Kattohuolto Sysmä

Oman tai taloyhtiön katon huolto Sysmässä kannattaa tilata meiltä muun muassa siitä syystä, että me palvelemme aina yhtä lämminhenkisesti ja ripeästi. Kaikenlaiset omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattohuollot tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten esimerkiksi kattomaalauksen hintaan sisältyy niin alkutarkastus, katon mahdollinen tiivistys, sammaleentuhokäsittely, kattopesu, ympäristön suojaus, katon maalaus kuin lopputarkastus ja -siivouskin. Ammattitaidolla tehdyt kattohuollot antavat katolle parhaat edellytykset kestää hyvässä kunnossa vuosikymmenestä toiseen. Sysmän ohella voit luottaa kaiken kattavaan palveluumme myös Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Kuhmoisissa, Luhangalla ja Padasjoella.

Kokemus ja asiantuntemus saa aikaan sen, ettei tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto vaurioidu sitä puhdistaessamme tai siltä lumia pudottaessamme. Käytämme katemateriaalin kannalta parhaita otteita ja aineita, joten onnistumme parantamaan katon rasituksensietokykyä ja ehkäisemään uusia vaurioita. Katon puhdistus on hyvä tehdä kahdesti vuodessa, sillä samalla koko katon kunto tulee tutkittua. Näin kattomaalaukset tai esimerkiksi katon paikkaukset osataan tehdä aina oikeaan aikaan. Myös rännihuollot on tehtävä kahdesti vuodessa, jottei sadevesijärjestelmä mene tukkoon liasta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sysmässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sysmässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sysmän alueella!