Kattoremontti & Kattotyöt Sysmä

Olemme tehneet helppoa luotettavan osaajan löytämisestä kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Sysmässä. Tarjoamme raudanlujaa osaamista kaikkiin huopakattotöihin (joihin meillä on suorastaan erityinen palo), tiilikattotöihin ja peltikattotöihin myös Sysmän naapurikunnissa Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Kuhmoisissa, Luhangalla ja Padasjoella. Saat kauttamme kaiken kattavaa katon huolto-, korjaus- ja uusimispalvelua, olitpa liikkeellä taloyhtiön (kuten kerrostalon tai rivitalon), kesämökin tai omakotitalon asioissa.

Kattoremontti onnistuu ensiluokkaisella tavalla silloinkin, kun tasakatosta on tarkoitus tehdä harjakatto, tai jos haluat asentaa tiilikaton huopakaton tilalle. Niin katon uusiminen kuin kaikki muutkin kattotyöt tehdään avaimet käteen -periaatteella. Jos huomaamme, että jotain muuta kannattaisi tehdä katon kunnon eteen samalla kertaa, mainitsemme tästä asiakkaalle. Kun uusimme aluskatteen, saatamme suositella lintuverkkojen asentamista sitä suojaamaan. Kattoikkunan uusiminen voidaan täydentää peltisepäntyönä tehdyillä pellityksillä, sillä ne varmistavat läpiviennin vedenpitävyyden. Hinta on aina yhtä kohtuullinen, ja loppusumman voi maksaa kotisivujemme kautta helposti haettavalla rahoituksella. Töistämme on myös mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sysmässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sysmässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sysmän alueella!