Kattoremontti & Kattotyöt Tampere

Älä tyydy hyvään vaan valitse paras – myös silloin, kun on kyse kattoremonteista ja muista kattotöistä Tampereella. Kun otat yhteyttä kattourakoitsijaan nimeltä Kattokorjaus-palvelu, saat parasta palvelua kaikissa katon huolto-, korjaus- ja uusimistöissä. Palvelemme myös taloyhtiöitä, laitamme siis kuntoon omakotitalojen ja kesämökkien lisäksi myös rivitalojen ja kerrostalojenkin katot.

Kattoremontti tarpeen mukaisesti

Meidän käsissämme huopakatto pysyy tiiviinä jopa 30-40 vuotta, sillä tiedämme parhaat tavat huoltaa bitumikattoja ja tukea niiden kuntoa. Tiilikatto ei enää vuoda kattoikkunan kohdalta, kun tulemme korjaamaan tai uusimaan kattoikkunan. Ehjä aluskate pitää kosteuden pois kattorakenteista myös silloin, jos katto vuotaa. Lintuverkkojen asentaminen suojaa aluskatetta hajoamiselta, ja peltisepäntyönä tehdyt läpivientien pellitykset varmistavat niiden vesitiiviyden. Avullamme pidät myös peltikaton tiiviinä ja toimivana. Maali ehkäisee ruostevaurioita, ja lisäkiinnikkeet myrskytuhoja.

Kattotyömme voi vähentää verotuksessaan. Kotitalousvähennyksen lisäksi kannattaa huomata, että kotisivujemme kautta voitte järjestää kattoremontille tai muulle kattourakalle joustavan rahoituksen. Ottakaa yhteyttä myös Hämeenkyrössä, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä ja Ylöjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tampereella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tampereella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tampereen alueella!