennukset eivät siis tuota meille ongelmia!

Toisaalta suhtaudumme työn ansaitsemalla vakavuudella myös pienempien kohteiden, kuten autotallin, -katoksen tai varaston vesikourujen puhdistukseen. Onhan rännien puhdistus hyväksi kaikille sadevesijärjestelmille kokoon katsomatta.

Varmistaaksemme erinomaisen puhdistustuloksen, teemme työt aina räystäällä. Siten voimme pitää samalla silmällä sadevesijärjestelmän kuntoakin. Jos huomaamme siinä jotain moitteen sijaa, annamme mielellämme hyvän tarjouksen ongelmakohtien korjauksesta. Monitaitoiselta tiimiltämme luonnistuvat kaikki kattotyöt huolloista katon paikkaukseen!

Hinnat laskemme kohdekohtaisesti, mutta pitkän kokemuksen ansiosta työt hoituvat harvinaisen kustannustehokkaasti. Muista myös, että työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Kuulemmehan siis Sinusta ja kohteestasi viimeistään ensi keväänä tai syksynä, kun rännien puhdistussesonki on taas käsillä? Tarjouspyynnön jätät näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä.

Tarvittaessa rännirykmenttimme karauttaa avuksesi myös Hämeenkyröön, Toijalaan, Orivedelle, Sastamalaan tai vaikkapa Lempäälään.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tampereella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tampereella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tampereen alueella!

Rännien puhdistus Tampereella taistelee ruostetta ja tukoksia vastaan

Rännien puhdistus Tampereella ja Tampereen lähialueilla on vähintäänkin suositeltavaa – se kannattaa tehdä joka kevät ja syksy. Mutta mitä itua rännien tai vesikourujen puhdistuksessa oikeastaan on?

Ensinnäkin toimenpide ylläpitää sadevesijärjestelmän kuntoa. Puhtaat kourut pääsevät kuivumaan sateiden jälkeen nopeasti, eikä esimerkiksi ruoste tartu niihin niin hanakasti. Lika taas varastoi sekaansa kosteutta, joka on ruosteelle kuin syötti.

Ruostetta kannattaa karttaa, sillä se vain etenee etenemistään. Ellei ruostevaurioita korjata, on sadevesijärjestelmässä kohta reikä poikineen. Siinä pisteessä voi olla parempi päästää vanha sadevesijärjestelmä eläkkeelle ja asentaa uusi tilalle, sillä puhki ruostunut sadevesijärjestelmä ei enää suoriudu tehtävistään.

Jos hintoja haluaa vertailla, on rännien puhdistus huomattavasti edullisempaa kuin sadevesijärjestelmän uusiminen. Kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta et välttämättä tarvitse kumpaankaan toimenpiteeseen, mutta hintaero on silti tuntuva.

Ruosteen ohella rännien puhdistus taistelee tehokkaasti jäätä vastaan. Kosteana muhiva biomassa jäätyy heti ensimmäisten yöpakkasten yhteydessä.

Jää puolestaan voi aiheuttaa hallaa jopa alumiinisille ja muovisille sadevesijärjestelmille esimerkiksi halkeamien ja murtumien muodossa. Kaatokin voi vääntyä väärään kulmaan, sillä jää painaa yllättävän paljon.

Puhdistuksen ansiosta myös tukokset loistavat todennäköisesti poissaolollaan. Miksi tämä on hyvä asia? Se onkin kokonaan oma lukunsa.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ja tukosten haittavaikutukset

Monien muiden huolto- ja korjaustöiden ohella rännien puhdistus Tampereella vähentää tarvetta tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukselle. Kun vesikourut putsataan säännöllisesti, ei syöksyputkiin pääse kertymään roskia ruuhkaksi asti – ainakaan niin todennäköisesti.

Tukoksia on syytä välttää, koska ne ovat sadevesijärjestelmälle kirjaimellisesti raskas rasite. Pian muutkin ulkoverhouksen rakenteet voivat alkaa oireilla, sillä tukokset muuttavat katolta valuvan huleveden kulkureittiä siten, että vesi saattaa virrata maahan vaikkapa räystään laudoitusten, julkisivun ja sokkelin kautta.

Julkisivun rakenteet kärsivät etenkin siinä tapauksessa, että räystään reuna on lähellä seinää. Pienikin tuulen henkäys saa vesikourujen yli lainehtivan veden roiskimaan seinälle.

Ajan kanssa puurakenteet voivat vetää homeeseen ja lahota. Kiviseinä taas voi alkaa rapautua, jota tapahtuu erityisesti kevättalvella.

Joissain onnettomissa tapauksissa sadevesijärjestelmän tukokset ovat tiettävästi padonneet vedet katollekin. On sanomattakin selvää, että kattovuotojen uhka kipuaa tuolloin korkeammalle kuin Näsinneula.

Jos tukoksia kuitenkin muodostuu, mikä avuksi? Otat tietenkin yhteyttä meihin!

Vaikka suosittelemmekin ensisijaisesti panostamaan rännien puhdistukseen, emme käännä tukoksillekaan selkäämme. Meiltä tamperelaiset sadevesijärjestelmät saavat ammattitaitoista ja kohtuullisesti hinnoiteltua palvelua elämänsä kaikissa vaiheissa!