Kattohuolto Seinäjoki

Katon huollot Seinäjoella on helppo hoitaa pois päiväjärjestyksestä, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa tai laittaa verkkoviestiä Kattokorjaus-palvelulle. Me otamme kopin omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katonhuollosta, ja teemme sen avaimet käteen -pakettina. Taloyhtiö tai yksityisasiakas saa meiltä mitä parhainta palvelua, mikä näkyy muun muassa vuosikymmenestä toiseen hyvässä kunnossa säilyvänä kattona.

Kattohuoltojen tilaaminen ei vie kuin pari minuuttia, joten muista tehdä se joka kevät ja syksy. Katon puhdistaminen ja roskien poisto räystäskouruista ovat niitä kattohuoltoja, joita tarvitaan näin usein. Peltikatolla esiintyy vähemmän ruostetta ja huopakatoilla, palahuopakatoilla sekä tiilikatoilla  vähemmän sammaleita, jos ne puhdistetaan usein. Samalla tehty kattotarkastus varmistaa sen, että katto tulee maalattua tai esimerkiksi käsiteltyä sammaleentuhoaineilla oikeaan aikaan.

Seinäjoella tai sen niin ikään toiminta-alueeseemme kuuluvissa naapurikunnissa Kauhavalla, Lapualla, Kuortaneella, Alavudella, Virroilla, Kihniössä, Ilmajoella, Kurikassa ja Isossakyrössä saatetaan tarvita myös talvisia kattohuoltoja. Pudotamme lumet niin tasakatolta kuin korkean kerrostalonkin katolta, ja sulatamme jään höyrytyskalustollamme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Seinäjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Seinäjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Seinäjoen alueella!