Huopakattoremontti Sysmä

Huopakattoremontti Sysmä, panosta kunnon kattoon ja tilaa sellainen meidän kattoremonttipalvelultamme. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja tästä syystä huopakattoakin kutsutaan niin eli bitumikatoksi, kermikatoksi, bitumikermikatoksi kuin pahvikatoksikin. Pahvia se ei suinkaan ole, vaan paljon kestävämpää, lujempaa ja joustavampaa materiaalia, joka sopii moniin kohteisiin aina omakotitaloista, kesämökkeihin ja pihasaunoista, autotalleihin, varastoihin sekä grillikatoksiin. Huovasta saa rakennettua mitä tyylikkäämpiä harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja ja mansardikattoja, minkä lisäksi niin sanotusti hitsaamalla jopa vesitiiviitä tasakattoja. Näin ollen se on paras vaihtoehto loivalle tai tasaiselle katolle – palahuopa kun vaatii jonkin verran jyrkkyyttä.

Hiljainen, pitkäikäinen, kestävä sekä tyylikäs huopakatto pysyy usein kunnossa säännöllisten kattohuoltojen avulla, mutta ikuinen se ei silti ole. Huopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi jokaiselle katonomistajalle jossain yhteiselon vaiheessa. Me olemme apunasi, kun se hetki koittaa, eikä pelkillä paikkailuilla päästä enää pälkähästä. Kokeneet ammattilaisemme remontoivat kattoja myös Sysmän lähipaikkakunnilla. Niin Seppälä, Vihue, Hartola, Rusekala, Heinola kuin koko muu Päijät-Häme saa meiltä laadukkaat huopakattoremontit. Myös kohteisiin, jotka sijaitsevat jollain kaukaisella Päijänteen saarella, kaukana asutuksesta, huonokuntoisen hiekkatien päässä tai ihan keskellä metsää!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sysmässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sysmässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sysmän alueella!

Palahuopakattoremontti Sysmä – uusi laadukas katto aluskatetta myöten

Palahuopakattoremontti Sysmä, me remontoimme tarvittaessa koko kattosi sen jokaista kastunutta eristevillaa myöten. Kun palahuopakatto alkaa vuotaa tai näyttää merkkejä kattavista kulumista, ei kannata jäädä odottelemaan tilanteen eskaloitumista. Kattovuodon perimmäinen syy voi olla niin pellittämättömässä piipunjuuressa, aikanaan sattuneessa asennusvirheessä tai ihan vain liian lyhyissä asennusnauloissa. Joskus katto tietysti tulee vain tiensä päähän pitkään palveltuaan. Aina vuodot eivät näy ulospäin, mutta ne voivat esimerkiksi ilmetä sisäilman tunkkaisuutena tai lämmönhukkana. Toisinaan asuintiloihin asti valuu vettä ja joskus puurakenteet saattavat homepilkuttua – jopa lahota vuosien saatossa, mikäli tilanteeseen ei reagoida. Huonokuntoinen katto on aina riski koko rakennuksen kannalta ja siksi palahuopakattoremonttiin on syytä ryhtyä ajoissa.

Meidän kokeneet ja ammattitaitoiset kattoalan asiantuntijamme uusivat koko katon aina aluskatetta (eli alushuopaa, aluskermiä) myöten. Toteutamme palahuopakattosi kriittiset kohdat, kuten läpivientien ylösnostot aina oikeilla metodeilla ja laadukkailla tarvikkeilla. Voimme myös esimerkiksi parannella katon varustelua asentamalla ruostuneiden rännien tilalle uudet tai lisäämällä aurinkopaneeleita. Kattavasta valikoimastamme löydät niin kattotuotteet kuin läpiviennitkin, joten nyt jos koskaan on syytä asennuttaa se kattoikkuna, josta olet haaveillut jo kauan – homma hoituu vaivattomasti osana palahuopapakattoremonttia! Meillä kattotyöt ovat toisin sanoen täysin kustomoitavissa toiveidesi mukaan. Tilaa siis uusi palahuopakatto Sysmästä meiltä mieleisessäsi värissä!

Huopakaton uusiminen Sysmä antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä huopakaton parhaista ominaisuuksista

Huopakaton uusiminen Sysmä, meidän rakentamamme katot kestävät kovempiakin koettelemuksia. Siksi ne soveltuvat hyvin myös Sysmän ajoittain haasteellisiin ilmasto-olosuhteisiin. Korkealaatuiset materiaalimme takaavat sinulle mahdollisuuden hyötyä huopakaton parhaista ominaisuuksista jopa vuosikymmenien ajan. Helppohoitoinen huopakatto ei ruostu peltikaton tavoin, eikä sitä tarvitse maalailla jatkuvasti. Sen alta löytyy umpiponttilaudoitus tai kateponttilaudoitus, joka tekee siitä tiiviin ja samalla vakauttaa sekä jäykistää kattoa. Säännöllisesti toteutetuilla huopakaton huolloilla sekä tarvittaessa toteutetuilla myrskyvauriokorjauksilla tai vuotopaikkauksilla katto kestää pitkään niin tuulta, rankkasateita, lumituiskua kuin porottavaa aurinkoakin.

Jos siis vanhasta katosta alkaa jo aika jättää, tilaa meiltä huopakaton uusiminen Sysmässä. Me toteutamme sen avaimet käteen -palveluna, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista tai yhdestäkään työvaiheesta. Ei edes rakennustelineiden tilaamisesta. Asennamme tottuneesti sekä oikeaoppisesti niin aluskatteen, eristeet, pintahuovan kuin jokaisen tilaamasi kattotuotteenkin – löytyyhän meiltä runsaasti kokemusta huopakattojen uusimisesta. Kun siis toivot pääsi päälle kestävää kattoa, käänny meidän puoleemme!

Palahuopakaton uusiminen Sysmä vaihe vaiheelta ja huolellisesti

Palahuopakaton uusiminen Sysmä, me hoidamme homman huolellisesti sekä aikatauluista lipsumatta. Kattotyöt ovat toki aikaa vievä projekti, kun sen tekee kunnolla. Aina ennen palahuopakaton uusimista mekin valmistelemme kohteen niin, ettei pihamaa vaurioidu työntekomme seurauksena. Suojaamme räystäiden alla sijaitsevat nurmen sekä kukkapenkit mahdollisuuksien mukaan pressulla, joka kerää palahuopakaton purusta syntyneet jätteet. Näin ne eivät leviä pitkin pihoja ja ole pian lasten tai lemmikkien suussa. Irrotamme huolellisesti vanhan aluskermin sekä pintahuovan jokaista kiinnikettä myöten, jonka jälkeen pääsemme uusimaan otsalautoja ja aluslautoja. Jotta näkyvillä alueilla ei syntyisi suurta värien ristiriitaa, tarjoamme ne valmiiksi toiveidesi mukaisin värisävyin maalattuna.

Jotta katosta saadaan vesitiivis, on vesikaton alle asennettava kunnollinen alushuopa, joka estää mahdollisesti pintahuovan vaurioituessa kosteutta valumasta enää syvemmälle rakenteisiin. Aluskatteen valmistuttua asennamme vihdoin itse pintahuovan parhaaksi näkemällämme tavalla – tarpeeksi pitkillä nauloilla tai ruuveilla, mahdollisesti liimapintaa hyväksi käyttäen, mutta ei kuitenkaan täysin sen pitoon luottaen. Kun pintahuopa on kunnolla kiinni, voidaan sille asentaa ne tilaamasi kattotuotteet, pieneläinesteet ja tehdä muut tarpeelliset muutokset, kuten piipun pellitys. Suojapressun ansiosta piha on helppo siivota kaiken valmistuttua. Äläkä huoli, viemme kyllä purkujätteet mennessämme! Panosta siis omaan asumismukavuuteesi sekä palahuopakattosi hyvinvointiin ja anna meidän huolehtia vanhan palahuopakattosi uusimisesta Sysmässä!

Huopakaton ja palahuopakaton remontit, joiden hinta on kohdallaan

Meillä et maksa ilmasta tai joudu huolehtimaan yllättävistä piilokuluista. Tarjous huopakaton ja palahuopakaton remontille räätälöidään aina katto- sekä projektikohtaisesti. Kuluihin vaikuttavat monet tekijän aina katon koosta, läpivientien lukumäärään ja pohjatöiden vaativuudesta, katon vaikeakulkuisuuteen sekä uusien kattotuotteiden lisäämiseen. Näin ollen meidän onkin ensin kartoitettava, minkä näköisestä ja kuntoisesta katosta on kyse. Kutsu siis meidät käymään Sysmään kattotarkastusta varten!

Hintaamme sisältyvät kuitenkin kaikki rakennusmateriaalit, työvaiheet, asiantuntevat kattoasentajat, taitavat peltisepät, ympäristön riittävän suojauksen, kohteen sääsuojauksen, mahdolliset työskentelytelineiden kuljetuksen, työkoneiden käytön sekä kaiken muun, mitä mieleen juolahtaa. Kerro siis meille käyntimme yhteydessä toiveistasi, niin saamme käsityksen siitä, millaista kattoa lähdemme rakentamaan. Kilpailukykyiset hinnat on kutienkin taattu. Kaikille Sysmässä toteutetuille kattotöille voi myös hakea tarvittaessa rahoitusta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennyksen mahdollisuutta!