Vesikourujen puhdistus Tammela – ja sadevesijärjestelmä kestää

Tammelalainen, kuuletko pienen äänen takaraivossasi? Sen, joka muistuttaa vesikourujen puhdistuksesta? Syytä ainakin olisi, sillä rännien puhdistus on tarpeen Tammelassa puolivuosittain.

Yleensä askare ajoitetaan keväälle ja syksylle. Näin ollen sadevesijärjestelmä voi vastaanottaa niin kesän rankkasateet, syksyn myrskyt kuin kevään sulamisvedetkin avosylin. Tukokset loistavat poissaolollaan, ja vesi pakenee katolta kuin sorsan selästä!

Puhdistus auttaa sadevesijärjestelmää myös kuivumaan nopeammin. Siten esimerkiksi ruoste ja jää eivät kuormita sitä niin paljon. Älä silti ravaa kauppaan ränniharjaa ostamaan. Kattopalvelustamme saat käyttöösi ammattilaiset, jotka tekevät työt puolestasi ripeästi, huolellisesti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta! Palveluumme kuuluu myös rahanarvoinen kaupanpäällinen. Pidämme nimittäin silmällä muitakin huollon ja korjauksen tarpeita katollasi.

Tilanteen mukaan voimme antaa loistotarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä, kuten katon paikkaus tai sadevesijärjestelmän huoltomaalaus. Ripeä reagointi voi säästää selvää rahaa, sillä esimerkiksi ruostevaurioista kehittyy äkkiä paljon isompia huolenaiheita.

Lisäksi kannattaa pitää mielessä työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Rännien puhdistuskin on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Mitä jos pyytäisitkin tarjouksen tältä samalta istumalta? Tammelan seudulla voi olla vaikea löytää hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua, mutta meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta! Hurautamme avuksesi nopeasti myös Forssaan, Hämeenlinnaan, Jokioisiin, Karkkilaan, Lohjalle ja Lopelle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tammelassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tammelassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tammelan alueella!

Rännien puhdistustyöt Tammelassa myös taloyhtiöille

Kattopalvelustamme saat rännien puhdistustyöt Tammelassa kaikkiin kohteisiin. Palvelemme iloisin mielin ja asiantuntevin ottein myös tammelalaisia taloyhtiöitä.

Emme säikähdä pitkiäkään kourumittoja, ja esimerkiksi rivitalon vesikourujen puhdistus onnistuu meiltä muitta mutkitta. Myöskään korkeat kohteet, kuten kerrostalot eivät tuota meille ongelmia.

Pitkällä kokemuksella työt hoituvat joutuisasti, vaikka pihapiirissä olisi paljon puhdistettavaa. Samalla urakan kustannukset pysyvät aisoissa.

Koska olemme vakavarainen yritys, meiltä saa palvelua varmasti vielä ensi vuonnakin. Kerta kerralta työt hoituvat sujuvammin ja voimme seurata sadevesijärjestelmän kuntoa muutenkin. Pitkässä juoksussa tämä säästää taloyhtiöltänne huomattavia summia rahaa!

Lisäksi kannattaa laittaa korvan taa, että meiltä saa näppärästi kaikki muutkin kattotyöt. Esimerkiksi katon puhdistus on hyvä tehdä samalla, kun sadevesijärjestelmäkin putsataan. Puhdistus on puoli ruokaa niin katolle kuin sadevesijärjestelmällekin.

Mitä isompi urakka, sen edullisemmaksi yksittäiset askareet tietysti tulevat. Taloyhtiönne kassa sen kuin paisuu paisumistaan, ja pian säästöillä voikin hankkia vaikkapa pihakeinun tai grillikodan!

Miksi siis kääntyisitte kenenkään muun puoleen, kun kaikki hoituu niin vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan kattopalvelumme kautta? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei katso keliä

On miltei sanomattakin selvää, että roskien täyttämä sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen. Tämä on vain yksi monista syistä, joiden vuoksi Tammelassa kannattaa panostaa rännien säännölliseen puhdistukseen.

Jos kuitenkin käy niin, että sadevesijärjestelmä menee tukkoon, älä jää tuleen makaamaan. Tukoksista aiheutuu nopeasti haittaa niin sadevesijärjestelmälle kuin sitä ympäröivillekin rakenteille. Erityisesti tasakatolla tilanne on akuutti.

Jotta välttäisit sadevesijärjestelmän ruostevauriot ja vääntymät, lahot otsalaudat, homeisen julkisivun, rapautuvan sokkelin ja kattovuodot, kannattaa ottaa asiantuntijamme kipin kapin langan päähän. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on meidän heiniämme siinä missä vesikourujen puhdistuskin.

Yhteydenottosi jälkeen kurvaamme pikapuoliin avuksesi mihin päin Tammelaa tahansa. Jos annat luvan, voimme käväistä avaamassa tukoksen myös poissa ollessasi.

Huomaa, että sadevesijärjestelmä voi mennä tukkoon yhtä hyvin niin kesällä kuin talvellakin. Sekä bio- että jäätukokset ovat vakavaa sorttia.

Onneksi emme horrosta edes talviaikaan. Tavoitat meidät ympäri vuoden sekä soittamalla että sähköisesti. Tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme!