Kattoremontti & Kattotyöt Tammela

Nyt on luvassa pettämätöntä osaamista kaikenlaisiin kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Tammelassa! Saa parasta palvelua taloyhtiön tai oman talon kattotöihin, ja ota yhteyttä kattourakoitsijaan nimeltä Kattokorjaus-palvelu. Huopakatto ei enää vuoda kattoikkunan kohdalta, kun olemme käyneet korjaamassa tai uusimassa kattoikkunan. Tiedämme kaikki tavat pitää huopakatto tiiviinä, toimivana ja turvallisena, onhan meillä töissä runsain mitoin bitumikattoammattilaisia. Uusimamme ja huoltamamme tiilikatto kestää jopa uskomattomat 70 vuotta. Uuden peltikaton viimeistelevät peltisepäntyöt, ja lintujen pääsy katon alle estetään räystäiden tuuletusaukkoihin asennettavilla lintuverkoilla. Kaikki katot ovat hyvissä käsissä, kun ne ovat Kattokorjaus-palvelun huomassa.

Mitä kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai omakotitalon katto tarvitseekaan, saatte sen meiltä. Yksityisasiakkaan on hyvä tietää, että kattotyömme voi vähentää verotuksessaan – viittaamme tässä mahdollisuudesta kotitalousvähennykseen. Kotisivujemme kautta järjestät urakalle joustavan rahoituksen, joten kattohuoltoja, kattoremontteja tai esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyä ei ole pakko maksaa kerralla. Pyydä kilpailukykyinen tarjous katon uusimisesta tai jostain muusta kattotyöstä myös Tammelan naapurikunnissa eli Forssassa, Hämeenlinnassa, Jokioisilla, Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Somerolla tai Urjalassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tammelassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tammelassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tammelan alueella!