Kattohuolto Tammela

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalo katto kestää erityisen pitkään, kun katon huolto Tammelassa on annettu Kattokorjaus-palvelun vastuulle. Palvelemme ammattitaidolla ja tarvittaessa nopealla aikataululla myös taloyhtiöitä – mainittakoon esimerkkinä lumenpudotus. Lumen pudottaminen katolta vaatii paljon tietotaitoa, sekä tietenkin asianmukaiset työturvallisuustuotteet. Tilaa kattolumityöt, katon harjaus, kattopesu tai jokin muu kattohuolto meiltä myös Forssassa, Hämeenlinnassa, Jokioisilla, Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Somerolla tai Urjalassa!

Tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto tulee puhdistaa kahdesti vuodessa. Tämä vähentää sammaleiden kasvua, eli sammaleenpoistoa tarvitaan vähemmän. Peltikatoilla sammalongelmaa ei ole, mutta lika ja kosteus voivat saada katon ruostumaan. Jokakeväisiin ja -syksyisiin kattohuoltoihin kuuluu myös rännien puhdistaminen sekä katon kuntotarkastus.

Kuntotarkastettu katto tarkoittaa sitä, että talon omistajalla on kaikki tieto siitä, pitääkö kattoa paikata, tai tarvitseeko se jotain muuta kattohuoltoa. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi katon huoltomaalaus tai katon pinnoitteen uusiminen. Maali- ja suojapinnoitteet suojaavat kattoa erilaisilta rasituksilta ja mahdollistavat sille pitkän käyttöiän.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tammelassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tammelassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tammelan alueella!