Vesikourujen puhdistus Sysmä

Kun talvi taittuu kevääksi tai kesä syksyksi, on vesikourujen puhdistus taas ajankohtaista. Sysmässä roskien poisto ränneistä on suotavaa tehdä puolivuosittain.

Toimenpide auttaa sadevesijärjestelmää palvelemaan kunniakkaasti koko siltä odotetun ajan. Puhdistamattomana niin teräksinen, alumiininen kuin muovinenkin sadevesijärjestelmä on pian entinen.

Kun vesikourujen puhdistussesonki tekee taas tuloaan, älä kuitenkaan marssi kauppaan kourukolaa ostamaan. Vempele on kallis siihen nähden, että ammattilaisen tekemästä työstä on rutkasti enemmän hyötyä.

Ota sen sijaan yhteyttä meihin. Kattopalvelustamme saat avuksesi kokeneet ja ketterät kouruketut kohteeseen kuin kohteeseen Sysmän seudulla!

Putsauksen yhteydessä pidämme silmällä muitakin huollon ja korjauksen tarpeita katollasi täysin veloituksetta. Tarvittaessa voimme antaa samalla hyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä, jotta mahdolliset ongelmakohdat saadaan nitistettyä mitä pikimmiten. Vain harva muu kattotalo Sysmässä pystyy tarjoamaan yhtä kokonaisvaltaisen ammattitaitoista palvelua.

Tiesitkö? Sysmä on vanha kartanopitäjä. 1800-luvulla kartanoita oli peräti kolmisenkymmentä. Tuon aikaisia vesikourujen puhdistustapoja ei voi enää kuin arvailla, mutta rännien puhdistus on joka tapauksessa tarpeen rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta. Meiltä saatkin vesikourujen puhdistuspalvelua, joka kelpaisi vaikka kartanoherralle!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sysmässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sysmässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sysmän alueella!

Sysmäläinen, muista hakea rännien puhdistuksesta kotitalousvähennystä!

Moni sysmäläinen miettii, saako vesikourujen puhdistuksesta kotitalousvähennystä. Iloksemme voimme kertoa, että vesikourujen puhdistus on kuin onkin kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Työ pitää kuitenkin tilata ammattilaiselta – kuten kattopalvelustamme. Esimerkiksi itse tehty työ tai naapurin Nikon tekemä työ ei kelpaa kotitalousvähennykseen, ellei Nikolla satu olemaan ennakkoperintärekisteriin liitettyä rännienpuhdistusfirmaa. Verovähennyksen tarkoitus on tukea kotimaista yrittäjyyttä.

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää, sillä se voi tuoda yksityishenkilöille joskus varsin tuntuvaa taloudellista etua. Se onkin yksi varteenotettava syy jättää rännien puhdistustyöt ammattilaiselle.

Kotitalousvähennyksen tarkkaa määrää on tosin vaikea sanoa vielä tässä vaiheessa. Se riippuu pitkälti laskun loppusummasta ja työn hinnasta. Myös vähennyksen omavastuuosuus ja vuotuinen maksimi vaikuttavat kotitalousvähennyksen lopulliseen määrään.

Pyydä siis suoraan tarjous, niin kotitalousvähennyksen määräkin selviää tuota pikaa. Viestisi tavoittaa meidät todennäköisesti tänäänkin!

Kotitalousvähennyksen omavastuuosuus ei välttämättä ylity kaikkein pienimpien toimeksiantojen kohdalla. Jotta saisit kotitalousvähennyksestä kaiken ilon irti, listaa samaan tarjouspyyntöön rännien puhdistus kaikkien tontillasi olevien rakennusten osalta sekä muut kattotyöt tarpeen mukaan.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sulavasti myös talviaikaan

Kattopalvelustamme saat kaikki katon ja sadevesijärjestelmän kaipaamat palvelut saman katon alta – siis myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustyöt. Avaamme tukoksen kuin tukoksen yhtä sukkelaan kuin poistamme roskat ränneistä!

Olemme valmiit palvelukseesi niin kesällä kuin talvellakin. Talvella sadevesijärjestelmä voi mennä tukkoon jään vuoksi.

Sadevesijärjestelmän jäätyminen on todennäköistä etenkin siinä tapauksessa, että rännien syyspuhdistus pääsi unohtumaan. Bioroskien seassa muhii nimittäin kosteutta, joka jäätyy heti ensimmäisten yöpakkasten yhteydessä.

Jäätukoksia varten käytössämme on tehokas ja hellävarainen höyrytyslaite. Se sulattaa jäät nopeasti ja jälkiä jättämättä kaikista sadevesijärjestelmistä, eikä rasita Sysmän upeaa luontoakaan.

Pidä kuitenkin mielessä, että ensisijaisesti sadevesijärjestelmän tukoksia kannattaa välttää puhdistamalla rännit säännöllisesti. Tukoksen vuoksi sadevesijärjestelmä ei pääse kuivumaan kunnolla, jolloin se saattaa esimerkiksi ruostua. Tukos myös muuttaa katolta virtaavien vesien kulkua siten, että muut kiinteistön rakenteet voivat kärsiä. Ajan kanssa saattaa ilmaantua esimerkiksi hometta ja lahovaurioita.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos katto tai sadevesijärjestelmä kaipaavat mitä tahansa huomiota Sysmässä tai lähialueilla. Asiantuntijamme ovat liikekannalla päivittäin, joten hyvällä tuurilla olemmekin jo naapurissasi!