Kattohuolto Tampere

Pidennät katon elinkaarta Tampereella, kun huollatat sen asiantuntijoillamme. Niin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon kuin rivitalonkin katto saa parasta mahdollista huoltoa, kun korjaustyöt ovat meidän vastuullamme. Lumenpudotus on niitä kattohuoltoja, joita tarvitaan joskus hyvinkin nopealla aikataululla. Myös kattojää saattaa uhata rikkoa kattoa, tai vaarantaa ohi kulkevien ihmisten turvallisuuden. Meiltä saatte nopeaa palvelua ympäri vuoden, myös silloin, kun on kyse taloyhtiön kattolumitöistä ja jään sulattamisesta. Kattokorjaus-palvelu palvelee luotettavasti myös Hämeenkyrössä, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä ja Ylöjärvellä.

Kattohuolto Tampereella – asiantuntijuudella

Tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto kaipaa huomiota myös muulloin kuin talvella, sillä katto tulisi puhdistaa kahdesti vuodessa. Kahdesti vuodessa esimerkiksi harjaamalla puhdistettu katto vaatii vähemmän muita toimenpiteitä, kuten sammaleenpoistoa. Sammaleita kasvaa katolle sitä enemmän, mitä likaisempi se on. Joka kevät ja joka syksy tehtävään kattohuoltoon tulee sisällyttää myös räystäskourujen puhdistaminen sekä katon kunnon tarkastaminen. Katon kunnon seuraaminen kannattaa, sillä näin saa ajoissa tiedon siitä, onko kattoa kunnostettava, tai tarvitaanko esimerkiksi katon maalaamista tai pinnoittamista.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tampereella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tampereella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tampereen alueella!